skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Oferta de Paste – aproape de final

 

Dorim sa multumim tuturor celor care s-au implicat in demersul nostru, atat celor care au cerut carti cat si celor care au facut donatii prin programul CUMPĂRĂ O CARTE PENTRU UN NECUNOSCUT. Tuturor le multumim ca au fost alaturi de noi in a face lumea un pic mai buna si mai apropiata de partea spirituala a vietii.

Daruind te imbogatesti iar cerand o carte te deschizi catre o lume noua, acea lume care salasuieste in mintea si in sufletul autorului.

Dorim sa va anuntam ca intregul proiect a fost un succes si fiecare cerere de carte a fost onorata. Poate unele dintre carti nu au ajuns inca la destinatari, fiind trimise chiar inainte de Paste, insa vor ajunge cu siguranta.

De asemenea, daca exista persoane care au facut cereri de carte si acestea nu le ajung pana la sfarsitul acestei saptamani ii rugam sa ne contacteze pentru a verifica la Posta ce s-a intamplat cu pachetele lor.

De asemenea, datorita donatiilor primite, care au suplimentat fondul de carte destinat donarii, dorim sa va spunem ca mai exista inca posibilitatea de a se face cereri de carte gratuita.

Prin urmare, donatii nu vom mai primi si vom inchide programul CUMPĂRĂ O CARTE PENTRU UN NECUNOSCUT dar vom oferi carti gratuite pana la epuizarea acestui fond de carte.

Daca doriti una dintre cele patru carti: Trepte spre Cer, File de Lumina, Vise de Inger sau Sufletul Lupului Alb nu ezitati si completati formularul de mai jos.

Va informam că prin acest program se oferă O SINGURA CARTE DE PERSOANA (cu exceptia bibliotecilor sau a celor folosite in mod educational, unde oferim un set complet), si cartea gratuita este destinata celor care si-o doresc dar nu au posibilitatea materiala de a si-o achizitiona.

Va multumim!

 

CERE O CARTE GRATUITA PRIN ACEST FORMULAR

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top