skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Câteva minute de libertate

 

Unii oameni și-au pierdut capacitățile motorii. Noi le spunem handicapați. Totuși, odată  cu pierderea posibilității de mișcare ei nu și-au pierdut nici sufletul, nici capacitatea de a fi oameni și dacă ar fi să facem comparație poate noi am fi cei handicapați. Ei sunt ca și noi, iar de multe ori sunt chiar mai mult.

Puțină lume realizeză greutățile atât de natură fizică cât și morală pe care trebuie să le înfrunte cineva pus în această situație. Uimitor este însă faptul că oricine intră în lumea lor ,devine un ambasador al înțelegerii, al cooperării și al iubirii dintre oameni. Mulți își dedică viața și eforturile realizării unor dispozitive care să le permită acestor moameni să se bucure, ca oricine altcineva, de ceea ne oferă natura.

Imaginați-vă ce înseamnă pentru cel care a stat zeci de ani într-un scaun cu rotile să înoate, să facă scufundări și să aibă controlul total asupra deplasării.

Unii s-au gândit la asta și au creat ceea ce veți vedea în clipul următor.

 

Comentarii (2)
  1. Minunat si emotionant video- clip…!!! Intr-adevar,cred ca este cumplit sa ai mintea intreaga si sa fii prizonier in propriul tau trup…!!! Eu cunosc un asemenea caz,care are scleroza in placi…si care traieste asa…de ani buni.!!! Momentan nu mai poate misca membrele,,scoate doar niste sunete guturale ,abia inghite…!!! E cumplit… atat pentru ea,cat si pentru familia ei..!!! Sa ne ferasca Dumnezeu de asemenea boala devastatoare..!!! Multumim…!!!

     
  2. „Înainte de a-ţi da crucea pe care o duci, Dumnezeu a privit-o cu ochii Săi cei preafrumoşi, a examinat-o cu raţiunea Sa dumnezeiască, a verificat-o cu dreapta Sa neajunsă, a încălzit-o în inima Sa cea plină de iubire, a cântărit-o cu mâinile Sale pline de afecţiune, ca nu cumva să fie mai grea decât o poţi duce. Şi după ce a măsurat curajul tău, a binecuvântat-o şi ţi-a pus-o pe umeri. Deci o poţi duce! Ţine-o bine şi urcă pe Golgota spre Înviere!” Constantin Galeriu
    Sambata binecuvantata ! :)

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top