skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Chintamani – piatra care oferă nemurirea

 

După ce au anexat Tibetul, chinezii au populat teritoriul cu multă populație chineză. Dificil pentru chinezi de a se adapta la condițiile care erau în Tibet.
Chinezoaicele nu puteau naște în Tibet, în timp ce femeile tibetane nășteau și își creșteau copiii fără probleme. Populația chineză are probleme legate de sănătate și de boli incurabile. Pământul tibetan nu era primitor cu străinii, era chiar ostil. Specialiștii susțin că tibetanii au gene de atleți. Bagajul lor genetic este deosebit, iar mutațiile genetice care s-au produs asupra ADN-ului, sunt mult mai puternice la tibetani, în comparație cu chinezii.
Cum s-a produs acest lucru, ținând cont că tibetanii și chinezii au aceleași origini? Sunt același popor, cu aceleași origini și totuși evoluția se face diferit. Moștenirea genetică a tibetanilor le conferă performanțe de mari atleți. Legendele tibetane spun că un cufăr imens a căzut din cer, având patru obiecte sacre. În primul rând, este vorba despre piatra Chintamani, foarte sensibilă la vibrațiile mentale. Legendele spun că împăratul Atlantidei a primit în dar o bucată din această piatră. Căldura pe care o emană această piatră este foarte puternică. Este mai puternică decât radiu.
Legenda spune ca piatra este conservată în Turnul din Shambhala, dar bucăți mici din ea au fost duse în mai multe colțuri din lume, respectiv, într-o mănăstire din Tibet și la un muzeu din New York. Tibetanii susțin că poporul Agartha va ieși din subteran la suprafață. Credința lor este aceea că în caverne, în subteran, există o populație care va salva omenirea. Vechile texte sumeriene, babiloniene, chiar și Epopeea lui Ghilgameș, descriu existența unei populații care trăiește în subteran.
Daca ar fi sa facem o paralela atunci constatam ca si regele Arthur, atunci când a fost rănit mortal, a cerut să fie dus la capătul pământului, acolo unde nu se moare niciodată. Putem presupune că dorea să ajungă în Agartha, locul unde nu se moare niciodată, inima culturii budhiste.
Legende despre astfel de pietre miraculoase sunt în mai multe culturi. De exemplu, arabii susțin că piatra de la Mecca este de origine celestă. Ea a fost albă, dar cu timpul s-a înnegrit din cauza gândurilor rele ale oamenilor.
Revenind la piatra Chintamani, tibetanii susțin că radiațiile ei influențează lumea întreagă. Tibetul este un vortex cuantic. Această energie se răsfrânge asupra populației. Tibetanii sunt longevivi, rezistenți la boli și la condiții climatice deosebite. Meditația și relaxarea absolută sunt metode obișnuite, cu ajutorul cărora corpul și mentalul se revigorează. În ceea ce privește alimentația, aceasta este simplă și fără să ridice probleme de sănătate tibetanilor. Tibetanii sunt convinși că la granița dintre China și Tibet există o rețea de tuneluri, în care se află opt entități nemuritoare.
Ei dețin piatra Chintamani și de aici nemurirea lor. Există în Tibet persoane care au depășit cu mult suta de ani și arată cu 50 de ani mai tinere.
Oare pietrele nu sunt o masă amorfă? Pietrele sunt purtătoare de energie, iar noi oamenii ne hrănim cu diferite forme de energie. Dacă am acceptat că trovanții din Vâlcea cresc și se mișcă, ar trebui să acceptăm că pietrele pot avea influențe vitale asupra sănătății și de ce nu, a longevității, prin energia pe care o emană.

Sursa: efemeride.ro

Comentarii (5)
 1. interesant articolul, doar ca subiectul este unul mult prea vast si cu abordari infinite…pentru a va edifica in unele privinte a lumii de sub pamant, va recomand sa cititi „Telos” de Aurelia Louise Jones. O gasiti la „editura for you”..
  Razvan , este necesar sa mai continui si cu alte capitole din lumea subterana…multumim
  Iubire si recunostinta.

   
 2. Distractiv….dar real tot ce inseamna forme de manifestare pe pamant si nu numai, a orice..real este viu, deoarece se formeaza in timp avand caracteristici proprii…chiar unicat desi face parte dintr-o specie, familie …inseamna forme de manifestare a vietii deoarece ….ciudat dar adevarat…toate au …forme de ADN si ARN……absolut orice……si absolut toate sunt unicat la timpul prezent desi au elemente care le atesta o „istorie” si o „evolutie” in spate….deci….Suntem milioane de specii care sunt „gandite a crea echilibru si armonie” reala si functionala ….dar umanitatea a distrus si echilibru si armonia, si resursele, si atmosfera si apele…deci….Viata sub milioane de forme de manifestare a existat inaintea oricui si exista in univers…ca o manifestare libera in conditii de existenta…..de la nivel de sub atom, atom, celula si infinite manifestari specifice in timp….si in orice parte a lumii exista pe acesta planeta Viata…chiar daca mintea si credinta umana(ultralimitativa) nu accepta…exista libera si se manifesta ca tare. Exista albine inainte de a exista omul, exista oceane, munti, ape, animale si plante inaintea existentei omului, pietre, si orice altceva….atmosfera, miliarde de specii acvatice si pamantene…care coexista…Daca Omul a facut ceva…”bun” a distrus echilibrul si speciile si in curand planeta Mama Pamant…sperand ca va gasi viata in univers…daca nu ar fi de plans ar fi de ras…dar e realitate . Noroc cu religiile care vand viata de apoi pe care nu a gasit-o nimeni niciodata si nimeni nu o cauta…vreodata, indiferent cati bani si „resurse” ar avea…..oare de ce ? Si cand te gandesti la cati D se vinde…si in afara de unii oameni…nimeni nu este interesat ??? Avantajele „democratiei” sunt migratia, dezbinarea, saracia, frica, distrugerea, dezradacinarea, pierderea teritoriilor, identitatii nationale si culturale, familiilor, locurilor de munca si stabilitatii, educatiei, sanatatii….multiple si mai sunt in favoarea unora……bine ca migratia este prioritar catre ei. Sa le arate la ei acasa pe propriul teritoriu „drepturile omului ” care …i-au indepartat de propria casa spre a veni…in lumea „democrata” care le-a invadat tara cu arma in mana testand orice forma de arma si represiune ….in numele …”drepturilor omului, democratiei autentice si libertatii personale de manifestare” prin politicieni cumparati…Iar arma numita religie…sa o suporte pe propria piele a concetatenilor…care nu au invatat niciodata…..istorie.

   
 3. Eu am calatorit prin tara si prin Europa si unele tari Asiatice …dar indiferent cat de fascinat, frumos, estetic, curat, civilizat …estetic….calitativ sau depreciativ din punct de vedere al confortului, peisajului, mancarii, ospitalitatii, avantajelor, dezantajelor, climei, gusturilor, obiceiurilor ….mi-a fost cumplit de dor de ACASA insemnand TARA asta ROMANIA in care am plans de cate ori m-am intors ca si cum….as fi lipsit enorm, desi erau doar cateva zile sau saptamani, luni….mi-a fost cumplit de DOR desi aveam de toate…Dar…..tanjeam de dor de acasa. Da…era civilizat, da era curat, da, era …dar…cu fiecare zi mi-era mai dor…..Ma gandeam la cate am vazut cate se pot face si in tara spre a fi mai bine…dar orice proiect am inceput s-a izbit de legislatia anti-romanesca..anti-logica si anti-umana….si anti economica…deoarece sunt doar interese ale unora de a ne desfiinta …si se folosesc de noi impotriva noastra…si noi chiar suntem…masa de manevra…pentru bani…noi pentru o spaga facem praf orice…postul sa-l tinem ca ni l-a dat partidul unde e….nasul, varul,…da-o …de tara..ca daca eu am bani …ce mai conteaza consecintele….deci ce proiect….cand legislatia se schimba precum chilotii …zilnic. Asa incat…..rezista cine poate si cum poate …dar eu tot iubesc acesta tara chit ca voi muri de dragul ei…..pe camp, la munte, sau in mare…devenind una cu ea…o iubesc cum nu voi putea explica niciodata de ce si sunt una cu ea ..orice ar fi. Eu sunt un om oarecare si sunt romanca indiferent cate natii sunt in sangele meu. Puterea mea de a fi este in acest pamant cu tot ce inseamna el ca tinut stramosesc fara drept personal de proprietate, ci doar spiritual de recunostere a valorilor cat timp voi exista, indiferent de ce mi se intampla mie.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top