skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Memoria apei

 

Va prezentam un documentar extrem de interesant care trateaza un subiect controversat – memoria apei.
Sa incercam sa nu cadem in extrema fabulatiei si a senzationalului ci mai degraba sa intelegem ca acest tip de cercetari scoate la lumina intrebari mari pentru viitor.
Incercati sa aveti rabdare si veti putea observa un experiment reusit pe care stiinta nu-l poate explica. Aceste cercetari au o mai mare greutate in fata mediului academic intrucat unul dintre protagonisti este detinatorul prestigiosului premiu Nobel, obtinut pentru descoperirea virusului SIDA.
Va invitam sa urmariti acest documentar incredibil.
Celor interesati le oferim baza teoretica pe care se bazeaza munca celor doi cercetatori: Profesor Marc Henry si Laureata al premiului Nobel – Albert Szent-Györgyi.

1) Emergence of the Coherent Structure of Liquid Water: http://www.mdpi.com/2073-4441/4/3/510
2) Structure quantique cohérente et incohérente de l’eau liquide: http://www.itab.asso.fr/downloads/colloque-peuv/2_henry.pdf

Comentarii (21)
 1. V-as ruga sa va faceti timp sa vizionati intreg filmul!
  E greu sa ne dramaluim cu folos timpul alocat cunoasterii in avalansa de informatie ce ne inconjoara!
  Se stie demult, cel putin in anumite cercuri energetice, ca molecula apei sta la baza creerii corpului uman!
  Corpul omenesc nu e „facut” asadar din „lut” cum profund manipulativ a fost introdusa aceasta credinta in memoria omenirii!
  S-au mai publicat si aici materiale despre cercetarile savantului japonez Masaru Emoto asupra apei, pentru comparatie!
  Modul pervers cum puterea oculta dirijeaza „cercetarile” si mai ales le submineaza pe cele incomode, periculoase liniei dorite de ei, a reiesit intr-o clipa la iveala. Daca mai aveam nevoie de o dovada in acest sens!
  Dar, slava lui Dumnezeu, mai sunt destui care nu se lasa doborati si marile adevaruri vor iesi candva la iveala!

   
   1. Corpul uman e format in proportie de 70% din apa, ca VOLUM!
    Asta am invatat dintotdeauna! Asta am avut voie sa stim!
    Daca aveai rabdare sa urmaresti filmul, vedeai cam pe la 30.00 ca:
    „Daca nu rationam in termeni de volum ci ne raportam la numarul de molecule cifrele sunt mult mai elocvente! Atunci cand luam in calcul numarul de molecule, corpul nostru e compus 99% din molecule de apa!”
    Te scutea asadar de plans!

     
    1. Plangeam figurativ pentru ca in tarana din care a fost zidit omul exista si apa. Mai departe vorbim despre pdrocente. Aici este vorba despre o fractura logica si anume ca apa nu ar fi in tarana. Ori, excluzand apa din actul creator poti ajunge la concluzia ca nu ar fi fost necesara in actul de creatie. Si uite asa m-a apucat plansul. Dar mi-a trecut.

      
     1. Glumitele noastre sunt irelevante.
      Ce voiam sa subliniez e ca voit si sistematic, din vremuri indepartate am fost condusi pe o pista gresita pentru a nu da atentia cuvenita apei, molecula care sta la baza creerii corpului omenesc pe Pamant!
      Acum vreo douazeci de ani pleiazii ne-au facut cunoscute (prin cartile scrise de Barbara Marciniak) multe din tainele corpului omenesc la care au lucrat si ei la origini.
      Introducerea elementului „lut” in „scrierile sfinte” a fost facuta voit si manipulativ pentru a indeparta omul de la cunoastera care i-ar fi adus multe beneficii! Nu e asadar doar un joc de cuvinte sau o cioncidenta!
      Simbolul „botezului” in apa e mult mai vechi decat il cunoastem noi si a fost preluat fiindca era mult prea ancorat in spiritualitatea omului dar a fost denaturat folosindu-se chiar de proprietetile energetice ale apei, acea de purtatoare de informatie, de a planta cu ajutorul ei programe eficiente.
      Am facut trimitere la studiile lui Emoto ca sa subliniez importanta acestei proprietati a apei si faptului ca se poate folosi si pozitiv, in vindecare prin inobilarea ei cu informatie elevata sau pot fi vindecate rauri, lacuri mari prin curatarea energiei negative adunate in aceasta. A demonstrat efectele acestor terapii prin fotografierea cristalelor apei inghetate provenita din diferite surse, profund poluate sau apa cu calitati deosebite, apa provenita din probe luate inainte de meditatile de vindecare si dupa, etc.
      Indaratnicia cu care puterea ne indeparteaza sau blocheaza cunoasterea care ne-ar putea aduce multe beneficii aratata in film subliniaza si mai tare importanta apei, daca mai era cazul!
      In spatele armatei de savanti sta puterea care finanteaza totul si hotaraste ce se studiaza si ce nu, ce se face si ce nu, ce se spune si ce nu!
      S-a vazut in film cam cum recationeaza savantii cand risca sa-si piarda painica dulce sau in ce garaje ajung cei care spun ce nu e pe placul puterii!
      Slaviti cei care au platit cu viata demersurile de a arata omenirii marile adevaruri la fel ca cei care-si risca existenta ramanand fideli onoarei.
      Va veni o vreme cand o avalansa de adevaruri ne va inunda si toti vor striga in cor ca au stiut dintotdeauna! Dar va fi cam tarziu!
      Cu acelasi zel vor sari in barca urmatoare incercand sa-si pastreze privilegiile!
      La fel se va intampla si cu alte clici autoerijate (mai bine zis numite) in „pastori” ai omenirii!
      Dar asta e alta treaba desi mecanismele sunt aceleasi.

       
      1. Mare parte din ce spui este adevarat. Nu inteleg de unde provine intoleranta fata de scrierile Sfinte. Pentru a putea intelege informatiile transmise prin Sfanta Scriptura trebuie sa le decodam corect. Aici ne lovim pe de o parte de bariera limbajului cat si de cea a nivelului de cunoastere pe care il avem. Cea mai complicata problema o vad in bariera nivelului de cunoastere. Sa incercam sa transmitem informatii pe care sa le inteleaga, in prima faza, contemporanii. Desi nivelul de cunoastere stiintifica a generatiei din care facem parte este acelasi, cu siguranta vor fi oameni care nu ne vor percepe informatia transmisa.
       Poate versetul 7 din Facerea Cap.2, ar fi putut sa fie:
       „Si Domnul Dumnezeu l-a zidit pe om din (apa) tarana luata din pamant, si a suflat asupra lui suflare de viata si s-a facut omul intru suflet viu.”
       Stim ca apa ia forma vasului in care este pusa. Deci am fi avut nevoie de un vas in forma de om in care Dumnezeu sa fi pus apa si sa fi suflat asupra lui suflare de viata. Dar vasul din ce sa-l fi facut? Evident, din lut ars.
       Sper ca din aceasta plictisitoare si poate chiar vecina cu blasfemia postare, intentia mea de a nu neesocoti Sfanta Scriptura este mai clara.

        
     2. E bunul Tau drept sa petreci atata timp cat simti nevoia in aceste scrieri!
      In mod sigur am facut-o si eu vieti la rand.
      Ce ma straduiesc sa sensibilizez e ca istoria omenirii se intinde infernal de mult in raport cu feliuta de care ne tinem cu dintii si pe care incercam disperat sa o folosim ca sablon in a intelege viata.
      E doar o etapa din indelungata noastra existenta iar pe de alta parte e normal sa fie mai prezenta in memoria noastra mai ales daca avem in vedere ce programari peste programari a insemnat pentru noi.
      Poti sa stai sa o decodifici la infinit, nici o dezbatere in care ai afla altceva inafara de ce iti doresti sa ti se confirme nu ai putea-o accepta.
      Eu nu-mi risipesc demult timpul cu astfel de dezbateri.
      Sunt lucruri mult mai importante de facut acum.
      Eu nu am de „convertit” pe nimeni, nu am de vandut nici brosuri nici partide nici dogme.
      Daca rezonati cu ce va spun e ok, daca nu, la fel.
      Puteti sa ma si injurati daca va face bine!
      Dar ma straduiesc sa va mai scurtez cautarile!
      Orice dogma e cladita pe un sambure de adevar, altfel nu putea aparea.
      Ce s-a mai strecurat pe langa acest sambure, cu ce scop, asta e marea dilema!
      Spre exemplu, prima evanghelie i s-a dictat lui Ioan la o suta de ani de la prezumtivele evenimente, in incarnarea sa ulterioara de pe insula Patmos prin CHANELLING!
      Exact ca in zilele noastre!
      Urmatoarele au aparul in intervalul urmator de vreo 200 de ani.
      Au fost multe astfel de mesaje primite, consemnate de nenumarati autori.
      Cine le-a adunat, selectat, inmanunchiat dupa un concept bine gandit, cine le-a cizelat mii de ani , tradus, rescris, modelat, interpretat, schimbat semnificatia aleasa initial pana a ajuns la forma pe care o cunoastem, asta e marea problema!
      Chiar si in zilele noastre se mai modeleaza la mesajele „sfinte” ce au stat la baza acestei scrieri cu care am mers multe vieti, si vom mai merge, in mormant!
      Dar nu e nici un bai, candva ne vom satura si vom incepe sa ne intrebam ce nu facem bine!
      Va asigur ca si acele suflete care au pus umarul cu ravna la acest demers sunt si acum printre noi si lupta din rasputeri sa scape din mreaja programelor care ii urmaresc de sute de vieti.
      Toate au fost si sunt suflete evoluate altfel nu erau racolate si folosite.
      Dar asa s-a facut dintotdeauna, ne-am speria daca am afla cate dogme au „trait” in nenumaratele noastre vieti de aici sau aievea!
      Daca o mancare ti-a placut toata viata si incepe sa-ti dea dureri de „burta” nu mai scormonesti la infinit sa afli boabele care par a fi inca „comestibile” ci pui farfuria la o parte!
      Cauti prin camara si alta hrana care te tine in viata!
      Si poate vei constata ca ai facut o mare gresala ca nu ai incercat mai demult!
      Dar puterea obisnuintei e un program de care nu scapam cu cosmetice.
      Fricile legate de orice schimbare ne paralizeaza exact din aceleasi cauze.
      Noi suntem insa interesati de a intoarce camara pe dos in a cauta hrana ascunsa noua, tainuita, necunoscuta!
      Cine nu se poate hotara sa faca la fel, nu trebuie condamnat! Dar nici elogiat pentru ca s-a hotarat sa mearga pe cararea batatorita strigand in gura mare ca e singura care duce la liman!
      Il lasi in pace si daca se simte „ignorat” nu i-o strica!
      Poate se opreste si se intreaba de ce fac altii altfel!?

       
      1. Si cum ai putea sa-mi scurtezi cautarile?
       Nu, nu este nici o ironie in intrebarea de mai sus, chiar ma intereseaza cum iti poti mantui sufletul. Sau poate scopul existentei sa fie altul?
       :Angel:

        
     3. Am frunzarit putin ca sa aflu ce intelege lumea prin „mantuire”!
      Tot ce au incercat autorii acestei dogme sa puna in carca acestui cuvant doua mii de ani e greu de sintetizat in cateva cuvinte.
      Nici nu ajuta la ceva.
      Nu-i de „mantuit” nimic, cel putin in sensul dat cuvantului!
      E doar un drum indelungat, presarat cu incercari, spre desavarsire. Cu caderi si ridicari, cu urcusuri si coborasuri care candva se vor cristaliza intr-o ascensiune inconfundabila.
      Ce vrei sa „mantuiesti de fapt!? Partea de suflet incarnata in acest trup? Partea de suflet incarnata eventual in alt trup care nu are cunostinta de acesta pe care in constientizezi acum? Partea de suflet care slujeste de inger pazitor la alt suflet incarnat? Partea de suflet care se manifesta in alt colt de univers in forme asemanatoare? Partea din suflet care indeplineste misiuni „ceresti” in cadrul Creatiei? Partea de suflet care vegheaza ca toate aceste parti sa poata lucra cu succes la temele alese care indiferent ca vor dura zece minute, zece vieti sau o suta, tot vor fi absolvite!?
      Una din loviturile grele date „credinciosilor” prin aceasta dogma a fost scoeterea invataturilor reincarnarii din aceste „scrieri sfinte”! Pe tema asta se poate dezbate indelungat, ce repercursiuni majore a avut asupra noastra ultima mie de ani.
      O alta lovitura grea a fost indepartarea din scrieri si practici a sprijinului acordat sufletelor de a se putea intoarce ACASA dupa parasirea trupului fizic, moartea aceea care a ajuns sa fie perceputa ca sfarsitul absolut dar care de fapt e o trecere intr-un plan superior, si astfel un prilej de mare sarbatoare, atat pentru sufletul in cauza, pentru intreaga familie spirituala care cuprinde intre 300 si 900 de suflete cat si pentru familia terestra care daca ar fi scapat din programele malefice care au incorsetat-o si transformat-o intr-un vrac de durere si suferinta, ar fi cantat cu bucurie la intoarcerea acasa a sufletului care si-a incheiat aceasta misiune aici, in aceasta viata.
      Asa ca nu ne-a ramas decat sa speram ca cineva ne va mantui, mai ales daca vom fi bravi si ascultatori!
      De fapt calea e enorm de simpla!
      Pui intr-o roaba tot ce ai crezut ca e alfa si omega si le duci la gunoi!
      Te rezemi de un copac si privesti in departere! Golindu-ti mintea de ganduri si sentimente care te sufoca nu ai decat de pus doua intrebari!
      BUNULE DUMNEZEU; CE ESTE CEEA CE TREBUIE SA STIU AZI?
      BUNULE DUMNEZEU; CE ESTE CEEA CE TREBUIE SA FAC AZI?
      Si viata ta se va schimba profund si nimic nu te va mai abate de pe calea „mantuirii” daca iti place acest termen!
      Candva, in viata asta sau viitoarele vei atinge desavarsirea ce o cautam in plan terestru, in aceste incarnari si exceptand incarnarile in care vom veni sa ajutam pe altii, vom prelua misiuni inimaginabile in ierarhia cereasca incomensurabila.

       
     4. … referitor la „mantuirea sufletului” foarte pe scurt spus este procesul de intoarcere a sufletului, o data ce s-a eliberat de corp prin moartea acestuia, la „sufletul-parinte” sau „Sinele Superior” sau Dzeu, ma rog, cum doreste fiecare sa-l numeasca. Alternativa este ca sufletul, o data eliberat de corp, in loc sa se intoarca „sus” in dimensiunile superioare la Dzeu ramane si bantuie pe aici, ramane captiv in planul acesta 3D de vibratie inferioara deoarece este lestat de diferite atasamente pe care le-a avut in viata: de avere, oameni, locuri, evenimente, etc. Ca atare da tarcoale pe aici fiind numit fantoma, strigoi, etc.. In timp pana la urma este eliberat de aici de cineva si se intoarce in dimensiunile superioare dar dupa ani, sau chiar zeci, sute si mii de ani, depinde. Si perioada de a fi fantoma reprezinta tot o experienta pana la urma din care se invata … Toate religiile aceasta incearca sa faca la slujba de inmormantare, sa trimita sufletului celui decedat inapoi la Dzeu ca sa nu mai ramana pe aici.

       
     5. Pe langa definitia asta i-au mai dat o sumedenie care de care mai pompoasa!
      Daca o numesc „intoarcerea acasa” nu e gresit.
      Am amintit insemnatatea lucrului la ajutarea sufletelor, desprinse de trup prin moartea fizica, sa se poata intoarce acasa fiindca a fost de o mare importanta.
      Prin masinatiile puterii s-a deviat si falsificat orice practica care de mii de ani facea parte din sarcinile preotimii!
      Pe vremea faraonilor erau preoti specializati care numai asta faceau: ajutau sufletele sa se intoarca acasa!
      Dumnezeu a creat de la inceputuri un tip de ingeri numiti ai inaltarii!
      Impiedicarea intoarcerii acasa a fost un act premeditat de manipulare fiindca sufletele neinaltate ramaneau in plan terestru, cum arati, si parazitau pe cei incarnati (in viata)!
      Intreaga omenire ajunsese sa fie sufocata, am intalnit corpuri si cu 10 suflete atasate la gazda!
      Preoti si episcopi neinaltati chiar de sute de ani, cei mai vechi au fost tot de pe vremea faraonilor cand s-au inceput manipularile masive, abuzuri energetice grave.
      Se putea popula inca o planeta, atatea suflete ramasesera prinse in plan terestru!
      Scopul a fost creerea unui haos energetic in care orice incercare de crestere spirituala sa fie franata la maximum!
      Abia ne taram, trupul nostru era revendicat de nenumarati paraziti.
      Desi in literatura de specialitate se vorbeste de „simbioza” fiindca la nivele mai inalte se ia hotararea de a face loc acestor suflete neinaltate in sistemul nostru energetic, printre altele fiindca suntem la nivele mai inalte toti aceeasi sursa si intreg si la randul nostru, in nenumarate incarnari, am facut si noi la fel!
      Insa sufletul cel mai puternic preia carma si se observa rapid la simptome o schimbare de personalitate!
      Sau la o alternare daca sufletele se „trag si imping” reciproc de la carma!
      Folosesc termeni mai populari pentru a intelege mai usor cum stau lucrurile.
      Ce denumiri a dat psihologia unor astfel de manifestari e irelevant de vreme ce habar nu au despre ce vorbesc. Si prin urmare nici nu pot ajuta. Dar sunt investiti de putere sa tulbure apele cat mai eficient.
      Desprinderea sufletelor din diferitele combinatii descrise aici sau nu, a fost una dintre primele activitati energetice de o mare importanta pe pamant, care a eliberat sufletele incarnate de povara ca sa se poata dedica ascensiunii proprii.
      Sufletele eliberate si ajutate sa se intoarca s-au incarnat ulterior sau urmeaza sa o faca si lucreaza si ele mai departe la desavarsirea lor.
      Pe langa sufletele neinaltate si lipite de gazda, s-au mai aciuit si miriade de paraziti energetici care au facut restul, energia vietii ajungea doar sa ne taram de azi pe maine.
      Trebuie reamintit ca sufletul unui decedat are la dispozitie trei zile sa se „inalte la cer”, inaltare pe care trebuie sa o hotarasca singur!
      Rolul nostru e sa-l ajutam sa se hotarasca sa se intoarca acasa prin coloana energetica ce o deschid si sustin ingerii inaltarii! Ea ramane deschisa NUMAI TREI ZILE, timp in care sufletul desprins de trup trebuie sa se hotarasca sa se intoarca!
      De aici se vorbeste in traditia populara ca: „despre morti numai de bine” fiindca te aud!
      Un suflet nu poate fi fortat sa o faca, de aceea rolul nostru e sa nu-l regretam, plangem, tinem disperati langa noi ca sa-i ingreunam decizia!
      Daca refuza sa se incredinteze ingerilor inaltarii ca sa fie dus acasa, nu o mai poate face decat cu ajutor omenesc (e o lege divina care a fost facuta cu un scop) si incepe calvarul!
      Oamenii au fost impiedicati, cum am tot aratat, sa se ocupe eficient (si prin inlaturarea cunoasterii necesare) de aceste suflete, inmormantarile fiind denaturate si dedicate doar trupului!
      Preotimea stia candva ce e de facut, iertaciunile sunt parte integranta importanta din acest proces. Dar se folosesc de ocazie sa mai ameninte si inspaimante ramasii ce ii asteapta daca nu se apleaca la iezle.
      Ca sa nu mai amintim cati dintre ei pot vedea sai simti astfel de suflete.
      Prin rugaciune, care e o forma de emisie energetica, sufletul ce se inalta este sustinut prin energia iubirii.
      I se vorbeste, este asigurat ca locul lui e acasa, la origini, aici si-a incheiat misiunea!
      E foarte important fiindca atasarile de care vorbeste Claudiu, il fac sa nu se poata desprinde din planul terestru.
      Mai intervin frica de necunoscut, mai ales frica de a fi tras la raspundere pentru faptele sale, atasamentul de cei ramasi crezand ca fara el toti sunt sortiti „pieirii” (mai ales cand ramane o familie aparent fara ajutor) si la loc de frunte atasamentul de lumea materiala pe care am fost dresati sa o slujim cu ravna!
      Situatia s-a schimbat in ultimii ani enorm de mult, in bine, energetica Pamantului a fost reparata in mare parte, retelele energetice malefice dezafectate. In ce proportii e mai greu de aflat de aici.
      Important e de facut ceva, nu de dezbatut la infinit, de lucrat egoist la dezvoltarea proprie astfel asudat si cu zambetul victoriei pe fata ne intoarcem acasa asteptand laudele reusitei!
      La care Dumnezeu intreaba: Ai venit singur!? Unde sunt ceilalti!?

       
     6. Misiunile nu misiunea!
      Principiul foilor de ceapa: inlaturi una si iese urmatoarea la iveala!
      Chiar daca avem o tema principala intr-o viata sau mai multe consecutiv pana la rezolvarea ei, nu inseamna ca lucram doar la ea!
      Uneori, ca sa putem lucra la tema principala trebuie de rezolvat o gramada mai marunte, aparent!
      E ca la scos caramizi dintr-un zid pana cand se darama!
      Trebuie de scos permanent daca vrem sa-l daramam, nu sa filozofam toata viata care piatra ar trebui scoasa ca sa se darame totul dintr-o data!
      Trebuie de facut! Trebuie de avut incredere in planul divin! Trebuie sa stii ca esti ocrotit si indrumat! Nu te ingriji ce misiuni vei avea in urmatorii zece ani, fa azi! Ce e important de stiut azi si de facut e cel mai important!
      Lasa dogmele care sunt facute doar ca sa te tina la iezle! Deschide ochii si inima si vei vedea ca nu-ti ajunge viata asta cate sunt de facut!
      Si apoi sa vezi ce mantuit vei fi!
      Si intors acasa dupa viata asta vei sta la rand sa poti reveni sa reiei de unde ai ramas!
      Vei face promisiuni din cele mai marete si ajuns aici ti se pun cartile „sfinte” in brate si in cap si incepi sa le „decodifici” toata viata… Si vei striga in jur ca nu stii ce ai de facut! Nu stii ce cauti aici!
      desavarsirea in plan terestru, asta cauti aici!
      Si daca vrei sa desavarsesti un lucru, trebuie prelucrat! Contemplarea lui vine dupa ce e terminat!
      Si apoi il iei pe urmatorul…

       
 2. Senzational filmuletul, pentru mine a mai venit cu o explicatie stiintifica care era doar intuita pana acum referitor la apa!
  Faza in care celebra revista stiintifica Nature trimite o echipa la Paris sa verifice oficial in 1981 rezultatele cercetarilor spectaculoase referitoare la apa ale cercetatorului francez, iar in echipa includ si un binecunoscut iluzionist (!!!) alaturi de cercetatori americani ca sa torpileze testele si sa discrediteze rezultatele este epocala … :)
  Ghici cine da ordine din culise pe la revista Nature si alte „foruri” stiintifice internationale de inalt nivel ? :)

   
 3. Chiar daca are sau nu MEMORIE , consider ca apa MERITA sa fie iubita de catre noi . Oare este atat de greu SA O IUBIM si sa-i adresam RECUNOSTINTA noastra …macar atunci cand ne astampara setea , sau cand ne racoreste arsita sau atunci cand uda PAMANTUL ? Va imbratisez.

   
 4. Poate ca unii se vor scandaliza, dar personal nu gasesc contradictii intre ideile prezentate mai sus si Sfanta Scriptura. Chiar in acest material se spunea despre slujbele de inmormantare la care se fac rugaciuni pentru ajutorul pocesului de separare al sufletului de corp si pentru renuntara acestuia la tentatiile lumii materiale. Sigur, poate cel mai sensibil subiect este cel legat de incarare/reincarnare. Aici problema nu este a Ortodoxiei cu reincarnarea ci a reincarnarii cu Ortodoxia. Viata vesnica este a celor care cred in Domnul Iisus Hristos si urmeaza cuvantul Lui. Ce se intampla cu ceilalti? Desigur se vor reincarna. Dar aici Domnul Iisus Hristos se rezuma la a preciza elemente legate de viata pe pamant si nu a celei de dupa moarte lasand astfel astfel loc credintei.
  Deci revin la o simpla constatare a :Heart-Chocolate-Gift: faptului ca exista o doza de intoleranta fata de Sfanta Scriptura dar si fata de Sfanta Traditie de parca ar incurca pe cineva prin simpla prezenta. Reamintesc faptul ca Ortodoxia are ca prima valoare iubirea prin care se completeaza legea anterioara, a carei continuatoare este. Ca atrbut major al iubirii este si toleranta. :Heart-Chocolate-Gift:

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top