skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Traieste cu Iubire!

 

Universul, stelele, planetele, natura, oamenii, animalele… totul este conectat prin Iubire.

Iubirea este înrudirea omului cu Dumnezeu. Ea uneste la maxim persoanele umane fara sa le confunde.

În iubire se arata plenitudinea existentei.

Iubirea este aripa daruita de Dumnezeu sufletului, pentru ca sa urce pâna la El.

Iubirea este viata. Totul e legat numai de iubire.

Iubirea este Dumnezeu si când mori, înseamna ca tu, o particica din iubire, te întorci la izvorul vesnic al tuturor lucrurilor.

Dumnezeu nu este separat de noi, iar noi nu suntem separati unul de celalalt.”

Traieste cu iubire! Fii Iubire!

Text: Don Miguel Ruiz

Comentarii (6)
 1. Buna dimineata tuturor! Ce frumos e subliniat, ” Traieste cu iubire! Fii Iubire! ” …. O dimineata plina de iubire, sa avem cu totii. Multumesc!!

   
 2. :)
  Du-te după ea! La naiba, nu mai sta acolo așteptând ca ea să te sune. Du-te după ea pentru că asta ar trebui să faci când iubești pe cineva, nu să aștepți să-ți dea un semn care ar putea să nu vină niciodată. Nu lăsa oamenii să fie o întâmplare pentru tine. Ea nu este o nenorocită de emisiune TV sau o tornadă care ți se întâmplă. Sunt oameni pe care poate i-aș fi iubit dacă s-ar fi urcat într-un avion sau ar fi alergat pe stradă după mine sau m-ar fi sunat beți la 4 noaptea pentru că trebuia să-mi vorbească chiar atunci și pentru că nu vroiau să regrete asta. Chiar dacă sunt poate singura persoană care face lucruri nebunești pentru alții care nu ar da doi bani pe asta sau nu s-ar comporta ca niște idioți sau să fie complet vulnerabili și onești. Să faci pe cineva să se îndrăgostească de tine este ușor și nu poți să stai acolo fără să faci nimic, respirând în telefon. Nu este ideea tuturor despre ce este dragostea, dar este ceea ce cred eu că ar trebui să fie pentru că eu așa fac. Du-te strigă-i dragostea ta, și fii cu ea în moduri în care contează pentru că asta este frumos și este generos și asta înseamnă să iubești pe cineva. Poate nepoliticos și nesigur, dar asta nu contează. – Harvey Milk :)

   
 3. Consider ca aceste indemnuri: Traieste cu Iubire ! Fii Iubire ! merita sa fie ascultate (nu doar auzite) si aplicate in fiecare CLIPA . Oare ce ar trebui sa facem ca sa aplicam aceste indemnuri ? Consider ca in primul rand trebuie ne facem curatenie si ordine in GANDURI si in MINTE, sa ne straduim sa ne CUNOASTEM pe noi insine cu ADEVARAT si sa ne IMPACAM cu noi insine si cu TOT si TOATE ce ne inconjoara .Dar pentru toate acestea , trebuie sa NE HOTARAM FERM ……si sa AVEM CURAJUL SA NE FACEM TIMP PENTRU NOI INSINE ….. indiferent de ce se intampla in jurul nostru . Este posibil ca aceasta ATITUDINE sa fie confundata cu EGOISMUL …insa cei ce s-au hotarat si a avut curaj pot constata ca primul PAS spre IUBIRE se numeste IUBIREA PENTRU TINE INSUTI , iar al doilea pas se numeste IUBIRE PENTRU TOT SI TOATE – ce include si DIVINITATEA bineinteles .Va imbratisez

   
 4. Suntem produsul iubirii si dam mai departe iubire.In tot ce faci daca nu pui un strop de suflet,nu iese nimic!Fie ca gatesti(in cazul femeilor si nu numai),fie ca scrii,fie ca joci tenis sau sah…..,sau ce vrei tu,daca nu asezi un strop de iubire,esecul iti bate la usa.Fantastic ar fi daca ne-am certa tot cu iubire.javascript:zaazuemoticonsclick(‘:Angry:’)Deci,IUBIRE pe paine.

  O zi plina cu iubire!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top