skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Inner Worlds, Outer Worlds partea 1 (Akasha)

 

Astazi va prezentam prima parte a filmului Inner Worlds, Outer Worlds, un film extrem de interesant care a fost lansat în 2012. Filmul a fost realizat de profesorul de meditație, canadianul Daniel Schmidt. În zilele următoare, vă vom prezenta și celelalte parți ale acestui documentar minunat.

Schmidt și soția sa, Eva Dametto conduc Breathe True Yoga Center din Ontario, Canada. Înainte de realizarea acestui film Schmidt a studiat mai multe forme de meditație pe care le-a introdus în acest documentar. În film se fac referiri la tradițiile budiste, tibetane, taoiste și yoga.

La începutul lui februarie 2013, după lansarea sa, filmul a fost nominalizat pentru a primi Premiul de Excelență la Canada International Film Festival.  De asemenea, pelicula a câștigat premiul Peace Award of Excellence la International Festival for Peace, Inspiration and Equality din Indonesia, și a câștigat premiul Merit Award of Awareness la Awareness Festival din California. A fost câștigătorul premiului Award of Excellence la International Film Festival for Spirituality, Religion and Vision din Indonesia, și câștigătorul premiului pentru cel mai bun documentar la DIY Film Festival, California. La Moving Images Film Festival din Toronto a câștigat premiul Future World showcase.

Inner Worlds Outer Worlds a fost nominalizat pentru premiul Cosmic Angel Award la Cosmic Cine Film Festival 2014 în Germania. Documentarul a fost câștigătorul festivalului Eternal Flame Award Surge Film Festival, TexasInner Worlds a fost de asemenea selecționat în 19 festivaluri de film din întraga lume.

Comentarii (3)
 1. Deosebit de profund si interesant..!!! Inca o dovada in plus ca misterul se adanceste cu cat incercam sa pricepem…mai mult.!!! Multumim..!!!

   
 2. …Multumiri si aprecieri deosebite! Este ceea ce ar fi bine sa se repete in n ipostaze de corelare a diverse informatii (stiintifice, religioase, artistice) ca si de transmitere a lor, ori de cate ori ar exista posibilitatea de a fi cunoscute si impartasite noi faze din ceea ce mintea omenesca reuseste sa mai inteleaga inca un pic, fata de misterele si minunatiile care ne formeaza , ne interconecteaza si ne inconjoara permanent ! Chiar daca destule fenomene cosmice, care ne apar frumoase de la distanta ,sunt in sinele lor cataclisme ori suite de distrugeri si creatii non-stop, avem inca privilegiul, ca pamanteni, de a fi ocrotiti, si poate, chiar ingaduiti !… Probabil , dispunem inca de acest privilegiu ca sa ne putem da mai bine seama sau sa constientizam mai profund ce ar trebui cu prioritate sa facem, pentru ca si cei care ne urmeaza sa aiba si ei un viitor, promitator si reconfortant prin simtamantul de interconexiune salutara a Universului Interior si Exterior. Concomitent, Evolutiv , Rezonant !…

   
 3. Minunat,multumesc ,multumesc,Razvan.
  Sunt entuziasmata pentru ca simt ca situatie in care am fost pana acum,(care arata cam asa) ,incepe sa dispara.
  “Trezirea unui om începe din clipa când el îşi dă seama că nu merge nicăieri şi nu ştie încotro să meargă”.
  ***
  Si plec in „calea spre desteptare” cu ceea ce a spus Tesla:
  “Daca vreti sa descoperiti Universul, ganditi in termeni de energie, frecventa si vibratie.”
  ***
  Gand=vibratie;mancare=vibratie…
  ***
  Lumina si Iubire!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top