skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Un instrument neobișnuit

 

Astăzi vă prezint pentru bucuria sufletelor dumneavoastră o interpretare mai neobișnuită a muzicii.
Există o firmă Animusic care este specializată în rendering 3D, adică în animație tridimensională. Ei își imaginează diverse instrumente pe care le prezintă într-un mod unic. Pasiunea desenatorilor ideile nastrușnice ale celor care le concep uimesc de fiecare dată.
Iată un exemplu plin de culoare în clipul următor. Așteptăm inginerii să programeze un robot care să reproducă această minunată mașinărie.

Comentarii (3)
 1. Pare a fi un octet de chitare care sunt interesant armonizate pentru a putea canta o piesa inedita. Chitara clasica are prin natura ei ca instrument calitati de a putea transmite sentimente ca si sunete aparte, care iti daruiesc momente de incantare a urechilor si a sufletului. Este o muzica atempora. In fiecare generatie cineva va fi indragostit de a invata si a trai melodii mai vechi, mai noi, de muzica traditionala sau clasica dar si de a descoperii noi tipuri de muzica. Am ascultat un solo de chitara clasica anul trecut interpretat de tanar roman care studiaza in Anglia. Am fost profund impresionata nemaiauzind pana la el interpretare de muzica de opera in varianta chitara clasica cat si de muzica bisericeasca. Spre rusinea mea nu am retinut numele, dar aceasta melodie mi-a adus aminte de el. Probabil vom auzi de el in curand, deoarece asa se intampla cand vorbesti sau iti aduci aminte de cineva care te-a impresionat. Necunoscute sunt caile univesului de a se face cunoscut. Si oricat de perfecta ar fi o masinarie, ea nu poate inlocuii complet omul – e altceva – e perfect dar uneori perfectiunea este data de imperfectiuni si de emotii – creerea unui moment sau a unui climat doar al acelei ocazii. Am ascultat in diferite interpretari muzica si atunci cand a fost doar lucrata pe calculator nu stiu cum dar am simtit o diferenta – categoric era corect dar categoric nu simteam ceva…probabil eu am defectiuni umane. Va mai aduceti aminte povestea Privighetorii scrisa de Hans Christian Andersen ?

   
 2. Mmmm… cred ca… daca asculti cu ochii inchisi… si, eventual, te misti in ritmul muzicii (nu trebuie sa fii dansator profesionist pentru asta), simti pasiunea prin fiecare por… mie mi-a amintit de interpretarea unei artiste ce m-a lasat cu rasuflarea taiata ascultand-o…iat-o acum si pe Tamaine Gardner: pe ea va recomand s-o priviti… felul in care-si traieste muzica este un adevarat spectacol…
  https://www.youtube.com/watch?v=DJd0GQuqfeY
  <3
  Multumesc, Razvan! …mi-ai facut ziua (mai) frumoasa…) :)

   
 3. Minunat. M-a fascinate si impresionat profund…mi-a adus aminte de copilaria mea, (cred ca aveam vreo 10-11 ani) cand ne imaginam tot felul de „lucruri”,care sa fie „unice”,care sa ma reprezinte numai pe mine…fara sa stiu ce inseamna asta,ma simteam de pe atunci unica…acum am inteles ca fiecare este unic,dar aceste „unicitati”,formam intregul….
  Multumesc mult Razvan,pentru acest minunat dar facut,dar si pentru ca mi-ai amintit de copilaria mea…Nimic nu este imposibil ,daca vrei cu adevarat…
  Va imbratisez cu tot dragul. Namaste!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top