skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Alege Bucuria

 

Orice lucru ne învită să ne pierdem bucuria ar putea fi privit ca unul.. de care nu mai avem nevoie.

Chiar dacă cea mai mare dintre iubirile omeneşti pare să curgă pe apa sâmbetei, chiar dacă..toate lucrurile ni s-ar nărui şi toată agoniseala ni s-ar duce în neant într-o zi, ar trebui să păstrăm în minte şi în inimă un singur ţel; acela de a ne păstra..bucuria existenţei. Căci Viaţa este schimbare şi tot ce se schimbă ne poate incita către trăirile negative, ne pot invita să renunţăm la dorinţa de a trăi.

Toate stările de rău, toată negativitatea mentală tind să ne ia bucuria de a fi. Cele mai nobile idealuri au devenit momeli întinse parcă special pentru a-l duce pe erou în cea mai neagră disperare. Dar disperarea nu înseamnă viaţă, cât întunericul din care viaţa se scurge şi din care energia bucuriei, ce hrăneşte celulele creierului şi ale trupului omenesc, pare să lipsească.

Viaţa nu se poate hrăni cu disperare, nici cu furie, nici cu nemulţumire, nici cu durere. Viaţa este o expresie fidelă a Bucuriei şi a Iubirii. De aceea ne pierdem Viaţa pe măsură ce ne pierdem Bucuria de a fi, pur şi simplu.

Bucuria transmite o vibraţie a cărei putere.. nu poate fi înţeleasă cu mintea, dar acţiunea ei poate fi văzută în tot ce a creat omul mai bun pe Pământ. Fără bucurie, entuziasm şi speranţă, fără iubire şi fără puterea ce te ajută în interiorul tău să zbori şi să muţi şi munţii din loc, pici în negura minţii disperate, în care nu mai vezi decît.. propriul tău întuneric.

Şi dacă Dumnezeu ţi-ar sta lângă umeri, nu-l vei putea vedea, pentru că Dumnezeu poate fi văzut numai din Bucuria pe care o poţi simţi singur. Numai din propriul tău suflet plin de viaţă poţi percepe existenţa lui Dumnezeu şi poţi recunoaşte deziluzia ca pe o iluzie a minţii.

Dacă cel mai iubit om te-a părăsit, dacă ai pierdut tot ce era mai de preţ pe lume pentru tine, dacă duşmanii te-au încolţit şi dacă simţi că totul s-a prăbuşit în jurul tău, aminteşte-ţi să te întorci în tine însuţi şi să asculţi glasul Vieţii, care te îndeamnă să păstrezi bucuria de a trăi, orice ar fi.

Lasă lucrurile lumii să se schimbe, permite-le oamenilor să fie călăi, dacă ei aleg aceasta, permite-i oricui să fie ceea ce alege, dar tu alege Bucuria.

Priveşte soarele, frunzele pline de viaţă, ce se mişcă în adierea catifelată a vântului şi concetează-te la Bucuria necondiţionată a naturii.

La bucuria existenţei, ce se exprimă prin frumuseţea florilor, a norilor sau a soarelui. Nu-i permite nici unui lucru să-ţi ia viaţa, dar permite oricărui lucru să plece din viaţa ta şi rămâi în urma lui bucuros pentru simplul fapt că exişti. Căci această vibraţie a Bucuriei este lumina vieţii şi puterea prin care Dumnezeu intră în manifestare. Aceasta este puterea care crează miracolele zi de zi şi îndepărtează din experienţa ta ceea ce ţi-a creat suferinţă.

Păstrează bucuria orice ar fi, căci ea este energia care învinge obstacolele fără ca tu să mişti prea multe degete în acest scop.

<iframe width=”900″ height=”506″ src=”//www.youtube.com/embed/sk1u43QOsRA?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

<a href=”http://filedelumina.ro/2014/12/01/a-aparut-cartea-vise-de-inger/”><img class=”alignnone size-full wp-image-9344″ src=”https://razvanserbu.files.wordpress.com/2014/11/comp_2.gif” alt=”Comp_2″ width=”468″ height=”80″ /></a>

Autor text: Maria Timuc

Sursa: Eul Interior

Comentarii (3)
 1. Ma rog la Dumnezeu sa-mi dea intelepciunea sa trec peste toate greutatile fara sa-mi lipseasca bucuria de-a trai si de-ai multumi in ficare zi pentru tot ceea ce a creat si sa ne lumineze sa facem vointa lui si sa respectam tot ceeace a creat fara sa stricam echilibrul ecologic totul se bazeaza pe respect si iubire!Va doresc la toti cei ce cititi aceste rinduri chiar si la cei ce nu citesc un Craciun fericit si plin de lumina si binecuvintarile Domnului!

   
 2. In aceasta noapte, la cateva minute dupa ora unu (noaptea) are loc Solstitiul de iarna!
  E un eveniment astronomic si mai ales astrologic de mare insemnatate!
  Sa-l cinstim cum se cuvine!
  Printr-o meditatie, fiecare dupa puteri, va fi cel mai de folos, atat Pamantului drag (care
  pe langa evolutia Sa ne-a sustinut si pe noi!) cat si intregii Omeniri!
  Multumim lui Dumnezeu ca am ajuns si aceste vremuri nesperate candva!
  Va imbratisez cu drag!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top