skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

MUSICAL RAPTURE – Un dar de vindecare pentru Umanitate

 

Povestea lui Frederic Delarue, din spatele muzicii pe care o ascultati este una impresionanta.
La vârsta de 13 ani, el este ghidat pentru a începe redarea melodiilor de suflet. Dupa doar un an are prima experienta in preajma mortii, atunci el întâlneste îngeri și Fiinte de Lumina. Experienta este una foarte puternica, una care schimba viata oamenilor. Cu toate acestea, el nu poate să împărtășeasca această experiență și sentimentul avut cu nimeni, în Franța, la momentul respectiv.
Apoi, Frederic Delarue la vârsta de 30 de ani, după ce a fost paralizat temporar, simte ca nu si-a indeplinit menirea de a compune muzica. Trece printr-un proces in care se iarta si se accepta pentru că si-a materializat planurile mai devreme. Dupa aceasta experienta invinge paralizia si poate mearge din nou, „am simtit o suflare de viață, ce a fost eliberata din plexul solar în momentul de iertare totală”, marturiseste el.
La 29 decembrie 2010 Joao Cota-Robles a făcut tranziția spre Lumina, de la o pneumonie brusca. Nu l-a cunoscut personal, dar tatăl, Dick și mama, Patricia Cota-Robles, il invita pe Frederic Delarue pentru a participa cu muzica lui la o mare conferință spirituala.
Între timp, Joao comunica cu el și îi cere crearea „Muzicii Sufletului”, un CD, ca moștenire de la el pentru familia sa. Dar, după ce a fost la conferinta, Frederic Delarue simte ca Joao a dorit de fapt ca acest CD sa fie „un cadou pentru Umanitate”, o muzica care poate binecuvânta pe oricine si care se ameliorează de orice formă de cancer.
Joao i-a comunicat că acest CD nu trebuie NICIODATĂ cumpărat sau vândut de către nimeni.
Aceasta muzica este daruita cu titlu gratuit, și „nimeni, niciodata sa nu incerce să facă vreun ban din acest proiect divin!”
Vă rugăm să descărcați această muzică pentru uz personal și vă rugăm să o împărtășiti cu oricine simțiți ar putea beneficia de pe urma ei.

DESCARCARE (format zip)     DESCARCARE (format mp3)

Comentarii (6)
  1. Divin ! Vindeca!Tamaduieste!
    Imi amintesc de vorbele Parintelui nostru Arsenie Boca care spunea ca ,,Omul se desavarseste si ajunge expresia suprema,cand sufletul lui se recunoaste in vesnicie,in infinit !…”- asta -i ,am dat un pic de infinit ..mareata si ziditoare Clipa !…Lumina cea adevarata sa fie cu noi ,cu totii!

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top