skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

O lume minunată

 

In necuprinsul Universului, un bob mic ne plimbă gratis în jurul Soarelui. Măreția naturii ne face să devenim mândri că avem privilegiul de a o admira de la microcosmos până la macrocosmosul reprezentat de furtunoasele galaxii îndepărtate. Zilnic suntem înconjurați de miracole. Până și ploaia sau stratul de nea pe care pășim sunt aici, acum, pentru noi. Miracole ale unei lumi pline de viață, pline de neprevăzut și de bucurie ne ating zilnic simțurile.
Suntem pasageri în această lume. Suntem în trecere pe aici. Să lăsăm în urma noastră un loc frumos, mai bun și mai curat, așa cum merită cei care vin după noi.
Astăzi, când privim spre sărbătorile care se apropie, suntem cu inima deschisă. Să o umplem cu multă bucurie.
Clipul următor, ne oferă acele momente de magie de care avem nevoie în această zi. Să ne bucurăm de el.
Vizionare plăcută!
Comp_2

HCS_20%_900x120

Comentarii (6)
 1. Da, suntem atat de mici pe acest pamant,..in acest univers,..in celelalte..dar in acelas timp suntem atat de mari si de frumosi.Avem capacitatea prin tot ceea ce facem si gandim sa aducem in vietile noastre bucuriile de-a ne desfata cu un rasarit de soare,de prima ninsoare,de zambetul copilului,..de puterea de a daruii iubire in jurul nostru.Un clip cu imagini grandioase pe un fond muzical atat de minunat..la ce te imbie?la bunatate..
  O zi minunata sa ai Razvan!

   
 2. …Am lasat Iubirea Lui Dumnezeu sa curga prin mine …
  Iti multumesc suflet frumos ,ca , te straduiesti , in fiecare zi sa ne umpli sufletele cu bucurie …
  O seara binecuvantata ! :)

   
 3. Draga doamna Lucica mai spre lunile mai, iunie imbracata si incaltata corespunzator, impreuna cu vre-o doi trei prieteni mergeti pe carari de munte in Romania si permiteti-va sa innoptati la cabane, undeva pe varful muntelui si priviti spectacolul cerului. Permite-ti sa va infioare aerul puternic si muzica noptii, a focului ce arunca stelute spre a se uni cu cerul. Si treziti-va dimineata odata cu zorile sa vedeti cum rasare soarele, cum miroase iarba si cum se zvanta usor ca o boare ce pluteste deasupra pamantului, roua. Si daca aveti si sansa de a avea un lac in apropiere si cai liberi ce alerga harjonindu-se ….. va veti intreba firesc daca sunteti pe pamant sau in rai, constienta fiind ca sunteti foarte vie , sanatoasa si fericita. Si toate aceste frumuseti si altele mii, sunt aici in tara asta pe care inca nu o cunoastem si nu stim sa o apreciem la adevarata ei valoare. „Muntii nostrii aur poarta , noi cersim din poarta-n poarta”. Dar poate ca eu gresesc si …… Cu drag.

   
 4. Sarbatori luminate cu pace, sanatate si armonie in suflete si belsug in casa – voua oameni buni si dragi si tuturor cititorilor. :)
  Dana

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top