skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Rugăciunea Pământului

 

Astazi vă prezentăm un om, un suflet, o inimă, care oferă lumii din preaplinul ei.

Snatam Kaur Khalsa născută în 1972 în Trinidad, Colorado, este o cântăreață și autoare de muzică din SUA. Ea interpretează muzică devoțională indiană kirtan, și face turul lumii ca o activistă a păcii. Numele de „Kaur”, înseamnă „Prințesă”, și este folosit de toate femeile Sikh.

Familia ei s-a mutat în California când Santam avea doi ani în Long Beach și apoi în Sacramento. La vârsta de șase ani familia a ajuns în India unde mama sa a studiat kirtanul (un gen muzical care se folosește in templele indiene). În timpul întregii sale copilării Santam a cântat alături de mama sa la ceremoniile religioase Sikh și în templele Sikh. Apoi și-a terminat studiile în Statele Unite unde a studiat violina.

Întotdeauna interesată de natură, ea s-a implicat activ în programele de reciclare și de protecția mediului, încă din timpul școlii. Apoi, după ce și-a luat diploma în biochimie a promovat mâncarea naturală și s-a întors în India pentru a studia kirtanul alături de mama ei.

Snatam Kaur a lansat acest videoclip pentru cântecul „Rugăciunea Pământului”. Inspirat de adânca sa dragoste și de sentimentul responsabilității pentru mediul înconjurător, Santam a declarat: „Intenția mea este ca prin acest cântec și acest videoclip să ajut la trezirea conștiinței oamenilor, astfel încât ei să devină administratori ai Pământului.” Videoclipul a fost regizat și filmat de Robin Layton pe muzica produsă de Thomas Barquee.

Comentarii (11)
 1. Multumesc , Razvan . Nu am auzit de Snatam Kaur,este minunata si ea si muzica pe care o canta cu multa candoare..Am gasit pe youtube multe inregistrari cu ea.
  Multumesc, pentru ca mi-ai facut ziua mai frumoasa.Este fantastic cum o melodie iti poate schimba starea in bine.(lucrez acasa,fiind contabila,ascult de obicei Il Divo,Sarah Brightman,Andre Rieu sau muzica relaxanta cu pasarele si apa).
  Multumesc!
  ***
  O zi minunata,oameni minunati!

   
  1. Este o modalitate minunata de a-ti petrece ziua alaturi de persoane deosebite care au un talent fabulos si canta superb.
   Sa ai parte doar de zile senine!

    
 2. Draga Razvan,
  Am astazi ragazul sa-ti multumesc pentru efortul tau de a culege si apoi de a imparti cu vizitatorii tai, cu noi, aceste file de lumina. Sunt zile când vizitez acest website cu aceeasi intentie cu care un calator ostenit se aseaza la umbra unui arbore, intr-o zi torida. Iubesc Mama Pamant si visez la timpul când aceasta va deveni gradina minunata, când oamenii ca adevarati frati si copii ai acesteia o vor ingriji in armonie si respect.
  Te imbratisez cu caldura!

   
  1. Imbratisarea ta calduroasa o primesc cu mare drag.
   Cat despre restul, sunt convins ca oricine ar fi in locul meu, ar face la fel ca mine, sau poate chiar mai bine ceea ce fac eu.
   Zile minunate sa ai in fata si sa te bucuri mereu de ele!

    
  1. Eu iti multumesc pentru ca ne vizitezi. Daca nu ar fi oameni minunati care sa ne urmareasca, noi nu am avea nicio ratiune de a exista.
   Un sfarsit de saptamana superb!

    

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top