skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

O privire în Univers

 

Astăzi, vă propun o călătorie printre stele, o călătorie magică prin galaxii îndepărtate. Tot ce trebuie să faceți este să vă relaxați și să vă bucurați de măreția spațiului, de magia muzicii și de imaginile încântătoare.

Vizionare plăcută!

 

Comentarii (3)
 1. Buna ziua.
  Frumos ! Multumesc Razvan.
  Urmarind imaginile si ascultand muzica mi-am amintit de anii `50 ai sec 20.Eram eleva de liceu si pe atunci ni se parea anul 2000 asa departe,asa departe…Incepuse sa apara la chioscurile de ziare o colectie de micute cartulii din colectia „Stiintifico-fantastica”si noi toti ni le procuram,savurand ideile viitorului,pentru noi,asa de indepartat.Imi spuneam ca eu sunt omul viitorului,pentru ca-mi placeau mult de tot acele povestioare.Visam si ma vedeam pe planete noi descoperite,gandeam cu bucurie la modalitatea de hranire doar prin pastile concentrate….
  Anii au trecut si cu trecerea anilor , prabusirea unui vis frumos. Aveam o varsta destul de inaintata cand am constientizat prabusirea acelor vise si latura hidoasa a vremurilor actuale in care, constatam eu, unii avizi dupa profit si-au batut joc de visele unor generatii intregi.Imi amintesc….imi venea sa plang….Poate unii din dvs. inteleg bine ce s-a naruit in fiinta mea,a generatiei mele nascute dupa 1945 care am trait anii `60 cu o mare speranta de viata.
  Poate sa zica cine ce-o vrea despre comunism,dar eu care am avut posibilitatea sa traiesc ani destui intr-un sistem capitalist,unde nu am intalnit acea speranta de viata care exista in sufletele generatiei mele prin anii `50-`60 ale sec trecut intr-o tara comunista,pot sa va spun ca nici o societate actuala nu ofera bucuria vietii asa cum am trait-o noi,generatia nascuta dupa sfarsitul celui de al 2-lea razboi mondial.
  Poate pentru ca este toamna,o toamna frumoasa,inca nu am ajuns la facturi prea incarcate,m-a coplesit nostalgia si….va doresc iubire,mai multa iubire decat puteti cuprinde si ganduri frumoase.

   
 2. și io am trăit vremurile ”tale” Sefora, și le percep, în parte, asemănător…
  nu mi-a pierit ”optimismul” că ”încurând” va fi mult mai bine – o înțelegere generală mai profundă…
  și tot aștept :)

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top