skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Magia nordului

 

După o călătorie de 15.000 de km, după ce au fost surprinse mai multe mii de imagini in cinci luni, a rezultat acest clip. Călătoria a acoperit toate cele 19 regiuni ale Norvegiei, de la frontiera cu Rusia până în nordul îndepărtat.
Acest clip a fost făcut pentru a evidenția extraordinara varietate ce poate fi găsită în această parte a lumii, de la fiordurile din sud-vest, până la lumina lunii din nord, aurora boreală si orașele de pe coastă. Imaginile sunt surprinse atât vara cât și iarna in unele dintre cele mai picturale locații, cum ar fi Lofoten, Senja, Helgelandskysten, Geirangerfjorden, Nærøyfjorden și Preikestolen.

Comentarii (5)
 1. Buna ziua.
  Imi pare rau ca nu pot urmari aceste imagini care imi imaginez sunt un vis.Tarile nordice,cu precadere cele Scandinave,au si minunata sansa de a-si administra singure frumusetile naturale si deci ,ne ivindu-se interese lacome ale altor state,pot sa-si intretina singuri acele frumuseti.
  Citisem recent pe internet un comentariu ca Norvegia are asa multi bani ca nu mai stie ce sa faca cu ei.Iti vine sa urli de indignare [ cel putin mie asa imi vine ] afland astfel de informatii cand stii ca tu [ sau eu ] esti locuitorul unei tari cu frumuseti inegalabile,dar nu avem voie sa facem asa cum vrem cu frumusetile naturii noastre.Nu aprofundez acest aspect pentru ca dau impresia ca alunec spre un subiect neagreat aici,darfericesc pe acei care au sansa vietii lor sa-si desfasoare existenta in locuri minunate ,curate, nespoliate de interese egoiste.
  Sa incercam si noi pe cat putem sa mentinem curat mediul in care traim si sa ne bucuram daca avem prilejul de a vedea frumusetile acestei planete.
  O zi buna tuturor.

   
 2. Sunt fascinata de peisajele norvegiene,dar in primul rand de ale noastre care desi nu au aurora boreala,sunt inegalabile in orice moment al zilei(desi in scurt timp vor ramane doar stancile goale) dar nu si de sistemul lor care nu este atat de imaculat ,au si ei „”uscaturile””lor.(nu ne-au intrecut in””interese egoiste””dar ne concureaza cu brio).Revenind la peisaje,repet sunt superbe,de VIS.Pace si lumina ,tuturor.

   
 3. E frumoasa chestia asta, Norvegia… Idiotii astia sunt obligati sa munceasca pentru a se incalzi; ei nu pot sa proclame: decat o ora la soare, mai bine 4 la umbra!…Habar n-au sa joace fotbal, nu cred ca au echipa nationala de polo pe apa si nici de oina!

  E vai mama lor!

   
 4. Frumoasa mai este Mami Terra in orice loc de pe trupul ei!
  Trebuie sa-i multumim cu adanca recunostinta ca ne tine clipa de clipa in viata dandu-ne aerul pe care il respiram, apa pe care o bem, hrana pe care o mancam, plantele cu care ne tratam, dar si peisajele ce ne incanta sufletul, suflet ce a imbracat acest trup daruit tot de Mami Terra!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top