skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Salsa la superlativ

 

Vă plac dansurile latino?
Mărturisesc că nu sunt un mare admirator al acestora. Totuși, există momente în care trebuie să te ridici în picioare, pentru a aplauda și pentru a te putea înclina, în fața măiestriei. Acest clip reușește să uimească. Încercați să aveți răbdare măcar până la minutul doi. Vă garantez că merită.
Vizionare plăcută!


Abonare
 

Comentarii (4)
 1. Absolut superbi…cu totii..!!! Daca la varsta asta frageda sunt asa …talentati si stapani pe situatie…imi imaginez cum vor evolua…mai tarziu..!!! Multumim.!!!

   
 2. SUPERBBBBBBBBBBBBBBBBBBBBB, ASA E SI VIATA FIECARUIA DIN NOI, UN DANS, DEPINDE DE FIECARE PE CE ACORDURI DANSEAZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   
 3. Si..daca e luni..Salsa sa fie ! Sa ne mearga bine toata saptamana ! :)
  Mi-a mers la suflet !…Multumesc mult ! :)

   
 4. Foarte frumoasa coregrafie, intr-adevar! Am o mica observatie. Salsa columbiana, si in special aceasta coregrafie special alcatuita pentru spectacol, are un specific aparte fiind cu mult mai alerta si cu elemente acrobatice mai dificile fata de salsa cubana sau salsa LA care se danseaza pe plan mai larg. Salsa LA si salsa cubana (doua stiluri oarecum apropiate) se invata si la noi in tara, sunt multe scoli care predau aceste stiluri, si se danseaza in cluburile cu specific latino. Dansurile latino sunt speciale din punctul meu de vedere deoarece sunt foarte accesibile amatorilor de orice varsta, imprima o stare de relaxare si de bine oricui le practica, inlesneste deschiderea catre oameni, chiar inlocuieste in mod placut sportul si are efecte benefice certe atat asupra fizicului cat mai ales asupra psihicului. Ma bucura ca este practicat si la noi de oameni de toate varstele si reprezinta o miscare in expansiune, inclusiv prin evenimente de mai mare anvergura precum concursuri, congrese, workshopuri, etc, unele cu participare internationala. Dansul reprezinta o minunata forma de autocunoastere iar efectul lui transformator nu intarzie sa apara la foarte scurt timp de la debutul practicarii lui.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top