skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Astazi, maine, mereu, treci dincolo!

 

Trebuie sa te obisnuiesti sa ii privesti cu seninatate pe semenii tai, pentru ca, desi umili, au intotdeuna ceva sa te invete. Incearca sa ii zambesti vietii, pentru ca aceasta te va iubi mereu, chiar si atunci cand nu vei mai fi.
Trebuie sa privesti cerul, sa asculti vantul lin prin paduri, iar noaptea trebuie sa admiri stelele si luna. Acestea sunt micile lucruri pe care trebuie sa le inveti. Pentru a te simti bine si a fi linistit, trebuie sa regasesti pacea pierduta si speranta care ne asteapta dincolo de poarta.
Stim totul despre noi, despre greselile noastre, despre vinile noastre; ne vedem asa cum suntem in realitate si incercam sa ne ajutam pentru a deveni mai buni…
Trebuie sa incetezi sa te mai ingrijorezi si sa te compatimesti. Lasa vocea care te-a condus pana aici sa-ti calauzeasca pasii! Trebuie sa parcurgi drumul de intoarcere cu pas usor, sa regasesti contactul cu adevarata esenta a fiintei tale, sa te inalti deasupra evenimentelor. Invata sa te detasezi de realitatea care te inconjoara, si incearca sa ai o inima curata!…
Nu trebuie sa fii trist; nu ingadui ca incertitudinile si temerile sa te doboare!
Nu-i lasa pe altii sa-ti judece slabiciunile si sa le foloseasca pentru a te determina sa faci compromisuri!
Nu-ti vinde niciodata inima curata pentru o mana de cuvinte false; nu te renega nicicand pentru placerea de a fi considerat si iubit!
Mergi de-a lungul campiei si al vailor fermecate, si, atunci cand furtuna se va abate pe campurile de grau, cauta sa te adapostesti sub un copac mare!
Nu obosi niciodata sa astepti, pentru ca ziua cea mai frumoasa a vietii tale poate venii maine! Poarta-te precum copacii care asteapta primavara ca sa se umple de frunze si flori!
Ne aflam in pragul unei noi ere – cea veche s-a consumat de-acum. Ceea ce ramane bun apartine lumii ideilor superioare, intuitilor pure care vor fi sperantele pentru o lume noua. Actuala umanitate este ca un teren stravechi care a trait prea multe anotimpuri si se pregateste pentru o noua aratura. Recolta si inflorirea vor depinde de mintea omului.
Treci dincolo! Astazi, maine, mereu, treci dincolo!
Am scris ultimul gand in caietul meu.
Exista o putere care se dezvaluie in acest vast mister al lumii, unde inmuguresc flori pe care nu le-a plantat nimeni, niciodata.

Romano BATTAGLIA – O inima curata

Comentarii (4)
  1. Bună dimineaţa, Viaţă! Puterea ta este cea care dă viaţă tuturor. Sunt martorul măreţiei Tale prin însăşi Existenţa mea. Nimeni nu poate avea mai mare grijă de mine, în afară de Tine. Nici chiar planurile mele… de ceea nu le ţes, dar am totul. Am încredere totală în tine. Mulţumesc, Viaţă! Să ne trăieşti!

     
  2. Intro asa ZI MINUNATA DE SARBATOARE, 24 IUNIE ,MULTUMIM RAZVAN PENTRU ACESTE GANDURI CUCERNICE. DA,NOI PE NOI NTRU DUMNEZEIRE SI MANTUIRE SA NE INTARIM IN FATA A CEEA CE NUMAI DUMNEZEU STIE CAND SI CE VA VENI.CEL CU INIMA CURATA CE-SI TRAIESTE ZILELE IN SENINATATEA SOARELUI DESPRINS DE ALUNECUSUL LUMII DE CE SA SE TEAMA CAND SINGURA LUI MANGAIERE DE FIECARE CEAS ESTE DOMNUL NOSTRU IISUS HRISTOS. EUGEN GASACA IN „FORTA CONTRA FORTA” SPUNE CA ATUNCI CAND CU VOCE TARE ROSTIM NUMELE DOMNULUI NOSTRU IISUS HRISTOS ,IMPREJURUL CAPULUI SE ROTESC NISTE CERCURI DE ENERGIE CA SI CUM S-AR ACTIVA ACELE CERCURI.LA ROSTIREA NUMELUI DOMNULUI IISUS SE FORMEAZA CERCURI ASEMENI INELELOR LUI SATURN,DE CULOARE ROSIE,IAR CAND ROSTIM HRISTOS ,SE FORMEAZA LA FEL INELE DAR DE CULOARE ARGINTIE. SEMN CA DUHUL SFANT NU NE LASA NICIODATA,DAR N.I.C.I.O.D.A.T.A. PACE IN CERURI,PACE PE PAMANT ! AMIN !!!

     
  3. Conside ca in textul din aceasta Fila de lumina , intalnim cateva Recomandari Practice , care aplicate ne duc pe Calea Iubirii Sinelui Adevarat (a Iubirii Divinitatii din noi) . Ce facem cu ele …este Fix Alegerea Fiecaruia. Multumesc draga Razvan.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top