skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Expresivitatea dansului

 

Dansul te poate duce pe cele mai înalte culmi ale bucuriei și extazului, el te poate vraji, uimi, încânta, fermeca și te poate face să visezi.
Dar ce te faci dacă visele tale te duc în altă parte? Ce te faci dacă vrei să folosești dansul ca să dai forță parodiei și umorului?
Nu-i nicio problemă, prin dans poți exprima toate sentimentele toate trăirile, așa că de ce să nu o faci?
Întâi să-l urmărim pe maestru, și apoi să ne bucurăm de cei care-l imită. Sunt convins că după ce veți urmări aceste două momente, fiecare cu magia lui, veți avea un mare zâmbet pe care să-l puteți purta întreaga zi în inima dvs.

Comentarii (5)
 1. „Aritmetic ” vorbind , consider ca : Secventele din cele doua video clip-uri = ENTUZIASM + BUCURIE + JOACA + A FACE CU PLACERE CEEA CE FACI + MANIFESTAREA GRATIEI DIVINE PRIN OAMENI = CLIPE DE VIATA TRAITE CU INIMA , MINTEA si TRUPUL .

   
 2. Dansul irlandez
  – este o combinație inedită de geometrie în mişcare, energie, ritm şi muzică interpretată cu corpul, şi nu în ultimul rând, distracție pe cinste.
  Poate fi dansat solo, în cupluri, în grupuri de cupluri sau în grupuri de grupuri, dar cel mai potrivit cuvânt pentru a-l descrie ar fi că este un dans foarte « democratic », deoarece mişcările sunt exact aceleaşi indiferent de sex (vârstă, rasă, religie… ).
  Deşi are o structură fixă, paşii sunt incredibil de uşor de montat în coregrafiile cele mai neobişnuite, şi pe muzica cea mai neaşteptată, oferind dansatorilor şi privitorilor un sentiment unic de conexiune, de bună dispoziție, şi paradoxal, în ciuda oboselii fizice, o plăcută senzație de armonie şi învigorare lăuntrică.
  Si pentru amuzamentul dumnevoastra urmariti urmatoarele scurte filmulete, in acelasi ritm specific irlandezilor :

  http://youtu.be/WSYdOidSqjU

  http://youtu.be/wQ2nVL1-XFk

  http://youtu.be/W97M5i05xUo

   
 3. Dupa mine … pasii adevarati de dans …sunt aceia care se nasc pur si simplu ….inainte de zbor…. Cand … atomii …din..infinitatea …celulelor din trupul tau , inferbantat de o iubire pasionala … Explodeaza … Devii una cu materia .. acel ..Ceva … ce ai fost la inceputuri… si… nu-ti mai pasa daca ai facut pasii corecti..
  Natura .. te invata un altfel de dans … Privirea ta … penetreaza…. trupul melcului care se unduie pe verdele ierbii…si…imaginatia o ia razna … Simti roua diminetii cum iti dezmiarda buricele celor cinci degete de la mana dreapta ( sau ..stanga .. :) … le apropii fara sa -ti dai seama de buze intr-un sarut prelung ….
  Gandurile tale si ..gandurile melcului ..nu o vei sti niciodata ..daca…se contopesc …acolo pe firul ierbii …
  Stii doar atat … Un alt rasarit de soare iti reaminteste … Cat de trainica poate fi acea ultima iubire inainte de … apus … !
  Oare cine nu si-ar dori un asemenea dans ? …in care sa …te pierzi cu totul …de prea multa iubire ce nu-ti mai incape in trupul tau care o limiteaza ? ….
  :) Un comentariu improvizat .. din lipsa de vizualizare ,, totala si in conditii optime … a .. celor doua momente de magie … :)
  … Multumesc Razvan si… Obisnuieste-te cu improvizatiile mele .. :)
  Va daruiesc din toata inima ,, o gura ,, proaspata de aer curat de …munte !
  O seara minunata ! :)

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top