skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Dependent de spirit

 

Dependent de spirit

Dependent de Spirit: Un drum radical către descoperirea iubirii de sine şi a miracolelor

Dragii nostri cititori, aveti acum o carte noua, scrisa de o tânără, Gabrielle Bernstein, carte care este de mare interes pentru tineri si adulți, bărbați și femei deopotrivă. Puteti ințelege destul de multe chiar din titlu Dependent de Spirit: Un drum radical către descoperirea iubirii de sine şi a miracolelor, în care cuvântul Spirit se referă la divinitatea din noi și cea din „ceruri”, deopotrivă.

Cum se face că o publicistă din New York, o tânără amatoare de distracţii, se transformă într‑un ghid pentru următoarea generaţie? În noua sa carte: Dependent de Spirit: Un drum radical către descoperirea iubirii de sine şi a miracolelor, Gabrielle Bernstein ne povesteşte cum şi‑a transformat viaţa, oferindu‑şi propria călătorie spirituală, drept ghid pentru a învinge frica, a schimba percepţiile şi a crea o viaţă care să ne aducă împlinire. Gabrielle Bernstein a renunţat la îndoiala de sine şi la dependenţe, pentru a face loc unui cu totul alt tip de experienţă. În 2005, a început să studieze Un Curs în Miracole şi, de atunci, a fost îndrumată să transmită aceste principii spirituale şi următoarei generaţii de căutători.

Gabrielle Bernstein este atât mentor, cât şi povestitor, raportându‑se la adevărul pe care l‑a găsit în experienţele din viaţa ei, pentru a descoperi darul pe care îl poate oferi celorlalţi. Ea a descoperit, cu ani în urmă, că, dacă exista o forţă prin care îşi putea transforma radical viaţa răvăşită, atunci era de datoria ei să‑şi spună povestea şi să o aducă la cunoştinţa tuturor.

Dependent de Spirit te învaţă, într‑un mod clar şi distractiv, cum să aplici principiile spirituale în problemele practice ale vieţii, prin exemplul viu dat de însăşi Gabrielle. De la dragoste, la carieră şi la alte aspecte pe care le implică o viaţă trăită în aceste timpuri, îi poţi urmări călătoria, căderea şi revenirea. Apoi, o vezi cum ajunge în punctul în care nici măcar nu mai cade. Şi, în cele din urmă, îţi dai seama că ai învăţat atât de multe de la ea, încât crezi că poţi ajunge şi tu acolo. Miracolul ei a devenit şi miracolul tău.

Această carte este povestea călătoriei personale întreprinse de Gabrielle, însă este şi o poveste din care învăţăm cu toţii. Sinceritatea, bunăvoinţa şi smerenia sinceră cu care a abordat studiul Cursului în Miracole, i‑au oferit puterea necesară de a fi un mentor autentic. Fie ca, odată cu anii, învăţăturile ei să crească, să înflorească şi să devină tot mai profunde. Este evident că i‑a fost dată o sarcină absolut minunată, prin care ajută o mulţime de oameni să iasă din întunericul lor psihic şi emoţional şi să se îndrepte către lumina spirituală, pe care ea însăşi a văzut‑o. Prin Dependent de Spirit, ea îşi continuă lucrarea. Fie ca ea şi cititorii ei să fie binecuvântaţi.

Prefață scrisă de scriitoarea Marianne Williamson, ale cărei cărți, Iubire magică și Grația de fiecare zi, le-ați putut citi, fiind publicate de Editura For You.

Cartea cuprinde și o prezentare a Cursului în miracole, carte de maxim impact spiritual, pentru persoanele interesate de spiritualitate, in ultimii 40 de ani și care a influențat literatura de spiritualitate din lumea întreagă.

Un comentariu până acum
  1. Ce surpriză! Am primit Cursul de miracole acum 3 ani în dar de la un prieten. Ce bucurie să găsesc aici menționat un ceva care schimbă vieți! Cursul, sub forma unei cărți, îl consider o veritabilă inițiere pentru că informațiile din el sunt ascunse în noi, neconștientizate, iar la readucerea lor în atenția conștienței elevului, miracolele sunt trăite, văzute, dăruite de noi celorlalți… Un alt prieten m-a întrebat: de ce îi spune Curs de miracole? După studiul destul de repetat al cursului, răspunsul meu este că el însuși este un miracol care a ajuns la mine și care declanșează vindecarea percepției învechite, deschizând ușa miracolelor de zi cu zi, într-o minte unificată pregătită pentru a le recunoaște… atunci când nu le mai vezi, miracolele (ele fiind normalitatea), înseamnă că elevul mai are de învățat cum să ajungă profesor pentru el însuși.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top