skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

E.T. 101 – prezentare de carte cu Monica Visan

 

 Dragii mei, acum cand se vehiculeaza tot mai mult ideea că ne vom întâlni în curând cu fiinţe din alte spaţii, va atrag atenţia asupra unei cărţi publicată de Editura FOR YOU, care este absolut minunată si v-o recomand din tot sufletul. Prin urmare, va trimit si o prezentare televizata a acestei carti. Simt ca e momentul sa o citim atent.

E.T. 101 ne ajută să aflăm cine suntem noi cu adevărat şi care este scopul vieţii noastre pe Pământ. Cartea poate fi considerată literatură s.f., dar dacă cititorul rezonează cu cele scrise în ea, înseamnă că mesajul şi-a atins scopul. Stilul cărţii este deosebit de plăcut şi plin de umor, deoarece se pare că simţul umorului ne este de mare ajutor în ridicarea vibraţiilor fiinţei care suntem. Aflăm din această carte lucruri absolut uluitoare despre cine suntem noi cu adevărat, pentru ce am venit aici, pe planeta Pământ, ce avem de făcut pentru ca viaţa noastră să aibă sens. Fiecare paragraf din această carte este deosebit de important, chiar dacă, la prima vedere pare o relatare plină de umor. Cartea ne pune pe gânduri, ne ajută să ne înţelegem mai bine menirea şi însuşi motivul pentru care am venit acum, aici.

Carte ET 101 - pret 5 lei

Carte ET 101 – pret 5 lei

            Iată prezentarea făcută pe ultima copertă, care spune foarte multe:

            E.T. 101 este un instrument care vă trezeşte din somnul evoluţiei şi vă aminteşte lucruri despre voi înşivă şi despre lumea din jurul vostru, pe care le ştiţi deja – dar, ori le-aţi pus unde nu trebuie, ori aţi uitat de ele. Fiecare pagină din acest manual cu instrucţiuni pentru viaţă vă va şoca, prin puncte de vedere absolut noi şi prin inteligenţa ascuţită. Acest manual este o transmisie din cea de-a cincia dimensiune, scrisă în mod special pentru oamenii care sunt în curs de trezire şi care au cerut ca el să fie publicat. Nu e vorba de o carte. Este o tehnologie menită să vă pună în mişcare. Sperăm să vă placă. Forţa fie cu voi!

Primul contact

Dacă eşti ca mine, atunci în imaginaţia ta vei prefera probabil să‑ţi arunci bagajele de la marginea trotuarului într‑o elegantă limuzină neagră pusă la dispoziţie de aeroport, decât să te trambalezi cu ele până la parcarea supraaglomerată, unde să urci într‑o rablă de maşină care face cursele la şi de la aeroport. Pot să pun pariu că preferi să faci o excursie la munte încălţată confortabil în bocanci scumpi, de marcă, decât să te târâi prin rigole, într‑o pereche de adidaşi jalnici, primiţi de pomană. Iar, în lumina experienţei de pe parcursul evoluţiei, cred că prefer să mănânc o friptură de soia pe o planetă învecinată cu prietenii şi rudele mele şi cu extratereştrii, decât să stau singură aici şi să aştept ca ei să mă contacteze de la distanţă, prin Internet. Oricât aş fi de recunoscătoare şi de emoţionată de natura experienţei pe care am trăit‑o în întâlnirile cu ET şi de modul în care aceste întâlniri au dat un sens nou vieţii mele, vreau mai mult decât atât nu numai pentru mine, ci pentru noi toţi. Să le dăm voie ,,micuţilor omuleţi gri” (după cum le spune Bob) să se întâlnească cu noi la supermarket, sau pe Muntele Rushmore, ori daţi‑mi voie măcar să iau un grup dintre voi, să mergem undeva, pe un teren de fotbal şi să facem o vizită într‑o navă spaţială şi o călătorie de plăcere pe Jupiter. Răbdarea este bună, până într‑un punct, dar hai să trecem ceva mai repede la lucrurile mai bune. Am auzit că se obişnuieşte să se tragă de timp dar asta este de‑a dreptul ridicol.

Prin urmare, când veţi ajunge la momentul în care toţi vă vor putea vedea?

Bate un vânt de schimbare, care creează o cale pentru a provoca îmblânzirea inimii speciei voastre şi acceptarea a tot ce este posibil într‑un univers plin de popoare diferite. Când te‑ai apucat, iniţial, de acest proiect, poate te‑ai gândit că scopul nostru era să furnizăm probe materiale concrete ale existenţei noastre, prin simpla noastră sosire aici. Însă experienţa noastră trecută, cu alte specii care dau dovadă de acelaşi grad de negare pe care‑l manifestaţi şi voi actualmente (cu toate că mulţi dintre voi încep să se trezească), arată că aceasta nu este cea mai bună metodă de a provoca trezirea bruscă a înţelegerii voastre.

În prezent, avem contacte pe tot teritoriul lumii voastre: unele în Himalaia, altele în marile oraşe şi, cu cât avem mai mulţi reprezentanţi, cu atât creşte gradul potenţial de conştienţă – pentru că acolo unde avem printre voi un purtător de cuvânt, şi chiar o persoană care a trăit experienţa întâlnirii cu noi, înseamnă că este cineva care aprinde o făclie pe cărarea întunecoasă. Prin noţiunea de întuneric, nu ne referim la ceva rău sau malefic, ci la o cale atât de întunecoasă, încât este greu să vezi încotro te îndrepţi. Atunci când aprinzi făclia pe cărare, luminezi drumul spre casă.

De ce spui că acesta este drumul spre casă? Doar pentru că putem să facem cunoştinţă cu alte fiinţe din univers?

Pe măsură ce vă lărgiţi orizontul ideilor despre sursa din care primiţi inspiraţie şi ajutor tehnologic, tot mai mulţi pot începe să‑şi sporească sensibilitatea pentru receptarea unor asemenea îndrumări şi pentru a fi inspiraţi, şi astfel veţi descătuşa o nouă fiinţă umană plină de forţă, care încurajează, în mod activ, comunicarea şi relaţiile cu alte fiinţe care pot fi de ajutor. Şi apoi puteţi face cunoştinţă cu ei. Înainte să vă daţi seama, veţi încuraja la rândul vostru alte fiinţe mai puţin evoluate din univers – aşa cum procedăm noi cu voi. În felul ăsta revii acasă, trăind experienţa iubirii şi chiar fiind iubire.

Aveţi de gând să ne daţi voie să anunţăm prin această carte că, prin intermediul nostru, se va realiza un soi de contact vizibil şi, dacă este aşa, ce fel de contact şi cam când, cu aproximaţie?

Ne‑am imaginat că până acum ai ajuns să înţelegi că noi nici nu permitem, nici nu interzicem nimic.

            Dar noi nu vrem să anunţăm ceva ce nu va avea loc.

Înţelegem rostul întrebării tale, dar trebuie totuşi să fii atentă la cuvintele pe care le alegi, întrucât pot duce la o neînţelegere – şi anume, că, într‑un anume fel, experienţele şi realizările voastre sunt la cheremul supravegherii noastre, iar asta nu ar fi adevărat. Înţelegi această lămurire?

Da.

Cu toate că ai definit oarecum problema, întrebând dacă proiectul acestei cărţi va anunţa, într‑un fel sau altul, un asemenea prim contact – în măsura în care ,,primul contact” înseamnă o întâlnire cu modul universal de înţelegere – vom răspundem astfel, la întrebarea ta:

Ţi s‑a întâmplat vreodată să vină la tine copilul tău cel mic, sau cel care este deja adolescent şi să te întrebe: ,,Tată, mamă, voi putea să câştig la loterie şi să am zece milioane de dolari, când voi avea cincisprezece ani şi jumătate, ca să‑mi pot cumpăra maşină şi să călătoresc prin lume şi să fiu bogat, dintr‑o dată? Te rog, nu s‑ar putea ca toate astea să se întâmple înainte să împlinesc şaisprezece ani, când am voie să‑mi iau carnetul de conducere?” Un părinte înţelept îi poate da cu blândeţe un răspuns care îl va face pe adolescent să înţeleagă că, într‑adevăr, totul este posibil şi, în acelaşi timp, că viaţa se desfăşoară cel mai bine într‑un mod care este benefic pentru toţi cei implicaţi în desfăşurarea ei. De aceea, întrebarea presupune că un eveniment care se desfăşoară aşa cum ceri şi soliciţi în viitorul cel mai apropiat – ca, de exemplu, săptămâna viitoare sau anul viitor – va fi la dispoziţia sufletelor implicate şi va fi spre binele superior al vostru, al tuturor.

Viaţa, ca şi evenimentele şi circumstanţele din viaţă, se desfăşoară într‑un mod pe care ea ştie cel mai bine cum să‑l pună la cale. S‑ar părea că soluţia evidentă în cazul prezentării noastre ar fi o sosire bruscă, care ar avea drept urmare pe planeta voastră înţelegerea şi trezirea instantanee cu privire la cine suntem noi. Însă asta nu este decât o presupunere de‑a ta. Tu ai inventa‑o. Acţionezi pe baza proceselor tale de gândire – deşi, în multe cazuri, sunt copiate şi de alţii – în cadrul cărora presupuneţi că dacă scopul nostru este să facem cunoştinţă cu voi, atunci misterul cauzei care duce la întârziere, ar putea părea de nerezolvat. Este un lucru de neînţeles, atâta vreme cât vreţi să vă menţineţi complet, sută la sută, în cadrul iluziilor. Ca să trăieşti în iluzie, trebuie să încetezi să observi că toate sunt caracterizate de o perfecţiune extraordinară. Păstrarea iluziilor şi existenţa în iluzie necesită să te opui înţelegerii că există o sincronicitate universală a rotaţiei planetelor, a strălucirii stelelor şi a mareelor oceanelor voastre. Când vei fi de acord să arunci o privire în spatele cortinei – după ce, atâta vreme, ai făcut parte din publicul care urmăreşte spectacolul, pentru că nu ai vrut să ieşi din iluzie – te vei avânta înainte şi vei da dovadă de o conştienţă mai înaltă. Atunci vei privi dincolo de cortină şi vei putea observa o frântură din cele ce se petrec în culise. Brusc, îţi vei da seama că, dacă aveai impresia că urmăreşti pe scena teatrului o dramă intensă din perspectiva locului tău de spectator, acum ai un loc care‑ţi oferă o perspectivă diferită, pentru că te‑ai decis să observi, în sfârşit, ce se petrece efectiv în culise. Acum înţelegi că s‑ar putea să existe o corelaţie magnifică între evoluţia speciei voastre şi a modului în care se manifestă aceasta.

Asta este o etapă în evoluţie – întâlnirea dintre specia voastră şi a noastră, sau oricare altă specie. Dacă te poţi da doar cu un pas înapoi, din locul tău de spectator de teatru şi să reflectezi cât este de grandioasă această trecere către situaţia de participant galactic, vei avea posibilitatea să apreciezi mai bine marele număr de suflete şi calităţi divine, implicate într‑o asemenea schimbare de paradigmă.

La fiecare cotitură, calea îţi arată o răscruce. Fiecare dintre voi luaţi decizii ce pot schimba, în mod drastic, sensul viitorului vostru apropiat şi vă angajaţi pe căi diferite. În fiecare clipă, fiecare dintre voi dispune de numeroase posibilităţi în privinţa direcţiei în care i se va îndrepta viaţa. Chiar dacă spui că înţelegi acest lucru, îţi este greu să‑l pui în aplicare şi să pricepi că nu‑ţi putem da un răspuns clar la această întrebare. Noi nu suntem singurele suflete implicate în interacţiuni cum sunt comunicările între specii.

În plus, întrebarea ta continuă să nu ţină cont de gradul influenţei şi de importanţa contactului pe care îl avem deja cu voi.

Atunci când insişti să te concentrezi asupra lucrurilor care abia urmează să se întâmple, îţi refuzi grandoarea a ceea ce se petrece chiar în clipa asta. E în regulă şi aşa. Este o caracteristică a lumii materiale, dar şi a minţii egocentrice, care cere ca evenimentele să se desfăşoare într‑un anume fel, pentru a corespunde aşteptărilor – în caz contrar, experienţa omului nu este mulţumitoare. Şi iată cum dorim să folosim, din nou, acest exemplu, pentru că să‑ţi arătăm cum întrebarea ta te poate încuraja, iar şi iar, să nu te mulţumeşti cu splendoarea de moment a relaţiei noastre actuale.

S‑ar putea să fie nevoie de multă înţelepciune pentru a crea un echilibru între atitudinea de acceptare paşnică a ceea ce este şi abandonarea în voia prezentului – tânjind, în acelaşi timp, după un mâine mai măreţ. Pare să fie o graniţă foarte subţire între cele două. Îţi vei da seama de diferenţă, atunci când vei trece de la senzaţia profundă a sentimentului de împlinire şi apreciere, la cea de spaimă insidioasă legată de ce s‑ar putea întâmpla mâine. Această diferenţă te poate ajuta să recunoşti unde anume te situezi în percepţia noastră.

Nu‑ţi putem spune când vom veni la tine la o cafea, pentru că tu însăţi eşti jumătate din această ecuaţie. Dacă insişti că nu e aşa, refuzi ceea ce este aşa. Din scaunul spectatorului, iluzia spune: ,,N‑am nici o răspundere pentru nimic din toate astea; n‑am creat nimic din toate astea, iar eu sunt cel căruia i se întâmplă toate.” De aceea, întrebarea are o logică perfectă, privită din străfundurile iluziei tale. Însă, din perspectiva fiinţei umane care s‑a trezit, începi să înţelegi că relaţiile voastre sunt propria voastră răspundere şi că sunteţi participanţi egali la crearea lor. La fel de bine ai putea să ne întrebi: ,,Când îmi voi găsi un partener romantic potrivit, cu care să dezvolt o relaţie reuşită şi plină de afecţiune?” Aceasta este ceva ce creezi chiar tu prin conştienţa ta, la câteva niveluri diferite – şi la fel este şi marea modificare de paradigmă, de la modul actual de înţelegere a speciei tale, la o înţelegere mai potrivită unui participant pe cale de trezire universală. În aceasta rezidă tot rostul acestui exerciţiu. Nu realizezi că îţi răspunzi singură la întrebare, chiar prin munca pe care o faci cu cartea aceasta. Sufletul tău este pornit să creeze răspunsul la întrebare, însă mintea ta refuză această înţelegere, cerându‑ţi, în schimb, să ieşi din tine însăţi şi să întrebi pe altcineva cum va arăta viitorul tău – şi dacă va fi într‑adevăr aşa. Prin urmare, dacă ne permiţi, am vrea şi noi să‑ţi punem aceeaşi întrebare, ca să demonstrăm ce avem de spus. Când ai intenţia să te întâlneşti cu noi şi să ne pofteşti aici, pe planeta voastră, pentru ca întreaga omenire să ne cunoască şi să ne accepte?

Aşteptăm răspunsul tău la această întrebare.

Comentarii (13)
 1. Buna seara.
  Nici un comentariu.Oare de ce?Nu intereseaza pe nimeni inca ce va fi maine?Daca vom intalni sau nu fiinte din alte lumi?
  Cartea ,da ,poate fi considerata un SF,atata timp cat oficialii neaga existenta extraterestrilor,a contactului cu fiinte de pe alte plnete si atata timp cat suntem inca tinuti in obscuritate.In timp ce oficialii neaga existenta unui contact cu fiinte de pe alte planete,internetul si editurile abunda de publicatii care vorbesc mereu de aceste contacte si de aparitia printre noi a fiintelor ce apartin altor planete sau galaxii.Sunt nenumarate site-uri care posteaza transmisiuni prin chaneling,ajungand sa fii din ce in ce mai confuz referitor la acest subiect vast si extrem de raspandit
  Te intrebi ce sa crezi?Sa cred sau nu?Si fiecare va face dupa cum va simti.Eu,spre exemplu,mai intru pe un blog,al carui nume intentionez sa nu-l dezvalui,care doar cu asa ceva se ocupa.Adica se posteaza transmisiunile primite de proprietarul blogului de la,dupa afirmatia lui,un grup de pleiadieni.Sunt destui care participa cu discutii referitoare la aceste transmisiuni.Citind acele comentarii,eu pot recunoaste din acele comentarii ca unii oameni sunt foarte bine pregatiti,detin informatii multe,sunt educati si altii dezvaluie a avea ei insisi posibilitati de a contacta energii venite din alte spatii.Dar sincer,la unele comentarii eu recunosc mult imaginatia mintii si nici decum contactul cu fiinte extraterestre.La alte comentarii as mai putea spune ca…se cam bat campii si ca unii sunt dusi rau cu pluta.Dar poate fi doar parerea mea.Unii se cred extrem de evoluati,cu misiuni speciale.Nici nu poti sa-i contrazici,pentru ca te hususuiesc de-ti merg fulgii.Hi hi hi !
  In concluzie,eu gandesc ca fiecare simte intr-un anume fel,dar mi-ar place mult sa se risipeasca aceasta confuzie care pluteste peste mintile noastre, a bietilor pamanteni doritori de o viata libera,fara oprelisti si fara manipulari.
  As fi bucuroasa daca s-ar gasi mai multi sa comenteze pe aceasta tema.Sa – mi dau seama ce ganditi unii dintre dvs.despre toate acestea.
  O seara buna va doresc in Lumina.

   
 2. Am urmarit cu mare interes cele doua filmulete …Vizionarea acestora m-a facut sa-mi pun intrebari ..sau ..sa raspund la altele pe care mi le-am pus …
  Va multumesc doamna Monica Visan pentru tot ce faceti pentru noi … Cred , o parere personala ca aceste ,, pastile ,, pe care d-voastra ni le faceti cunoscute …ne vor trezi , ,, din coma ,, …Poate vom reusi sa ne facem mai mult timp pentru noi decat pentru altii , atunci sunt sigura , o alta parere personala …ca …vom patrunde mai adanc in tainele acestei lumi si de ce nu …si , mai departe …
  Pentru intreaga echipa , a Filei de Lumina , in frunte cu tine Razvan .. Respect si apreciere ..

  Numai pentru cei care … ,, Vor sa treaca strada ,,… :) … Comentarii … din arhiva mea personala .. :)
  EXTRATERESTRII ?…Voi incerca sa fac o sinteza cat mai scurta a evenimentelor, pentru ,a nu va plictisi si a va ,,rapi,,din timpul vostru…
  Esperientele estrasenzoriale le-am avut inca din anii copilariei ,dar abia mult mai tarziu am incercat sa raspund la intrebarile pe care mi le-am pus …Exista o civilizatie superioara noua care ne monotorizeaza in mod constant …Nu stiu care ar fi scopul…Pe aceasta tema ,sunt multe persoane care studiaza sau isi dau cu parerea …oameni de stiinta …etc….Voi incerca sa amintesc o parte din experientele avute :
  -copil fiind am fost salvata de la inec de ,,o mana nevazuta ,,mentionez ca nu stiu sa inot ,premonitii ,dedublari ,senzatia ca ma aflu in afara corpului fizic etc…etc..
  .-am vizualizat un OZN acum vreo 20 de ani cand inca nu se vorbea atat de des despre acest lucru
  -am avut un vis cu doctori si proceduri medicale care se efectuau asupra mea ,lucru care s-a intamplat a doua zi la un spital de urgenta …
  vise :
  -despre : distrugeri sau catastrofe pe care le vedeam a doua zi la stiri
  – in care ,,cineva ,, mi-a vorbit…,,va veni vremea cand se va alege neghina de grau ,,afland mai tarziu ca acestea au fost cuvintele Mantuitorului ..
  .-am vazut o Raza de Lumina care se scurgea din tavan spre patul unde eram intinsa , treaza fiind
  ,cand m-am ridicat , am descoperit pe aratatorul mainii stangi un semn de 2 cm (il am si acum
  )-aud zgomote si vibratii inexplicabile ,tiuituri sporadice in urechi ..
  .-goluri de memorie sau timp pierdut
  -mesaje telepatice
  -pe 3 februarie 2012.mi-a aparut pe un perete proaspat zugravit imaginea Romaniei si IIsus cum revine AICI ..
  .-am avut din totdeauna un sentiment , ca suntem si am fost un popor sfant ,ca civilizatia in lume s-a raspandit din ACEST LOC ……
  -.pentru a afla raspunsuri la tot ceea ce mi se intampla am intrebat si o parte din rudele mamei daca au avut experiente asemanatoare ,confirmandu-mi acest lucru ..
  .-mama mea ,bunica mea au spus niste lucruri care s-au intamplat intocmai dupa decesul lor …etc
  Nu cred decat in experientele avute de mine ,fac si am a facut numai acele lucruri izvorate din sufletul meu ,nu-mi traiesc viata dupa legile altora ,nu regret nimic si nu voi regreta niciodata ceea ce am facut si voi face si ma bucur ca am ajuns intr-un moment important din viata cand pot spune sincer ca viata trebuie traita asa cum este si ca ma iubesc asa cum sunt ..
  . ………
  Va doresc , O seara Linistita ! :)

   
 3. ,,Este un lucru de neînţeles, atâta vreme cât vreţi să vă menţineţi complet, sută la sută, în cadrul iluziilor. Ca să trăieşti în iluzie, trebuie să încetezi să observi că toate sunt caracterizate de o perfecţiune extraordinară. Păstrarea iluziilor şi existenţa în iluzie necesită să te opui înţelegerii că există o sincronicitate universală a rotaţiei planetelor, a strălucirii stelelor şi a mareelor oceanelor voastre,,
  Ma tot gandesc ce o fi vrut sa spuna …omuletul asta gri…? Am vazut stirile . O mamaie de 70 si ceva de ani are 300 de lei pensie , e paralizata si nu o ajuta nimeni…Nici macar pe chaneling…O trai in vreo iluzie dar nu observa caracteristicile perfectiunii extraodrinare..?
  E o noapte senina , numai buna sa gasesti niscaiva extraterestri aterizati in grainda . La tine . Sau la vecini….Nu ar conta prea tare…Gri , verzi . cu antene fara antene ….Ei prefera chanelingul…A si sa vedeti , i-am spus baiatului meu ca daca vin extraterestrii ..are sansa sa castige la Loto…si asa rezolva cu masina aia cu care ma bate pe mine la cap. Acum sosoteste cu sora -sa si ma priveste ciudat…Sigur e in o iluzie vecina cu confuzia….Mare lucru chanelingul asta …Noapte buna si vise placute …ma cuplez la chaneling vreo opt ore….ca pana acum visam ca blegu..
  Daca auziti un bazait cudat pe afara si ceva lumini sigur sunteti vizitati de cineva….Reptilieni , Venusieni ….Pleiadieni…Salvatori sau Pompieri…
  Bine la ultimi fiti foarte atenti unde se indreapta sa fiti promti…..De primii am eu asa un ….filing…ca nu sa-i vedem noi nici urmasi urmasilor nostri…amin.

   
  1. Da! Dar avem dreptul sa visam. Ce avem de pierdut! Visele, cele mai multe , nu se realizeaza intr-o viata de om si totusi visam. E bine? Nu e bine? E greu de dat un raspuns. Personal ( si nu numai eu…) consider ca trebuie sa visam, sa speram, sa ne inchipuim cum va fi …ce va fi! Nimic din realizarile omenesti nu s-au initiat inainte de a fi fost visate. Ganditi-va la opera celui mai visitor om ( dupa mine – cel putin asa cred) Jules Verne. Toate prezentarile sale ( utopice atunci…) sau realizat in zilele noastre. De ce oare visele noastre sa
   nu se realizeze candva. Cand? Daca le apucam si noi? Vom vedea! Nu avem decat sa visam, sa speram, sa
   ne dorim , sa cunoastem…si poate , poate , unele le vom vedea si noi ! Va doresc sa apucati sa vedeti aceste visuri, cat mai multe …. visuri ale dumneavoastra, ale omenirii in general. Desigur ca ne confruntam , inca , cu multe nenorociri, cu saracie, foamete, boli incurabile, razboaie, si cate si mai cate rele ce ne intuneca viata, inima, sufletul, dar trebuie sa avem speranta spre mai bine, sa visam …Nu mai asa se va putea trece peste toate acestea si binenteles sa actionam si noi in ale inlatura. Spun noi, evident ca fac referire la toti factorii de raspundere ai acestei lumi tulburate , zdruncinata inca! Iar daca avem si putin umor…atunci indeplinim toate conditiile sa visam, sa fim optimisti ! Succes acestei carti si a altora ce vor urma din partea acestor fiinte minunate ce s-au reunite in aceasta editura si in acest site !NAMASTE !

    
 4. Dragii mei eu va respect pe toti si va apreciez dar n-am inteles nimic din ceea ce am citit ca prezentare a acestei carti. Sincer mi se pare ca se bat campii cu gratie filozofica atat si nimic mai mult. Exemplele sunt trase de par si afirmatiile cel putin adresate pentru insuficienti mintali dar probabil autorul/autoarea fiind americani sau ce or fi ei asa vad lumea si extraterestrii. Fiecare cu ceata lui de pitici. Oricum cu cat este mai abstract si mai supercalifragilistic este mai modern ca nimeni nu intelege dar aplauda in cor. Conteaza sa se vanda – sigur va avea segmentul ei de cumparatori si /sau cititori. Cu drag si cu respect.

   
 5. STEVE JOBS…
  1-“Nu exista niciun motiv pentru care sa nu-ti urmezi inima. Timpul tau este limitat, asa ca nu il pierde traind viata altcuiva. Nu lasa zgomotul opiniilor altora sa iti inabuse vocea interioara.
  2-“In cinstea nebunilor, rebelilor, scandalagiilor…in cinstea celor care vad lucrurile diferit, care nu sunt legati de reguli. Ii puteti cita, nu puteti fi de acord cu ei, ii puteti glorifica sau defaima, dar singurul lucru pe care nu il puteti ignora este faptul ca ei sunt cei care schimba lucrurile…Ei imping rasa umana la evolutie si, in timp ce unii ii considera nebuni, noi ii vedem ca adevarate genii, pentru ca acestia care sunt suficient de nebuni incat sa creada ca pot schimba lumea sunt cei care o schimba cu adevarat.” :)

   
 6. Draga doamna Rosa in copilarie am invatat de la ruda care m-a crescut ca fiecare vietate care se naste pe acesta planeta are in dotare tot ceea ce ii este necesar pentru a trai si de a-si implini menirea. Un exemplu a fost fluturele. Mare parte din viata lui este o omida mai mult sau mai putin urata si paroasa care are o pofta de mancare nemasurata. Dar din acea omida grasa va iesi un fluture silfid, gratios si fragil care va zbura si trai cateva zile apoi va muri. Broastele cand se dezvolta au la inceput infatisare de pesti – apoi le cad coditele si devin broscutele pe care le cunoastem. Natura ne-a inzestrat pe fiecare cu acel fizic, cu acele insemne pe corp care sa ne arate cine suntem si ce avem de facut in acesta viata pe acesta planeta. Daca trebuia sa ajung inger cu siguranta imi cresteau aripi – asta daca ingerii erau fizic necesari pe planeta in forma vizibila. Cu siguranta am vazut oameni care seamana cu cainele lor atat la expresivitate cat si in obiceiuri. Unii au comportament si asemanare de maimute sau alte vietati. Sunt si expresii – are o fata vicleana de vulpe sau uite ce fata de bou are si chiar seamana. Copiii mici incep de-a lungul timpului sa semene atat fizic cat si comportamental cu cel cu care sta cel mai mult timp sau cu parintele pe care il indrageste mai tare. Acesta este si un mare avantaj de a fi mai mult indragiti de cei ce adopta copii. Si este de la natura. Batranii seamana cu animalul pe care il iubesc sau cu propriile sentimente de ranchiuna sau sunt frumosi si senini dupa cum gandesc si sufletul lor radiaza. Daca iti doresti sa semeni cu un extraterestru dintr-o imagine ,privind-o zilnic vei ajunge sa ii semeni. Se nasc intradevar oameni care au anumite semne pe corp sau le capata pe parcursul vietii in anumite conditii si care au capacitati speciale asa cum a fost si Parintele Arsenie Boca si multe mii de alti oameni. Daca si tu esti unul dintre ei, le vei manifesta atunci cand va fi timpul – oricum toti sunt asemanatori si diferiti incat nu se pot concura si nici nu pot fi folositi ca arme ( sunt programe de depistare a persoanelor care ii obliga sa lucreze pentru domeniul militar) decat daca asa vor, dar asta inseamna suicid sau o afacere de succes cat timp esti utila cuiva – vezi Djuna Davidashvili. Imi permit sa iti ofer o sugestie. Daca crezi ca esti diferita incerca sa scrii carti S.F. – vor fi unice si iti vor aduce reale satisfactii si vei avea si acoperire la intrebari inoportune – asigurandu-ti independenta si libertatea. Categoric din punctul meu de vedere ai talent literar si un bagaj serios de cultura generala care sa te ajute. Nu uita castigatoarea premiului Nobel pentru literatura de anul trecut are 82 de ani – deci niciodata nu este prea tarziu. Cu drag si cu respect.

   
 7. Am rasfoit cartea si pot sa va spun ca este… praf in ochi. Una din miile de carti care apar zilnic pe Pamant, din partea unor persoane care, chipurile, „primesc mesaje”!
  Am senzatia ca cineva isi cam bate joc de inteligenta mea si de bunul simt.
  Sunt deschis la abordari neobisnuite ale vietii si la puncte de vedere ne-traditionale, dar cartea asta este pentru entuziastii care chiar asteapta „fiintele minunate de pe alte planete” si care chiar vor sa creada in asa ceva!
  Imi pare raupentru autoarea acestei carti, eu nu ma numar printre ei! Nu am creierul atat de spalat! Nu locuiesc in America (acolo unde procentajul de asemenea persoane este cel mai mare si unde o asemenea carte ar fi best-seller)!
  Desi mi-am irosit niste minute bune din viata dand o sansa acestei carti, ma bucur ca macar n-am ajuns sa dau si bani pe ea!
  PS: Rosa spunea mai sus ca a privit cu interes filmele de prezentare (pare chiar entuziasm) si ca au ajutat-o (zice ea ca cica si-ar fi raspuns la niste intrebari). Pai atunci na, cartea asta este pentru tine.

   
  1. Draga , Clement … Nu am citit cartea ..Chiar sunt curioasa sa vad cum ,, o simt ,, ..si ..promit ca voi face comentarii
   O parere ..Oare nu te grabesti cand iti dai cu parerea despre o persoana pe care nu o cunosti ? Niste comentarii facute in graba ..dar care totusi nu sunt niste povesti ..gasite pe net ..sunt de ajuns sa patrunzi in sufletul unei persoane ?
   ,, Rosa spunea mai sus ca a privit cu interes filmele de prezentare (pare chiar entuziasm) si ca au ajutat-o (zice ea ca cica si-ar fi raspuns la niste intrebari). Pai atunci na, cartea asta este pentru tine.,,
   De unde stii tu ce e bine pentru mine ?
   Sa-ti spun sincer ..inca nici eu nu am aflat in totalitate ..Ce ?
   M-ai convins ! Voi citi cartea ! :)

    
 8. Razvan …Nu stiu sigur cum trebuie sa fac comanda la carte ..Am trimis toate datele la celelalte comenzi …Te rog ajuta-ma ,
  sa o primesc ..prin posta ..Voi plati la primirea coletului ..Daca cumva , nu mai exista acele date la editura ..le voi trimite iar ..
  Multumesc , anticipat ! Abia astept sa citesc cartea ! :)

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top