skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

India Mistică – Incredibila călătorie a Inspirației

 

Astăzi pașim cu încredere în India, un pământ cu obiceiuri pline de culoare și evenimente fascinante, un loc în care cele mai prețioase comori sunt cele de natură spirituală, un tărâm mistic, de meditație, contemplare și iluminare.
De mii de ani, India își continuă misiunea de a descoperi secretele de dincolo de lumea noastră materială.
în filmul de astăzi, vom vedea povestea uimitoare a tânărului Neelkanth. Aceasta poveste este și astăzi sursă de inspirație pentru milioane de oameni din India și din întreaga lume. Calatoria lui, de aproape 13.000 de kilometri, la doar 11 ani, uimește și încântă pe oricine. Puternicul impact al acestei istorice calatorii, asupra constiintei publice, a determinat schimbări si a reformat intreaga țară.

Comentarii (7)
  1. ,,O incredibila calatorie ,,…M-am reintors in Timp …Mi-am amintit de prima zi ,cand …am fost aruncata in valurile vietii ,fara sa ma fi intrebat cineva daca doresc acest lucru.Primul tipat pe care l-am auzit a fost semnalul care m-a anuntat ca nu mai e nimic de facut . ..O lumina orbitoare mi-a patruns ametitor printre pleoapele inchise .. deranjadu-mi acel confort cu care ma obisnuisem .Am tipat si eu la randul meu …Asta a fost tot …pe cat de simplu , pe atat de complex ,am aflat ,mult mai tarziu …M-am lasat purtata de valurile vietii… stiam inca de atunci ca nu te poti impotrivi cu nimic , la ce ti-a fost scris …Aventura vietii mele am retrait-o in paralel cu acest film…dar ,la un alt nivel de cunoastere .. , mai facusem odata acest Drum… La fiecare vizionare , emotiile cresc in itensitate …De fiecare data ,descopar ceva nou …Un lucru bun pentru cel care trece prin viata atent la toate detaliile ,Nu Materiale ci Spirituale .Cu timpul Lucrurile extraordinare care se intampla in viata ta devin lucruri obisnuite ,incetul cu incetul reusind sa te cunosti atat de bine incat simti ca nu mai este nici o diferenta intre tine si restul …Esti o particica din Univers ,si daca Universul face atatea sacrificii pentru tine ,inveti la randul tau sa-l imiti …A imita este singurul lucru din pacate rau pe care l-a invatat omul : imiti vecinul ,daca el are casa mare ,tu iti vei cumpara alta si mai mare ,cu masina la fel …Uita-te la celalalt vecin .poate de la el vei avea ce invata .A venit timpul sa inveti selectia Imitarii… ,pentru a reusi singur sa iesi din problemele vietii cotidiene , in care singur te-ai bagat .Conditia : Fii atent! …altfel viata ta devine o enigma greu de descifrat ,iar tu te zbati incontinu ,haotic ,cu sufletul cuprins de Frica si Disperare …in cautarea unui Echilibru …Esti propriul tau Maestru …Tu decizi !…Restul ,ce si cum trebuie sa faci sunt detaliate in acest Film spiritual de exceptie ! Multumesc ! Razvan…,,Sensurile nu se gasesc in cuvinte ci in limbajul nevorbit al Respectului pentru tot ce inseamna viata ,, CURAJ,SACRIFICIU si INTELEPCIUNE ! :)

     
  2. Multumesc Razvan . Am „rasfoit ” o Fila de Lumina in care ni se arata practic ce inseama cu Adevarat : Sa-ti asculti Inima , Curajul , Credinta , Prietenia , Smerenia , Neopunerea de Rezistenta in fata Cursului Vietii , Libertatea , Intelepciunea , Pacea , Aprecierea, Nonviolenta , Armonia cu Natura , Egalitatea , ,Devotamentul , Demnitatea si altele , si care ne arata Calea numita Unitate si Diversitate , o Cale pe care o consider Valabila nu numai pentru India Mistica ………..Cine Doreste sa Paseasca pe Ea , nu are de aplicat in practica , decat ce ne-a aratat „micutul indian ” si numai el.

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top