skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Magia zborului pe schiuri

 

Omul dorea mereu să zboare. Păsările au reprezentat pentru om suprema provocare şi totodată o promisiune, promisiunea că zborul este posibil şi că vom putea într-o zi să ne ridicăm la cer. Astăzi avem multe variante ce ne permit să admirăm natura de la înălţime şi să simţim pe obraji atingerea norilor.

Astăzi vom urmări o combinaţie de două sporturi spectaculoase, iar rezultatul – paraşutismul pe schiuri – nu poate decât să uimească şi să încânte atât ochii cât şi inimile.

Comentarii (5)
 1. Superb filmuletul, vazand cum sfideaza gravitatia si sar peste prapastii si crevase ai un sentiment de libertate nemaipomenit. Ca o corectura, nu este vorba de parasutism ci zbor cu parapanta ( paragliding in engleza).

   
 2. ,, Cand ajungi sa vezi si sa cunosti cerul, sa te hranesti cu parfumul frumusetii depline si sa te prinzi in hora cu norii care te insotesc, sa admiri cu uimire panorama de vis a unei vai acoperita de un ocean verde si cea a muntilor incarcati de zapada.

  Cand simti si traiesti magia zborului, nici o glorie a pamantului, nici cel mai bun prieten, nici cea mai mare iubire, nimic din toate aceste lucruri nu mai prezinta importanta pentru tine, in acele momente, caci traiesti clipele vesniciei. Nu de putine ori, omul cerului ramane fara cuvinte la intrebarea: ce ai vazut acolo, sus…? Tacere, tacere, … taina fara sfarsit. ,, 10 minute de Gratie Divina ….Restul…Imaginatie :) care mi-au inaltat sufletul in Infinitatea Universului … Multumesc !Razvan :) O zi Minunata !

   
 3. Miracol,magia zborului,clipe de vis,vesnicie………,frumos sa traiesti aceste clipe,sa te ridici sus,Universul sa te scalde in lumina si energie pura apoi sa cobori si sa daruiesti.Toate articolele sunt un real sprijin sufletesc dar acesta,ptr mine este…….nu prea gasesc cuvintele.Multumescsc,multumesc!!!!!!!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top