skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Isus în cele mai celebre picturi

 

Astăzi Îl vom vedea pe Isus, așa cum a rămas în memoria noastră prin operele celebrilor pictori ai omenirii. Ei i-au dat viață, prin operele lor de neprețuit.
În multe cazuri au rămas doar operele și nu se mai cunosc poveștile din spatele lor. Nimeni nu se mai gândește la câte mii de ore au muncit, câte modele au folosit, acești mari artiști. Viața lor, împletită cu magia momentului surprins, reprezintă pentru noi arta pe care o admirăm și în fața căreia rămânem plini de admirație și de bucurie.

Comentarii (9)
 1. ,,Cuvintele SINCERE , nu sunt intotdeauna elegante ; cuvintele ELEGANTE , nu sunt intotdeauna sincere.,,……..-Sentimentul este limbajul pe care il intelege MATRICEA DIVINA -Gregg Braden……Oppss….Am de ales …in a nu comenta ..asta ar insemna …sa nu pot descrie starea ..mai exact …nici o reactie ,…nici o vibratie ..in inima mea …la vizionarea acestui filmulet ….Razvan …te rog sa nu intelegi gresit … Sunt pur si simplu uimita …eu …de aceasta reactie ……….1-..Sa fii abil e ceva ,dar sa fii cinstit ,asta merita osteneala 2 -Arta nu face decat sa inceapa continuu .3-Nu mai sunt demult al acestei Lumi ; sunt departe de mine insumi ,desprins de propriul meu trup -ma aflu printre lucruri esentiale -Arta ramane o taina si o credinta .Iar cand se face dupa vreo teorie este falsa .4-Cand crezi ,trebuie sa te confuzi cu Universul si cu elementele .Si pentru ca sa realizezi ceva ,nu trebuie sa nu fii tu insuti si sa te distrugi .Si trebuie sa cauti mereu sa scapi de maestri .Nu ajunge sa posezi idei .-Inaltimea in sine a unei opere nu vrea sa va spuna nimic .Este intocmai ca lungimea unei bucati muzicale .Insa proportiile interioare ale obiectului -acela va spune Totul 5 -As vrea ca lucrarile mele sa se ridice in parcuri si gradini publice ,sa se joace copii peste ele ….nimeni sa nu stie ce sunt si cine le-a facut ,dar toata lumea sa simta necesitatea si prietenia lor ,ca ceva ce face parte din sufletul naturii .6-Eu am pornit intotdeauna de la o idee ,de la Natura .-7Arta trebuie sa apropie ,iar sa nu departeze ;sa umple ,iar nu sa sape prapastii intre ale noastre spirite ,si asa destul de rascolite de intrebari ……..8-.Nu doresc niciodata sa fiu la moda .Ceea ce este la moda ca moda trece .-Un barbat gol in plastica nu este mai frumos decat o broasca raioasa ……..C. Brancusi ….Omul ..este atat de complex ..incat sa nu ne judecam daca mai avem si aceste stari …Important este de a sti sa dam atentia cuvenita chiar daca ni se pare ca este ceva ..de neconceput …Cred ca… trebuie sa avem incredere in mesajele transmise de instinct …Nu se stie ..niciodata … Va las sa reflectati ….

   
 2. Oare acesta sa fie raspunsul ?…..starii mele …..Sincronicitate sau nu …..va redau intocmai …..Postat ..pe site …Lumina eului interior ….de ..Maria ……Anul 2013 trece in zbor si am ajuns deja in cea de-a opta luna, august, a carei energii ne aduc noi inceputuri si incheieri definitive. Este o luna a carei energie o vom simti, deseori, ca si cum am fi trasi in doua directii diferite, decizia bazandu-se pe intrebarea: mergem inainte sau ne intoarcem? A ramane pe loc nu mai reprezinta o optiune si alegerile trebuie facute. Timp de trei saptamani, in luna aceasta, Jupiter si Pluto se afla in opozitie, ceea ce va scoate in evidenta oportunitati noi, dar si motive pentru a renunta la cai, tipare si obiceiuri vechi. Suntem bine asezati pe calea noastra de evolutie si inaltare si toate sunt bune, chiar daca de multe ori s-ar putea sa nu le simtim asa.

  Energiile acestei luni sunt expansive si, atunci cand ni se arata ce anume se extinde in viata noastra, trebuie sa ne amintim ca energia este lipsita de judecati. Asadar, ceea ce ne aduce bucurie, pace si iubire se va extinde in aceeasi masura in care o fac lucrurile din viata noastra actuala, care ne impiedica sa traim aceste stari. Spre ce inaintam si la ce avem nevoie sa renuntam, pentru a ajunge acolo? Ce vrem pentru noi si la ce credinte limitative sau ganduri putem renunta, pentru a-i permite energiei respective sa intre? Cum ne folosim resursele fizice, mentale, emotionale si spirituale din viata si putem oare sa capitulam, sa renuntam, sa mergem mai departe?

  In aceasta luna, vom ajunge fata in fata cu „realul” din realitatea noastra. Cand adevarul rece si dur (Pluto) este scos la iveala cu ajutorul unui bec de 10.000 de Watti (Jupiter), vor fi scoase la iveala orice zone in care ne aflam inca in negare, in care suntem „mai putin decat”, nealiniati la adevarul nostru divin, fara sa ne permitem sa facem fata vietii, cu curajul si increderea de a trai la cel mai inalt potential al nostru – nu cel pe care il ingaduim prin prisma fricilor, ci acela pe care il permitem din inima. Nu este timp pentru judecati, este timpul actiunii. Si a actiona poate insemna mutarea limitelor credintei in expansiune, dandu-i glas inimii, in planurile noastre, privind adanc inlauntru pentru a intelege ce vrem cu adevarat si pentru a ne seta acest lucru, ca intentie in viata.

  Vom renunta sau ne vom mentine pe pozitie, atunci cand aceasta dorinta de schimbare se va intalni cu frica de transformare? August ne va acorda un loc in fata, in ceea ce priveste posibilitatile care ne stau la dispozitie atunci – si daca vrem sa facem primul pas, acela de a dori sa ne permitem sa ne traim stralucirea, maretia, maiestria si potentialul de care nu am fost constienti pana acum. Este timpul sa ascultam acea voce tacuta si calma, care ne spune sa indraznim sa devenim ceea ce am stiut dintotdeauna ca e posibil sa devenim. Universul ne va sprijini si lumea are nevoie ca noi, sa actionam in spiritul divinitatii noastre. Si atunci cand cream spatiul pentru potentialurile noastre cele mai inalte, deschidem si portalurile enorme, care le permit Pamantului si omenirii sa faca acelasi lucru. Cea mai lunga calatorie incepe cu primul pas – asadar, pasiti cu curaj, incredere si claritate. Noi suntem „ce”-ul si Universul furnizeaza „cum”–ul. Noi stabilim modelele sau forma energiei si ea curge in orice fel de containere i-am crea noi. Asigurati-va ca aveti un container cat mai mare posibil.

  Dupa cum am scris in previziunile pentru anul 2013: „Pe parcursul acestui intreg an, intentia va va servi drept indrumator si lumina calauzitoare a vietii, stabiliti-va asadar intentii puternice, pline de inteles si de suflet, pentru acest an evolutiv si transformator.”

  Ce transformare nu ati facut inca in viata si ce doriti sa permiteti sa se intample acum? Va puteti stabili o intentie puternica, in acest sens? Cuvintele cheie in aceasta luna sunt „a permite” si, atunci cand suntem deschisi sa primim binecuvantarile pe care sa le materializam in viata, ne permitem sa fim, de la o clipa la alta, mai mult din tot ceea ce suntem. Ce anume va doriti sa fiti mai mult in viata? Permiteti-va sa fiti deschisi la acel lucru si sa vreti sa il primiti. Universul ne asteapta sa recunoastem ceea ce deja stie despre noi. Haideti cu totii sa il facem real, sa il facem sa se intample.

  Copyright (c)2013 by Jennifer Hoffman; http://www.enlighteninglife.com Multumesc !..Maria …Inca sunt in stare..de ,,soc ,,….
  Editura For You

   
  1. Pacat Rodha,că în toată această prelegere,D-zeu este absent.Să-l lăsăm pe Jupiter sau Pluto,și să-L căutam pe Dzeu,fiindcă de EL suntem creați,nu de planete.

    
   1. Buna seara D-le Burciu…Oare mai este nevoie sa amintim pe Dumnezeu ? Cred in Dumnezeu, Tatal Atotputernic,creatorul Cerului Si Al Pamantului…deci ..si ..Jupiter sau Pluto sunt create de Dumnezeu …

    Rugaciune de seara

    Doamne, Părintele nostru,
    la sfârşitul acestei zile,
    nouă ni se pare că nimic important
    nu s-a schimbat în inimile noastre.
    Aminteşte-ţi, Doamne,
    că în fiecare zi începe împărăţia ta,
    şi tu, cu discreţie, dar neobosit,
    ne conduci spre iubirea ta.
    Noi recunoaştem aceasta şi îţi spunem:
    Rămâi cu noi, Doamne,
    în această zi care se sfârşeşte,
    în această noapte care începe,
    în această zi care vine, în toată veşnicia. Amin….. O seara cu liniste sufleteasca ,va doresc ! :)

     
    1. Altă viață Doamna Rhoda ! Mai întâi Creatorul,și după aceea creația și creaturile.Din comentariul Dvs.nu a reeșit ce ați spus acum,și eu nu aveam cum să cunosc tainele inimii Dvs.Dar,eu zic să o luăm mai ușurel cu alinieri,ciocniri sau topiri de planete,și să-L lasm pe Creatorul lor să se descurce cu ele.

      
 3. Multumim, Razvan, pentru minunatele lucrari de arta picturala in care Domnul nostru Iisus Hristos este redat in toata splendoarea de artisti al caror talent este de necontestat, asa cum, de altfel, ar trebui sa fie si existenta in istoria omenirii al unuia nascut Fiul lui Dumnezeu.

   
 4. Multumesc din suflet acestei doamne Rhoda ca a postat articolul-comentariu ! asa am reusit sa ajung si la acea Maria minunata!
  Binecuvantat fii , Razvan, pentru toate materialele pe care le postezi, reusind astfel sa ne luminezi sufletele!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top