skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Universul ne sprijină în tot ceea ce gândim

 

Viata este, de fapt, foarte simpla. Ceea ce daruim, este ceea ce primim inapoi.

Putera Universala nu ne judeca si nu ne critica niciodata. Ea ne accepta doar la propia noastra valoare. Apoi, reflecta crezurile noastre in viata. Toate evenimentele care le-ai trait de-a lungul vietii tale, pana in acest moment, au fost create de gandurile si credintele tale din trecut. Au fost create de ganduri si cuvinte, pe care le-am formulat ieri, saptamana trecuta, luna trecuta, anii trecuti, dar acesta este trecutul tau, a trecut si s-a terminat !

Ceea ce este important acum este sa alegi si sa crezi ce spui in acest moment! Pentru ca aceste ganduri si cuvinte vor creea viitorul tau. Punctul tau de putere este in momentul prezent, aici se formeaza deja experientele tale de maine.

Universul ne sprijina total, in fiecare gand pe care alegem sa-l gandim si sa-l credem. Singurul lucru cu care avem de-a face in fiecare moment este un gand, iar un gand poate fi observat si schimbat. Gandurile noastre sunt conforme cu credintele noastre. Unul din cele mai adanci crezuri in fiecare persoana este: “nu sunt destul de bun”, la care se adauga „nu fac destul” sau „nu merit”. Daca acest crez este foarte puternic in tine, atunci cum sa fie posibil pentru tine sa-ti creezi o viata plina de dragoste vesela, prospera si sanatoasa?

Cel mai puternic crez subconstient pe care il ai, este in totala contradictie cu ceea ce iti doresti. Cand ne iubim si ne acceptam pe noi insine, cu adevarat si ne aprobam pe noi insine exact asa cum suntem, auto-aprobarea si auto-acceptarea in momentul prezent, reprezinta cheia schimbarilor pozitive in fiecare aspect al vietii noastre. Dragostea de sine incepe cu a nu ne mai critica pe noi insine deloc, pentru nimic. Adu-ti aminte ca te-ai autocriticat atatia ani si n-a mers. Incearca sa te aprobi si sa vezi ce se intampla.

Nu confunda vanitatea sau aroganta, cu dragostea de sine. Aceasta este numai frica. Dragostea pentru mine inseamna un mare respect pentru mine insumi si recunostinta pentru miracolul care sunt. Dragostea pentru mine este aprecierea dusa la un nivel la care imi umple total inima si mai da si pe dinafara .

In infinitatea vietii unde sunt eu, totul este perfect, intreg si complet – si totusi, viata este in continua schimbare.

Nu exista inceput si sfarsit, numai un ciclu constant si o reciclare a materiei si experientelor.

Viata nu este niciodata blocata sau stricta sau tintuita, pentru ca fiecare moment eate vesnic nou si proaspat

Aleg acum sa ma ridic deasupra problemelor mele, ca sa recunosc maretia fiintei mele.

Doresc din tot sufletul sa invat sa ma iubesc.

TOTUL ESTE BINE IN LUMEA MEA.

 

Autor text: LOUISE L HAY, autoarea cartii Poti sa te vindeci singur

Comentarii (26)
  1. Imi place …Sa Iubesc …sa fiu Libera …si ..cu Buna dispozitie …:) ..in sensul …A Face ceea ce Simt …la orice ora …din ..noapte sau zi ….Fara ..Frica ..ca Cineva …sa-mi spuna ..NU SE POATE ….pentru ca …Sunt o persoana ,care nu as putea face Toate acestea …sa ranesc pe Cineva … sau ..Ceva …1-.UNIVERSUL …ne sprijina in tot ceea ce gandim ? Bun…….Vreau sa ma conving…Nu Cred dacat in mine si in simtamintele mele …2- ,, Ceea ce daruim ,este ceea ce primim inapoi ,, ….DARUIESC : Dragoste ,Bucurie ,Blandete ,Buna dispozitie ,Compasiune , Corectitudine ,Entuziasm ,Exprimarea sentimentelor …asa cum simt …la momentul respectiv …..fara Masca …Fara regrete …fara Judecata ….fara Ura ……DARUIESC ….Generozitate ..Gesturi tandre …Grija ..pentru mine …pentru Tine ..si ..Tot si Toate ….Sinceritate , Omenie ,Recunostinta ….pentru tot ceea ce am ….si ..pentru Tot ceea ce voi primi ..de acum inante …3- Cred in ceea ce spun in Acest moment ….4- Sunt destul de bun …Merit …o viata plina de Dragoste ,Vesela …..Prospera ….5- Ma iubesc si ma Accept asa cum sunt …6- Nu am Frica ,decat …ca va veni Timpul sa nu mai pot Iubi ..pe mine ..pe tine ….si ..Tot ce ne inconjoara …….7- Sunt un Miracol …Esti un Miracol …Suntem cu totii un Miracol ….O spun cu Convingere ….Nimeni si nimic …nu ma va putea Schimba in aceasta Credinta …pana la Capat ..si Dincolo de … :) 8- Totul este Perfect in viata mea ..A fost si ..Va Fi ….9- Sunt Constienta ..ca ..Viata este un Ciclu Constant ..reciclare a materiei ..si Experientelor …10- ASTEPT …cu Incredere ..ca Ceva maret …sa va intampla in Viata mea …! pentru ca ….O MERIT DIN PLIN .. :) ..Minunat ..Minunat …acest clip ..din toate punctele de vedere ..imagini ..text …muzica .. MULTUMESC …Razvan ..FILE DE LUMINA ..si ..Louise L Hay :) Va salut ! cu Respect ,Admiratie si Buna mea dispozitie … :)

     
    1. Noi va multumim pentru ca sunteti o persoana deosebita si ne luminati zilele cu aceste comentarii frumoase!

       
  2. M-am trezit dimineata spunand cuiva din visul meu ” Dragoste este Dumnezeu „.In stare de trezie am continuat : Mila este Dumnezeu, Rabdare este Dumnezeu. Simt toate aceste daruri zilnic cum se revarsa asupra mea si a celorlalti din jurul meu.Si Daca Dumnezeu rasare Soarele asupra mea cum sa nu ma bucur de Soare,daca Dumnezeu ma iubeste,normal ca ma iubesc si eu.Pe merit sau nu,stie Dumnezeu,dar ma iubesc .Si ma stradui sa fiu si eu Dragoste,Mila,Rabdare pentru cei din jur.Daca la sfarsitul zilei voi constata ca mi-a lipsit ceva din darurile impartite cu altii,promit ca maine sa o i-au de la capat.Intr-o buna zi o sa pot sa spun :Doamne ! in dar am primit,in dar am dat !
    Namaste fratilor ! Daca am incerca sa impartim ,s-ar implini „precum in cer si pe pamant „!

     
  3. Teoretic este adevarat ce spune Louise Hay, dar se vede ca este doar teorie, nu are si partea practica inclusa, cam ca la majoritatea celor ce scriu carti de spiritualitate, foarte putini autori mai si stiu cum este cu aplicarea teoriei. Am rasfoit o data o carte de Hay si am ramas cu impresia de teorie si emotii varsate in pagini, dar slaba la practica adevarata.
    Cei pe care ii apreciez personal in acest sens ar fi Neale Welsh, Drunvalo Melchizedek si Inelia Benz mai proeminenti.. Sigur, mai sunt prin diferite pesteri prin munti cativa calugari budisti, si nu numai, mai inaintati dar aia nu scriu carti, se ocupa cu altceva :)
    Oricum, pentru incepatori cartea lui Hay sigur merita citita, iti mai deschide alt orizont.

     
    1. Domnu’ Claudiu, vai, dar ce modestie! Avansat mai sunteti!
      Sa inteleg ca va uitati in jos la noi, astia care o apreciem pe Luise Hay? Din cate povestiti acum jucati in alta liga, mult superioara celei pamantene! Ce onoare ne faceti sa ne bagati si pe noi in seama din cand in cand…

       
      1. Nici o teorie nu-i adevarata, d-le Claudiu. Nici cele pe care le banuiti c-ar fi. Nici macar in pesteri. Cel putin nu in ”dimensiunea” in care scrieti ce scrieti. Altfel comentariul dvs. este destul de pertinent pentru pretentiile unui site care vinde cearceafuri, unei clientele de spiritualisti. Or fi facute prin pesterile in care sugerati ca stiti ce se lucreaza.
        HAY deh….

         
        1. Uff… cat negativism. Oare nicio teorie sa nu fie adevarata? Oare nici cartile sfinte sa nu contina nici macar un sambure de adevar?
          E o posibilitate… dar una trista. Credinta mea e alta, dar nu desprea ea discutam.
          Referitor la remarca dvs. despre site-ul nostru ce putem spune? Nu voi comenta dar vom tine cont de repulsia dvs. fata de tot ceea ce reprezinta publicitate.
          Ceea ce este cu adevarat deranjant este apelativul folosit in mod peiorativ „spiritualisti” la adresa unor cititori minunati.
          Ati cunoscut fiecare cititor in parte? Stiti cine este, cu ce se ocupa, ce preocupari are, ce vise, ce dorinte si ce credinte ii lumineaza viata? Daca nu, atunci ar fi bine sa va opriti din a-i caracteriza si a-i pune intr-o turma. Generalizarile de tipul „romanii sun hoti”, „arabii sunt teroristi”, „spiritualistii sunt..” nu va fac cinste.
          Va doresc o zi minunata in care zambetele sa va insoteasca pretutindeni.

           
          1. Peiorativul, in sensul lui inseamna depreciativ- dispretuitor.. Daca as fi vrut sa dau cuvantului spitirualist alt sens stiti ca l-as fi pus intre ghilimelele de rigoare. Asa ca in lipsa ghilimelelor, categorisirea va apartine. Cat despre teoriile neadevarate, nu de negativism este vorba. Cartea sfanta, oricare ar fi ea, la nivel de teorie, nu reprezinta un adevar. Adevarul, impica aplicarea teoriei. Initierea teoriei.. Experienta este adevar, nu teoria. Intre teorie si experienta ca adevar, este necasara o initiere. Adica plicarea teoriei.
            Clar? Acum ca consider, ca ati inteles, retragerea invectivelor dvs. consider ca vine de la sine.. Chiar daca veti tine cont de nush ce repulsie inchipuita. . Observatia cu cearceafurile pe un astfel de site, este analoaga comerciantilor din temple. Stiti povestea. Asta era de inteles. Insa puteti tine cont de ceea ce vreti sa tineti cont si eu va multumesc.

             
          2. Evident ca asta inseamna peiorativ. Eu asa l-am simtit, nu e nevoie sa il puneti in ghilimele ca sa se inteleaga sensul.
            Adica vreti sa spuneti ca daca Teorema lui Pitagora (spre exemplu) este scrisa intr-o carte ea nu este adevarata pana se aplica? E hilar.
            Aveti idee cate teorii au fost demonstrate pe hartie si la multe zeci de ani dupa aceea s-au demostrat a fi adevarate? Pana si celebra teorie a relativitatii a putut fi demostrata fizic abia cand au iesit oamenii in spatiu.
            Referitor la cearceafuri pot sa va spun urmatoarele:
            1. in momentul de fata cautam diverse metode de a sustine acest site si a ramane in continuare in mod gratuit la dispozitia cititorilor sai (inclusiv prin reclame)
            2. intrucat ne-ati semnalat acest lucru consider ca reclama nu este binevenita prin urmare am apreciat ca si alti cititori sunt de aceeasi parere cu dvs. si le-am scos aproape pe toate. (va multumesc pentru ca ne-ati semnalat acest lucru)
            3. facturile vin, salariile trebuie platite… nu mai trebuie sa continui
            4. Dumneavoastra v-ar conveni sa va duceti la serviciu zilnic si in loc sa fiti platita sa trebuiasca sa platiti dvs tot, inclusiv salariile celorlalti?
            5. Inainte de acuza pe cineva in casa lui, ar fi bine sa stiti ca pana in acest moment, acest site nu a adus niciun ban celor care cu dedicatie si cu mare dragoste isi pun zilnic eforturile si munca lor la dispozitia tuturor.

             
          3. Puteti sa va incredeti si in simtul meu. Nu este nimic peiorativ in lipsa ghilimelelor. Pitagora, este ” Hristosul” teoriei lui. Adica teoriticianul care isi aplica teoria. devenind adevar. Nu spun ca este hilar faptul ca nu intelegeti diferenta intre teorie si adevar. Mai aveti timp pentru asta. iesitul in spatiu, a reprezentat transpunerea in fapt sau adevar a unei teorii. Cat de simplu trebuie sa ma exprim, ca sa intelegeti ca nu ma contrazic? Acest site se vrea a fi unul cu caracter ezoteric.Si este.. Cearceafurile sunt exoterice. Nu-i nimic ezoteric in cearceafuri. Poate ”pe sub ele” , cateodata.!!! Insa nedemn de atentie. . Incercati piata de produse ce se preteaza domeniului ezoteric. Altfel, este ca si cum s-ar vinde lanterne in biserica. Intelegeti? Sigur veti avea succes. Adaugati dragostei si dedicatiei dvs. tipul de produse ce se preteaza acestui domeniu. Nu afacerea este problema. ea trebuie sa ”mearga”.

             
      2. … domnu’ Clement, ma-nnebunesc dupa persiflari, mai ales pe siteuri din acestea … acum sa-ti spun un secret, ramane intre noi, am scris ce-am scris ca o provocare pentru tine sa te fac sa iesi la Lumina, iti duceam lipsa :)

         
        1. Site-urile de genul acesta sunt ceva serios. Printre putinele lucruri serioase. Persiflarile, provocarile, innebuneala si Lumina, mai nimic n-au in comun. Nici teoretic, ca zambetul de la urma. Caci practic, sigur nu v-a ars de ras.

           
        2. Domnule semi-zeu Claudiu (sau zeu de-a dreptul),
          Noi, aici jos, in mocirla celor trei dimensiuni, nu suntem atat de avansati ca dumneavoastra, care sunteti expert in PARTEA APLICATA. Cu siguranta, de aceea ati si ajuns in dimensiunea a n-spea… Unde inteleg ca lumea „se innebuneste dupa persiflari” (deci inca un motiv sa nu-mi doresc sa ajung acolo).
          Nu, nu-mi mai raspundeti, nu merit aceasta onoare… Si, pe deasupra e si riscant, caci glasul dumneavoastra AVANSAT va cobori PRACTIC din ceruri peste noi ca un tunet asurzitor. Iar noi, INCEPATORII, in incapacitatea noastra, nu vom putea intelege nimic.
          Si nu va mai suparati, sunt doar o biata fiinta inferioara, care a indraznit sa va multumeasca pentru ca ne bagati in seama… Poate v-am deranjat…
          Si acum ma retrag in coltul meu intunecos si rece dintr-o dimensiune mult inferioara…

           
          1. Dle Clement,
            Un adevarat spiritualist simte o mare contradictie vazand modul in care este organizat acest site. Exissta un val aici, care trebuie dat la o parte. In general, asta fac spuritualisii, . Ridica valuri. Ceata care pluteste asupra aspectelor vietii, ce le ies in cale. Nu stiati?. Ati aflat. ( intrebarea si raspunsul sunt pentru managerul de vanzari) La suprafata pare ca intentia site-ului este educaiiva. Intr-o zona in care nu multi o fac cu succes, insa din ce in ce mai multi tatoneaza terenul. Lumea Spiritului. . Scopul educativ insa, nu poate fi atins in felul in care stau lucrurile. Nici gand. De aceea apar neantelegerile din partea spiritualistilor autentici. Sub val, nu este decat o intentie comerciala si un potential spiritual pe masura. Nici nu a fost in intentia organizatorilor si nici organizatorii n-au competentele educatiei spirituale. A avea competente spiriatuale pe un astfel de site, inseamna a mentine un ”level” ridicat de comunicare. Pace. Echilibru. Nu a lasa oamenii sa se ciondaneasca intre ei, cu o ferocitate de cele mai multe ori surprinzatoate, pentru ”statutul” de cautatori ai misterelor vietii. Insa cine si cum sa intervina si sa mentina echilibrul?
            Este un site pur comercial, de la capat pana la coada. Si comentariile mult mai de calitate ale cititorilor , in comparatie cu interventiile ambigui ale managerului de vanzari, servesc doar aspectului de reclama si vanzari si nu scopului aparent declarat. N-are nici o legatura, denumirea site-ului cu ce-i dupa gard. De ce asa? s-ar putea intreba unii !!! De ochii lumii, le-as raspunde eu.
            Mai lipseste ca in mall-uri sa se posteze cate o pastila de spiritualitate pe zi, ca fenomenul sa ia amploare. Sa nu ia organizatorii acestui site ce am spus, ca pe un sfat. Si-ar face o uriasa defavoare.
            Nu intamplator scriu acest comentariu ca raspuns la cel al d-lui Clement. Am convingerea ca este unul din cei ce inteleg, de ce conceptele superioare pe care le-a expus de multe ori aici, au intalnit reactii de genul celor pe care le stie. Doar ca domnia sa si altii, nu au vrut sa puna punctul pe i, in aceasta situatie.
            Este un simplu forum aici, al potentialilor clienti comerciali ai site-ului File de Lumina. Atat. Multe societati comerciale au forumuri. Doar ca oamenii , pe-acele forumuri, isi dau cu parerea la cearceafurile pe care le cumpara, de pe-acolo, pastrand comentariile cu privire la ”cele sfinte” pentru ziua de duminica, cand merg la biserica.
            Cam asta este. pe scurt. In ceea ce ma priveste imi place sa ridic valul de pe situatii ambigui si nu sa iau cioara drept porumbel. Pe drumul spre dumnezeu, multe sunt caile care doar il abat de la drumul drept, pe adevaratul cautator. Si un astfel de magazin virtual, este o astfel de mica capcana.
            Succes la dislik-uri., cumparatorilor deranjati de acest comentariu. Nu pentru ei, am scris. Daca nu cumva butoneaza doar administratorul de vanzari, la ele. Cine are urechi , aude.

             
          2. Stimata doamna Ella,
            Dumneavoastra intrati in casa noastra si aruncati cu noroi in toata lumea. Voi incerca prin acest comentariu sa va lamuresc, daca doriti sa intelegeti.
            1. Acest site comercial a adus venituri 0 in ultimul an.
            2. Managerul de vanzari al site-ului, v-ar raspunde cu placere, dar o asemenea persoana nu exista.
            3. Profitabilitatea v-o putem demonstra cu documente contabile prin care sa va aratam ce pierdere fiscala am avut in ultimul an. (fara a tine cont de salariile platie pentru oamenii care au lucrat la site si care au fost platite de cei care sponsorizeaza acest site, si fara a tine cont de energia si timpul investit in acest proiect)
            4. Cei doi comentatori, Clement si Claudiu sunt vechi pe acest site si se cunosc foarte bine. „Impunsaturile” sunt amicale si nu au depasit niciodata pragul decentei. Fiecare dintre ei are dreptul la o opinie liber exprimata.
            5. Nu este nimic in neregula pentru ca acest site sa fie unul care sa aduca si venituri celor care se straduiesc sa-l puna la dispozitia oamenilor. Fiecare munca este normal sa fie platita, chiar daca dvs. va repugna acest lucru. Daca vreti va putem oferi posibilitatea sa lucrati alaturi de noi si sa fiti platita la fel ca noi. Doriti acest lucru?
            6. Este foarte usor sa vorbesti in complet necunostinta de cauza, asa ca dvs. si sa ne acuzati de lucruri total neadevarate.
            O zi minunata sa aveti!

             
          3. Doamna Ella, cand mergeti la biblioteca, luati o carte de pe raft si, dupa ce o rasfoiti repede, nu va place, o puneti la loc pe raft si luati alta sau va duceti indignata la bibliotecar sa va plangeti ca nu va place cartea respectiva si eventual sa-i cereti socoteala?
            Dar daca ajungeti la concluzia ca respectiva biblioteca nu e „destul de spirituala” pentru dumneavoastra, de ce va intoarceti mereu sa va razboiti cu bibliotecarul si cu ceilalti clienti (unii dintre ei fideli, carora le plac acele carti)???
            Este acesta nivelul dumneavoastra de „spiritualitate”?

             
          4. Intrebarea dvs. domnul meu, contine si raspunsul. Multumesc pentru recomandari.Casa aceasta este sustinuta de numarul de accesari . Acestea sunt caramizile ce-i sustin zidurile. Chiar daca o accesare
            este contorizata cat patru. Scuzele mele . Stati linistiti, nimeni nu se razboieste cu nimeni. Ultima dintre calitatile feminitatii, aceea de bun razboinic ar fi.

             
          5. Stimata doamna Ella,

            Daca dvs. reusiti sa le puneti in farfurie copiilor dvs. accesari virtuale de pe un site oarecare, atunci sa-mi spuneti si mie secretul, as vrea sa traiesc si eu din aceste accesari. Din nefericire pt. dvs. iar incepeti sa denigrati fara sa stiti nimic despre noi.
            Toate accesarile sunt 100% reale asa cum sunt contorizate de site-ul nostru printr-un program special destinat acestui aspect. Programul se foloseste in mod frecvent in intreaga lume si ofera raportari extrem de exacte. Daca doriti va putem trimite si dvs. un raport generat de acest program. De fapt, vizitele pe site sunt monitorizate in acest moment de trei programe diferite realizate de trei producatori diferiti (niciunul dintre ele nu este realizat in Romania). Un program contorizeaza numarul de cititori de la fiecare articol in parte (il vedeti afisat la sfarsitul fiecarui articol), altul il vedeti in partea dreapta cu numarul de cititori care sunt online in acest moment, iar daca dati click cu mouse-ul pe acel numar rosu, puteti vedea chiar si ce pagina citeste fiecare dintre ei. Ii puteti vedea cand vin si cand pleaca si cat a stat fiecare pe site. Totul este perfect transparent.
            Ultimul program este extrem de complex si poate face foarte multe rapoarte diferite, el monitorizeaza intreaga activitate de pe site.

             
  4. Acest site nu obliga pe nimeni sa fie citit , acceptat , vizionat! Cei care se simt mult superiori acestor mesaje oferite noua de Razvan, au o singura si salvatoare (pentru noi…?!) masura : sa tasteze DELETE ! Sa dispara in sferele inalte in care „au ajuns „( am folosit ghilimelele…) unde aerul este mai ozonat , mai elitar (poate..) Si asa cum spunea colegul nostru CLEMENT…sa ne lasati acolo unde noi ne regasim , unde noi ne simtim acasa ! Carcotasi de acest gen am intalnit pe multe site-uri, de toate genurile. Sunt minoritari, dar vor sa impuna o directiva, o directive, un stil numai si numai de ei acceptat . Asta e de fapt samanta „dictatorilor- totalitarismului ” si de ei trebuie sa ne ferim ,sa scapam pentru totdeauna ! Stimati colegi De astfel de persoane se poate scapa si prin neluarea lor in seama….tratati cu indiferenta si mai ales sa nu raspundem la provocarile lor , …pentru ca sunt iremedialbil ….(ce cuvant as putea folosi???) ! Pace si iubire va doresc !

     
  5. Ohoho! Ce rabufniri orgolioase si cat de usor va lasati jigniti domnilor! Inclin sa-i dau dreptate lui Claudiu, cand vine vorba de practica…e simplu sa vorbim de iubire, compasiune etc, si e relativ simplu sa ne convingem pe noi insine ca chiar traim si simtim asa…Dupa cum vad eu lucrurile, toate astea vin „la pachet” cu o autentica acceptare de sine si o autentica acceptare a celorlalti, primirea lor in viata si in sufletul nostru ASA CUM SUNT (chiar daca nu se potrivesc cu principiile si felul nostru de a trai). Fara a avea pretentia ca eu am reusit sa ajung la aceasta stare, dati-mi voie sa cred ca, atunci cand traiesti asa, greu se mai gasesc prin tine orgolii de ranit sau principii de jignit, complexe de inferioritate/superioritate si alte asemenea lor…Deci, putem sa luam ceea ce a spus Claudiu ca pe o simpla exprimare a unei opinii, pe care o putem respecta, chiar daca nu suntem de acord si o putem contrazice cu argumente, fara sa ne zbarlim inutil orgoliile…E simplu, nu?

     
  6. Nu judeca! Orice om e doar el însuși. Acceptă-l așa cum e, dar nu uita că acest lucru e posibil numai dacă te accepți și pe tine așa cum ești.
    Fii doar tu însuţi şi va fi suficient. Eşti acceptat de soare, eşti acceptat de lună, eşti acceptat de arbori, de ocean, de pământ. Ce poţi să-ţi doreşti mai mult? Eşti acceptat de întregul Univers. Bucură-te şi savurează acest lucru!

    Osho

     
  7. OOOOOOO..oooo.oooohhhh,oare ce s-o fi intamplat !!!???!!.. zeii se amuza pe seama noastra,au trimis o briza cu putina zazanie…
    Razvan draga, te rog frumos sa folosesti cat mai mult afirmatiile dnei L.Hay: FUNCTIONEAZA cu brio !!!
    Acum mai multi ani am folosit din afirmatiile dnei Florence Scovell Shinn/ va rog daca i-am scris numele cu greseli nu ma luati la misto! nu va face bine…si nu am dispozitia necesara sa ma ridic si sa verific cum se scrie corect numele./..dar pot sa va garantez ca functioneaza !! Eu am o calitate (pe care de altfel o avem cu totii ,dar din diferite motive,in stadii diferite de dezvoltare
    ) ,atunci cand citesc ceva sau primesc o informatie stiu daca este adevarata sau nu.Pur si simplu stiu!!..daca mai citesc si povestea vietii persoanei care scrie/face afirmatia /informatia/ respectiva, de obicei am si „dovada”…
    Mai apoi au aparut si cartile dnei Hay care de altfel este o persoana cu totul speciala si viata dansei confirma ceea ce afirm eu…si am folosit/folosesc cu succes din invatamintele impartasite de dansa…idem: FUNCTIONEAZA !!
    1.Razvan ,te rog foloseste-i afirmatiile pt ca eu as prefera sa iti fie viata cat mai usoara pt ca tu sa poti continua cu acest site…
    2.As dori mult daca imi permiti sa te contactez la intalnirea cu G.Braden,pentru ca mi-ar place sa schimb doua vorbe „face a face”,cred ca ar fi benefic pt ceea ce faci
    3.Scuze pt cat te-am/v-am plictisit
    VOUA tuturor celor ce cititi ceea ce cu atat efort ne trimite Razvan,va doresc ca viata sa va ofere tot ceea ce visati/ va doriti..si acum somn usor
    Namaste

     
    1. Multumesc mult pentru cuvintele frumoase si pentru sfaturi.
      Sper sa pot ajunge la conferinta. Voi fi incantat sa va cunosc.
      Namaste!

       
  8. Pe mine ,,universul” ma sprijina, inca de cand am aparut, dorindu-si sa am sănătate spirituală, bogăţie de iubire şi măreţie prin modestie, ceea ce urez si eu la randul meu tuturor oamenilor de pe acest Pamant! Doamne ajuta!

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top