skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Coerența inimii

 

În anii 90, trei laureați ai premiului Nobel au descoperit că principala funcție a ADN-ului nu constă în sinteza proteinelor, așa cum se credea până atunci, cât mai ales în emisia și recepția energiei electromagnetice.
Mai puțin de 3% din ADN se ocupă de producerea proteinelor; peste 90% funcționează în domeniul semnalelor bioacustice și bioelectrice. (Dr. Leonard Horowitz)
Energia electromagnetică este în esență energia necesară pentru a transmite o informație dintr-un loc în altul sau de la un material la altul. Transferul se face sub formă de valuri electromagnetice, iar informația este transferată sub diverse forme: căldură, lumină, etc.
Câmpul electromagnetic este câmpul produs de mișcarea obiectelor încărcate electric. Una din calitățile câmpului electromagnetic este aceea că afectează obiectele încărcate electric aflate în vecinătatea lui.
Inima generează cel mai puternic câmp electromagnetic în corp. Efectele acestui câmp pot fi regăsite în undele cerebrale ale persoanelor de lângă noi. Acest câmp trimite semnale către toate celulele din corp afectând starea noastră fizică. mentală și emoțională. […]

Mai multe informatii:

http://www.glcoherence.org/

Comentarii (7)
  1. Un dar de la mine ,care sper din tot sufletul sa va incarce cu energie pozitiva …….Dintre toate sentimentele, iubirea este cu siguranta, cea mai nobila, mai pura. Va redau mai jos ,un articol gasit pe internet ,care mi s-a parut interesant :8 simboluri sacre ale iubirii si cele mai frumoase citate despre iubire
    1. Marul
    Marul este un simbol al extazului, al fertilitatii, al abundentei si de asemenea, al iubirii. La nunta lui Zeus cu Hera, Gaia a adus mere, pentru a simboliza dragostea si comuniunea maritala. Dionis, zeul grec al vinului i-a oferit mere Afroditei, pentru a-i castiga inima. Taiat in doua, marul semnifica imaginea vulvei, semnifica imaginea feminitatii, a iubirii si a frumusetii. In China, marul simbolizeaza pacea, iar floarea de mar simbolizeaza pasiunea.
    „Sa fii iubit in mod profund de catre cineva iti da forta, in timp ce a iubi pe cineva in mod profund, iti da curaj.” Lao Tzu

    2. Cupidon
    Cupidon sau Eros inseamna „dorinta” in limba greaca. Eros este divinitatea care a venit din Haos, respectand fortele primare ale dorintei. Eros s-a nascut din uniunea Afroditei si a lui Ares. Mai este cunoscut si ca Amor (care inseamna iubire) la romani, iar in reprezentarile artistice, el apare orb, pentru a simboliza „orbirea” iubirii.
    „Iubirea inseamna un singur suflet cu doua trupuri.” (Aristotel)
    3. Harpa
    Harpa este simbolul iubirii in forma ei lirica, arta, poezie si muzica. La celti, harpa reprezinta conexiunea mistica, este dragostea ca o punte care leaga cerul si pamantul. In Norvegia si Islanda, corzile harpei formeaza o scara ce simbolizeaza ascensiunea spre o stare superioara de iubire si de asemenea, semnifica drumul catre Parad

    „Dragostea imatura spue: ‘Te iubesc pentru ca am nevoie de tine’. Dragostea matura spune: ‘Am nevoie de tine pentru ca te iubesc’.” (Erich Fromm)
    4. Inima
    Inima este cu siguranta, cel mai comun simbol al iubirii si cu siguranta cel mai recognoscibil. Magicienii si alchimistii foloseau simbolul inimii pentru incantatii in legatura cu probleme legate de iubire si romantism.
    De asemenea, inimile erau folosite in ritualuri, cu scopul de a intari relatiile. Mereu in cultura, inima a fost cunoscuta ca simbol al compasiunii, al fericirii si al filantropiei. Este de asemenea, un simbol al Adevarului. Ca reprezentare, inima porneste de la imaginea unui triunghi inversat si reprezinta forma unei cupe care poarta iubirea.

    „M-am nascut cu o teribila nevoie de iubire si o teribila nevoie de a oferi iubire.” (Audrey Hepburn)
    5. Frunza de artar
    In China sau Japonia, frunza de artar este o emblema a iubitilor. Nord americanii obisnuiau sa puna frunze de artar la picioarele paturilor, pentru a alunga demonii si pentru a incuraja placerea sexuala, dar si somnul placut. De asemenea, in regiunea nord-americana, barza poate fi vazuta purtand frunze de artar in cuibul ei si astfel, frunza de artar simbolizeaza si venirea pe lume a unui bebelus. Frunza de artar reprezinta iubirea si minunea de a trai in viata de zi cu zi.
    „Singurul lucru de care nu ne saturam niciodata este iubirea. Este in acelasi timp singurul lucru pe care nu il oferim indeajuns.” (Henry Miller)
    6. Trandafirul
    Trandafirul este considerat simbolul perfect al iubirii. El reprezinta senzualitatea, sacrul, puritatea si romantismul. In Grecia antica si in Roma, trandafirul era sacru pentru Afrodita(Venus) si era de asemenea, simbolul frumusetii. In traditiile vestice, trandafirul este un simbol al dorintei, al pasiunii, al voluptatii si al perfectiunii fizice. De asemenea, aceasta floare este simbolul vietii eterne si al renasterii. Trandafirul apare si in legatura cu Zeita Hecate, cu Zeul Dionis si cu Cele Tr
    „Iubirea este dorinta irezistibila de a fi irezistibil dorit.” (Robert Frost) 7. Scoica
    Datorita formei sale, scoica semnifica protectia. In mitologia romana, Venus, zeita dragostei se naste din spuma marii si este purtata intr-o cochilie de scoica. De asemenea, zeita hindusa Lakshmi se spune ca s-a nascut din nisipul si perla din interiorul unei scoici. De asemenea in Hinduism, scoica este simbolica pentru ca trezeste inima si umple inimile de iubire sincera.
    „Dragostea nu este ceva ce gasesti. Dragostea te gaseste pe tine.” (Loretta Young)
    8. Triunghiul
    In Egiptul antic, triunghiul era vazut ca un simbol al inteligentei si de asemenea, al capacitatii de a iubi. Triunghiul este un prim element al mandalei budiste Shri Yantra care semnifica invocarea energiei iubirii pentru a ascede catre stari inalte ale constiintei si ale uniunii cu divinul. Triunghiul simbolizeaza de asemenea Trinitatea sfanta si familia, in traditia crestina…sursa : http://www.garbo.ro ,, Doar prin Trezirea Inimii putem face ce ne implineste si ne aduce bucurie, exprimandu-ne astfel adevaratul nostru Sine si traind implinirea de a FI, in totala armonie si bunastare cu noi insine si cu toti ceilalti.,, Razvan ,Multumesc pentru acest minunat dar .
    Apreciere si Respect pentru tot ceea ce faci pentru noi . Va doresc o zi minunata . :)

     
  2. Firesc ar fi fost ca articolul să precizeze și numele celor trei laureați Nobel care au descoperit că principala funcție a ADN-ului sunt emisia și recepția energiei electromagnetice.

     
  3. Autorul acestui articol s-a bazat pe informatiile preluate din cele doua site-uri trecute la la final. Daca doriti sa studiati mai in amanunt puteti sa le vizitati.
    Sa aveti o zi minunata!

     
  4. Intr-o carte am citit despre legatura cosmos,Pamant-metale, si organele omului., De exemplu Soarele Macrocosmosului ne trimite lumina naturala a intelepciunii, caldura, iubire, viata, forta creatoare. De la Soare nu pleaca numai lumina si caldura ci si o armonie suprema. Forte corespunzatoare functioneaza si in inima si impregneaza structurile noastre sufletesti. Inima este Soarele Microcosmosului. Dupa cum actioneaza Soarele asupra Pamantului, tot astfel actioneaza Inima asupra corpului (Paracelsus). Multumesc pt. articolul de mai sus, am inteles deodata mai multe aspecte.

     
  5. Inginereste …..vorbind, consider ca prin Indemnul de la sfarsitul documentarului , ni se argumenteaza stiintific „Vorba din batrani ” : „Daca vrei sa schimbi Lumea ….Incepe cu Tine Insuti (Insati) !” . Consider ca mai sunt si alte Mesaje de Luat in Seama , pe parcursul acestui clip foarte expresiv realizat. Va propun sa ascultati melodia – Simfonia Inimii interpretata de Gheorhe Iovu . Auditie placuta.

     
  6. Mda, este usor sa critici (ma refer la mine). Articolul este o timida incercarea explice „mecanicist” (prin precepte deja cunoscute) citeva secrete din miracolul vietii. Timida, intr-adevar, pentru ca, fara sa fiu agnostic, habar n-avem de ce si pentru ce. Ferestruica deschisa de DNA pune intr-o noua perspectiva teoriile creationiste, evolutioniste. Vom avea parte sa aflam citeva din aceste secrete? Poate cind se va crea o coherenta a inimilor (ceva ca-n: hai sa dam mina cu mina, cei cu inima romana) prin sincronizarea cimpurilor inimii si creierului celor de aceeasi etnie (DNA caracteristice etnic):-)
    Am luat un curs de neurobiologie, la Rice University, tinut de un profesor de formatie inginereasca si cu doctorat in neurolgie, si din ce se stia la vremea aceea, electromagnetismul juca un rol important dar nu primordial in fenomenul viata. Stiu ca toti am simtit emotii localizate in inima, banuim ca este o legatura intre inima si creier, dar pina la o explicatie plauzibila….va mai curge apa multa pe Dimbovita…
    Agápe, Éros, Philia, Storge sint cuvinte grecest pentru dragoste, si daca prin „dorinta” domnita Rhonda intelege dragoste focoasa, fizica, atunci a nimeri-o cu traducerea. Si la urma urmei, putin sirop intr-o prezentare (pseudo) stintifica, nu deranjeaza prea mult!

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top