skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Gregg Braden – la București

 
RUGAMINTE SI ATENTIONARE: va rog mult sa nu dati crezare altor informatii in afara de cele trimise de mine, prin Newsletter. De doi ani incoace, exista niste persoane care doresc sa zadarniceasca evenimentele organizate de mine si transmit tot felul de date gresite – zi, ora, locatie sau anularea evenimentului.  Daca vreti sa-l vedeti pe Gregg Braden, acceptati numai informatiile care vin de la EDITURA FOR YOU, prin Newsletter. Va multumesc, Monica Visan

Dragii mei, am bucuria de a va anunta ca in ultimul weekend din August – 31 august, 1 septembrie – cunoscutul si indragitul scriitor, Gregg Braden, va tine o conferinta de doua zile in Bucuresti.

Biletul va fi de 450 lei pentru doua zile. Cine plateste in lunile aprilie, mai, iunie are reducere de aprox 30%, deci biletul costa 300 de lei. Saptamana viitoare revin cu date pentru plata on-line.
 
Conferinta se va tine la Auditorium Pallady, pe bd. Theodor Pallady, Metrou Linia M3 – Statia : 1 Decembrie 1918 (iesire Liceu Chimie)
Tramvai 23, 27 sau 40 – Statia IOR 2  VEZI HARTA care este si la sfarsitul mailului, dar si aici http://city.eva.ro/adresa-in-bucuresti/centrul-de-conferinte-auditorium-pallady/harta/?id=30954
Inscrierile se fac in acelasi loc in care s-a mers pentru biletul la evenimentul cu Erik Berglund. Iata detaliile:
Centrul de Educatie si Dezvoltare prin Autocunoastere (CEDA), str.Viitorului nr.14 sector 2, interfonul din dreptul etichetei CEDA, intre orele 9-17,30 de luni pana vineri.
e-mail 
ceda@centruleda.ro
tel: 0728 101 854, 031 8056055
fax : 021 3445520
persoane de contact: Oana Dragomir sau Mihaela Parjol
Va asteptam cu drag, Monica si Iuliana.
CINE ESTE GREGG BRADEN?

Gregg Braden este cunoscut pe plan international, ca un pionier intr-un domeniu ce uneste stiinta cu spiritualitatea. Capacitatea lui de a gasi solutii novatoare, la probleme complexe, a dus la o cariera de succes. A fost geolog informatician la firma Philips Petroleum, in timpul crizei energetice a anilor ’70, iar in anii ’80, proiectant sef de sisteme informatice, la firma Martin Marietta Aerospace. In 1991, a devenit director tehnic la Cisco Systems, unde a condus procesul de dezvoltare a echipei de suport global, care asigura buna functionare a Internetului de astazi.

De peste douazeci de ani, Gregg cerceteaza sate aflate pe culmi de munte, manastiri indepartate si texte uitate, pentru a le descoperi secretele eterne. Activitatea lui a dus la aparitia unor carti transformatoare, cum ar fi Efectul Isaia, Codul lui Dumnezeu, Trezirea la punctul zero, Pasind intre lumi, Matricea Divina, Adevar profund, Timpul fractal, Vindecarea spontana a credintei (toate publicate de editura For You http://www.editura-foryou.ro/index.php?p=publicatii&autor=27) Acum publicate in 15 limbi si in 23 de tari, lucrarile lui Gregg ne arata, dincolo de orice indoiala, ca avem puterea de a inversa procesul imbolnavirii, de a redefini imbatranirea si chiar de a modifica realitatea insasi, acceptand ideea ca puterea credintei reprezinta limbajul cuantic al schimbarii.

Website: www.greggbraden.com

Back To Top