skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Meditaţie – Metoda Conștienței Pure

 

Meditaţie – Metoda Conștienței Pure din cartea lui Frank Kinslow, SECRETUL VINDECARII SPONTANE, publicata de editura For You

– Cartea SECRETUL VINDECARII SPONTANE

Comentarii (6)
 1. Pacat de timpul celei care vorbeste. Meditatiile cand se fac si cineva conduce meditatia trebuie sa dea timp celui ce mediteaza sa se poata transpuna
  nu sa-i auda vocea in timp ce el este de ex. ocupat sa-si vada degetul mare in minte. Pacat , este o meditatie frumoasa dar este mult prea fortat de tempo.

   
 2. Superrrrr! Privesc la ce este in jur (inclusiv la comentarii) si simt iubire. Niciun maestru nu este bun pentru mintea care nu vrea si nu poate sa se linisteasca :)

   
 3. Multumesc cu bucurie linistita. Am inteles contienta ca fiind Spatiul din noi si din jurul nostru ,in care suntem tentati sa punem mereu cite ceva si astfel ,sa ne pierdem uneori in acele lucruri sau imagini ,ignorind Spatiul==Constienta Pura ,ce cu iubire a primit tot ce noi am construit cu Ea.Multumesc Totului pt. TOT. Ne doresc tuturor sa umplem Spatiul Constientei noastre cu imagini ce ne fericesc, in numele Iubirii luminoase.

   
 4. Buna tuturor,

  pentru mine a functionat mereu cu o muzica de relaxare potrivita, dar si cu acele cuvinte, versuri, voce potrivite sufletului meu.
  Sa ma explic un pic, eu am invatat sa ‘meditez’ ,pentru ca e putin spus meditez, de fapt sa calatoresc in Univers atunci cand am gasit Maestrul potrivit. Dar aceasta este cred, specific fiecaruia in parte. Nu stiu daca exista reteta universal valabila. Multumim pentru ca ne-ati impartasit felul vostru de-a atinge nevazutul.

   
 5. Minunata meditatie! Va incurajez sa publicati cat mai multe meditatii audio. E de ajuns ca omul sa se relaxeze si sa urmeze cat poate din indicatile vorbitorului. Nici nu e nevoie sa reuseasca 100% tot ce ii propune vocea. E importanta interiorizarea si bunavointa, iar restul vine de la Sine.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top