skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Camuflaj

 

Artăzi vă propun un joc în care să descoperiti animalele care sunt camuflate în fiecare fotografie. Unele sunt mai ușor de găsit, altele sunt ascunse extrem de bine.

Totul este într-un singur clip, inclusiv raspunsurile.

Pentru fiecare fotografie aveti la dispozitie 9 secunde, apoi apare raspunsul.

Daca aveti nevoie de mai mult timp, nu va jenati si opriti clipul la poza pe care vreti sa o studiati mai bine.

Camuflajul este minunat, este modul în care vânatul sau vânătorii devin invizibili pentru „tabăra adversă”.

Totuși, am putea ca, înainte de a viziona clipul, să încercăm să ne gândim un pic la câteva întrebări.

Oare de câte ori nu ne-am ascuns?

De câte ori nu ne-am camuflat în fata altora?

Oare, nu ne ascundem de noi însine?

Oare, câteodată, nu ne camuflăm inima în fata iubirii?

Oare nu ne ascundem de Dumnezeu, când ne ascundem de iubire?

Oare nu ne ferim de bunătate si de compasiune, atunci când alegem să ne camuflăm sufletele?

Dar cel mai trist este atunci când ne ascundem de fericire. De multe ori, fericirea este langă noi, ne caută, ne urmăreste și nu ne găseste, pentru că noi ne-am camuflat.

Comentarii (16)
 1. Foarte placut si distractiv clipul,m-am distrat ca un copil.Trimiti mereu clipuri deosebite cu care reusesti sa ma bucuri ,nu stiu unde le gasesti si de unde ai atita bunatate sa iti pierzi timp sa le cauti.Le pastrez si le vizionez in special seara cind ma culc ,pentru ca imi creiaza o stare de bine in mod special „Simfonie in alb”cu .muzica care il insoteste.Aceiasi bucurie o au si nepoti mei pe care ii chem sa vada aceste frumuseti.Iti multumesc din suflet pentru tot ce faci .

   
 2. Camuflajul este necesar uneori cand devine pansamentul care vindeca o rana, cand da un timp de repaos in urma unei dezamagiri, unei pierderi. Camuflajul nu mai este sanatos cand devine un paravan in spatele caruia ne ascundem prea mult si lasam sufletul sa amorteasca din comoditate si din frica de a nu mai fi ranit iar. Indrazneala de a renunta la camuflajul sufletesc aduce cele ma mari surprize: descoperi bucuria acolo unde nici nu te gandesti sau si mai important, te lasi descoperit de fericire atunci cand te cauta.
  Minunat!

   
 3. Superb.Acest clip a reusit foarte bine sa ne trezeasca atentia si sa ne incante ochii si sufletul .Va MULTUMESC si… PACE si LUMINA TUTUROR.

   
 4. Minunata realizare. Mi-a placut foarte mult. Aveti dreptate, intr-adevar asa ne camuflam si noi destul de des. Incercam sa ne ascundem de altii, sau sa ascundem adevarul despre ceva sau despre noi. Ne inchidem in noi, ne baricadam dupa niste ziduri unde nu ne poate atinge nimeni, nerealizand ca de fapt ne facem mai mult rau atat noua cat si celorlalti procedand astfel. Ar trebui sa fim mereu deschisi si la vedere, plini de iubire si devotament fata de cei din jur, sinceri si loiali, plini de compasiune. Multumesc mult. O zi buna Tuturor.

   
 5. Eu vad bufnita parca ar avea ochi de om inteligent. Am mai vazut si alte fiinte, dar repede au disparut….Si asta e o creativitate.

   
 6. M-am distrat. Multumesc mult pentru toate mail-urile primite pentru ca sunt miunate si ne fac viata mai usoara; ne bucura mult sufletele, ni le atinge si ne fac mai umani, mai buni.

   
 7. Am recitit intrebarile . Consider ca sunt DE LUAT IN SEAMA SI DE CAUTAT RASPUNSURILE SINCERE DICTATE DE ARMONIA DINTRE INIMA si MINTE nu doar de EGO (SINELE FALS- explicat minunat de Profetul Prezentului Echart Tolle)).
  Consider ca „ne camuflam ” sau dam dovada de „cameleonism ” , uneori pentru a nu „ne opune deciziei MINTII ” , neascultandu-ne vreun piculet GLASUL INIMII , fiindu-ne frica de a ne asuma RESPONSABILITATEA GANDURILOR, CUVINTELOR si FAPTELOR NOASTRE ……..SI A CONSECINTELOR LOR .Pace ,armonie si bucurie

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top