skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Magia destinului

 

La început de an vă prezentăm povestea unei persoane al cărei vis a devenit realitate. Fie ca, în 2013, visele fiecăruia să prindă viață.
Poate unii au auzit de povestea lui Susan Boyle, o şomeră din Scoţia, trecută de prima tinereţe, care a ajuns o cântăreață faimoasă.
Susan s-a născut într-un sat din Scoţia, pe 1 aprilie 1961, fiind cea mai mică dintre cei 10 copii ai familiei – patru băieţi şi şase fete. Mama ei, Bridget, avea 47 de ani când a născut-o, iar Susan nu a primit suficient oxigen în primele ei secunde de viaţă, fapt care a marcat-o ulterior. În timpul şcolii, a avut dificultăţi de învăţare şi a fost mereu ţinta glumelor colegilor ei. În toată viaţa ei, Susan a avut o singură slujbă, ca ajutor de bucătar şi aceea numai pentru şase luni. Fraţii şi surorile ei s-au căsătorit, rând pe rând şi au plecat din sat, dar ea a rămas în casa părintească şi s-a dedicat complet îngrijirii mamei sale. Bridget Boyle a murit în 2007, la vârsta de 91 de ani, iar de atunci Susan locuieşte singură, cu pisica ei, Pebbles.

S-a lansat într-o rochie demodată de culoare bej, la concursul televizat Britain’s Got Talent. La început, toată lumea râde de ea.
Apoi, ea începe să cânte. Sala este în picioare. Publicul ovaţionează. Toți rămân cu gura căscată.

Povestea ei este ilustrativă pentru societatea în care oamenii se grăbesc să judece alţi oameni, numai după aparenţe. „În această poveste, nu Susan Boyle este cea urâtă, ci noi“, scria cotidianul the Guardian, iar Huffington Post a demarat o adevărată anchetă psihologică: „Râdem pentru că vrem să dovedim că noi nu suntem la fel ca ratatul acela. Dacă putem arunca ruşinea asupra celor care nu se integrează, atunci putem dovedi că noi ne integrăm“.

Astăzi vă prezentăm două clipuri.
La început o veți vedea pe Susan Boyle la prima apariție, iar în al doilea o veți putea asculta interpretând Hallelujah, unde îi veți simți sufletul plin de Lumină și de candoare.

Susan Boyle – Hallelujah

Comentarii (22)
  1. Incredibil,dar adevarat.O ascult in timp ce scriu si mi se pare ireal,este unul din cele mai bune exemple de „magia destinului”,superb.Pace si lumina tuturor.

     
  2. Am vazut filmuletul cu acest concurs de mai multe ori si de fiecare data mi se face pielea de gaina.Am un sentiment de mare bucurie cind vad fetele spectatorilor si ale juriului cum se transforma din dispret intr-o mare admiratie si entuziasm.Dumnezeu da intotdeauna oamenilor spre compensare,La cei cu un fizic nu prea atragataor le da un suflet minunat sau ca in cazul de fata o voce minunata.Sunt curioasa ce a facut in continuare si daca a ajutato in viata acest talent.

     
      1. Da, a ajutat f mult. Este super cunoscuta in toată lumea si numai vb de situația materială care s a schimbat radical. Era pe beneficii ( ajutor de la stat) aici înainte de marele succes.

         
  3. O poveste extraordinara. Asta demonstreaza inca odata ca fiecare din noi ne urmam destinul, cu mici devieri, dar ne urman Calea pana la urma, pentru care ne-am intrupat aici, scopul nostru din aceasta viata. O voce minunata. Un suflet minunat care acum s-a regasit, s-a redescoperit.

     
  4. Va multumesc ca ne reamintiti de Susan, dar sa stiti ca a facut scoala de muzica,nu mai retin bine, mi se pare ca si conservatorul. Dar ,in localitatea in care traia nu era cerinta de asa ceva si atunci a inceput sa cante in localuri si la petreceri, unde era invitata. Am vazut filmulete cu ea, cantand. A ramas sa se dedice familiei si acum a profitat de oportunitatea de a-si demonstra siesi ca se poate si la varsta ei. Multumim !

     
  5. Multumesc,Razvane.Gasesc acest mesaj vocal,cel mai adecvat pentru mentinerea unei stari de dispozitie „la inaltime” si pentru oricine crede ca „niciodata nu e prea tarziu”.

     
  6. Dragii mei, am cumparat careta ”Trepte de lumina” scrisa de Razvan. O carte cu povestioare scrisa cu mult talent si multa simtire. Toate fiind scrise la persoana intai, ai impresia ca stai cu adevarat la gura sobei si el iti spune niste intamplari reale traite chiar de el. Poate chiar si sunt , cine stie, fiecare om , in interiorul nostru cate nu ne-am imaginat si chiar am simtit, deci trait acele sentimente.Din fiecare poveste , in afara placerii de a o citi si simti, razbate cate o povata. Destul de des am constatat, atunci cand am avut ragazul sa reflectez, iar acum oadata in plus, constat ca trecem prin viata intr-o fuga nebuna, fara sa observam ce este in jurul nostru. Fara sa simtim aerul, florile iarba, animalele, frunzele, oamenii. De multe ori cand calc pe frunzele cazute din copaci ma gandesc daca nu le doare? Cand afara este furtuna, imi este mila de copaci care se leagana aproape sa se franga, de valurile marii care se zbat necontenit. Cred ca ar trebui sa fim mai atenti la cei in jurul nostru , sa traim si sa intelegem viata in totalitatea ei. Tot alergand dupa una dupa alta, pierdem adevarata viata. Razvane, imi cer scuze ca am deviat de la cartea ta la aberatiile mele, dar ti-am spus ca stau prost cu exprimarea.
    In final va recomand sa o cititi, fie cumparand-o fie chiar imprumutind-o de la altii, daca nu exista posibilitatea de a o cumpara. Va doresc la toti tot binele din lume

     
  7. Multumesc Razvan, vocea ei este minunata, de fapt sufletul ei este minunat si se manifesta foarte bine prin vocea gingasa, un exemplu frumos ce ne arata cum un suflet se poate ascunde intr-un corp imperfect, dar se poate manifesta in toata splendoarea sa. Namaste!

     
  8. VA MULTUMESC DIN SUFLET !. M-a impresionat CANDOAREA si ZAMBETUL cu care a „pasit” pe scena precum si DIVINITATEA VIBRATIEI CANTECULUI reusind sa raspunda prin ACESTEA , dispretului initial al „multimii” . Aceasta CANDOARE si ZAMBET le intalnim la copiii inca neafectati de EGO si de unele „invataturi” precum si la oamenii ce au reusit sa-si „topeasca” EGO-ul printr-o mare suferinta sau prin faptul ca SI-AU REGASIT SINELE PUR . Tinand cont ca SUNTEM CREATORII PROPRIEI VIETI , inseamna ca ne putem transforma VISUL in REALITATE . Singurii ce se OPUN de multe ori acestei ALCHIMII ,suntem chiar NOI INSINE ……Pace ,acceptare si bucurie

     
  9. Mi-a facut placere sa revad aceste clipuri,este o minunatie daruita de DUMNEZEU oamenilor.Toata admiratia pentru puritatea privirii si a zambetului minunat cu care a intampinat oamenii.Vocea in schimb e DUMNEZEIASCA.Pace ,lumina si bucurie.

     
  10. Cind rideam (zeflemitor!) si aratam spre altii acuzator, de fapt, rideam de mine si cu 3 degete (nu cu unul) aratam spre mine! NU GLUMESC! A fost greu de tot sa incep sa ma privesc in suflet dar a meritat si merita in continuare! Am trecut prin trei faze: imposibil greuuuuu de tot, e mod de viata!

     
  11. Draga Razvan, as vrea sa stiu cum as putea sa achizitionez cartea ta „Trepte de lumina” despre care a mentionat miosotis…..
    Si am o intrebare: cartea cuprinde si povestioarele de pe site sau sunt cu totul altele?
    Multumesc si iti doresc o zi minunata!

     
    1. Cartea se poate cumpara ori direct de la noi, ori faceti comanda pe site, mai poate fi gasita si la Tea House Bucuresti, pe Bulevardul Cosbuc. Mai multe informatii gasiti aici: http://filedelumina.ro/2012/12/23/trepte-spre-cer/
      Cartea contine povesti si nuvele scrise de mine. Unele dintre ele au aparut si aici pe site, altele nu le veti mai gasi nicaieri in alta parte, fiind scrise special pentru carte.
      Oricum, dupa succesul primei carti si cand am vazut cat de apreciata este, de toata lumea, m-am decis sa o public si pe urmatoarea, probabil intr-o luna sau doua va cunoaste lumina tiparului.
      O zi minunata!

       
  12. Ai zis direct de la voi. mai exact, de unde? aveti un sediu? si ce program aveti acolo? ca as vrea sa o iau personal , fara sa mai dau comanda pe site.
    multumesc

     
    1. Adresa este Calea Grivitei, nr. 212 Bl. J Sc. G ap.2 (langa statia de metrou Grivita). Suntem aici in fiecare zi de luni pana vineri intre orele 10:30 si 18:00. Totusi, de multe ori avem intalniri si diverse alte activitati astfel incat plecam de la birou.
      Va rugam sa ne dati un telefon in prealabil pentru a va putea indruma.
      Numarul de telefon vi l-am trimis prin email.
      Va astept cu drag!

       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top