skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Luminița care aduce fericirea

 

Luminița ne aduce fericirea, ea ne aduce bucuria. Când sosește, ne lasă în suflet dragoste și minunății. O privim cu ochi de copil, cu încântare, speranță și, câteodată, cu o lacrimă.

Miracolele nu întârzie să apară, ea nu luminează doar casa și bradul de Crăciun, ea aduce lumină în viață, iar în suflet ne aduce speranța și bucuria copilăriei.

Acum imaginați-vă că are puterea a 6,3 milioane de becuri, este pregătită luni întregi și se bazează pe experiența și dibăcia a mii de oameni.

Dacă v-am stârnit curiozitatea, urmăriți clipul pe care l-am pregătit, iar dacă aveți șansa să ajungeți în Japonia, până pe 31 martie 2013, să nu uitați să treceți să vedeți spectacolul de lumini de la Nabana no Sato, grădina botanică de pe insula Nagashima, din Kuwana.

Acest spectacol uluitor a fost inaugurat la începutul lunii noiembrie, cu ocazia sărbătorilor de iarnă și este considerat unul dintre cele mai minunate spectacole de lumini din lume. Totul strălucește datorită milioanelor de becuri LED dispuse pe o suprafața întregului parc, ele fiind plasate atât pe apă, cât și în grădini. Tematica spectacolului este „natura” și oferă scene grandioase, ce includ un răsărit de soare inspirat de muntele Fuji în ceață, un curcubeu și chiar o auroră boreală.

Sursa foto și video: Internet

Montaj: www.graficadesign.ro

Comentarii (13)
 1. Magnific!Dupa o seara fermecata de un spectacol cu poezii si colinde si o dimineata plina de luminite aducatoare de fericire si incantare,sufletul meu este coplesit pur si simplu de magia acestor sarbatori.Va MULTUMESC si va doresc sa aveti parte de tot atata bucurie in suflete cata ne aduceti voi noua prin munca voastra.Pace si lumina tuturor.

   
  1. Incantarea sufletului este data de bucuria artistilor care au imaginat si impodobit gradina.
   O zi minunata!

    
  1. Noi va multumim pentru ca ne vizitati, ne cititi si ne impartasiti emotiile dumneavoastra.
   O zi minunata!

    
  1. Noi nu avem merite. Toate multumirile trebuie indreptate spre cei care au puterea si bucuria de a face asemenea minunatii.
   O zi minunata!

    
 2. Un ” COLTISOR DE RAI ” pe acest PAMANT , CREAT de OAMENI FRUMOSI pentru OAMENI FRUMOSI. SE SIMTE GRATIA DIVINA care I-A INSPIRAT PE TOTI CEI CE AU PARTICIPAT LA ACEASTA CREATIE. Consider ca merita sa privim aceasta REALIZARE si din alta DIRECTIE . Daca „O MANA DE OAMENI FRUMOSI ” A PUTUT CREAT UN COLTISOR DE RAI cu 6,3 milioane de becuri si ceva energie electrica , oare ce ar insemna ca miliardele de oameni de pe PAMANT , SA DEVINA OAMENI FRUMOSI (cum bine zice Dan Puric) ? Consider ca EI, AR REUSI SA CREEZE RAIUL PE PAMANT…………..Pace si bucurie

   
 3. Un splendid spectacol cosmic – si totusi cum nu se poate mai terestru – de lumini si culori pe un fond muzical celest ! O creatie de mare valoare artistica daruita noua tuturor, – fie si virtual – de un popor maret! Multumim, Razvan !

   
 4. Mi-a placut mesajul Arh.Metatron : „Traiti-va viata ca si pe o capodopera de BUCURIE.” Am recitit ieri si azi am primit aceasta bucurie. Multumesc mult!

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top