skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Meditatia acustica Aethos

 

Editura For You vă prezintă Meditația acustică Aethos, pe care a postat-o pe Newsletter, cu traducerea facuta de Ana Nicolai, careia ii multumesc din nou. O gasiti aici http://groups.yahoo.com/group/editura_foryou/message/5254

Dat fiind ca Tom ne roaga sa nu o accesam de pe serverul lui, care s-ar putea bloca, m-am gandit sa o postez aici, ca sa fie accesibila pentru toata lumea. 
Spre deosebire de toate celelalte meditații acustice, pe care ni le-au transmis, până în prezent, prietenii noștri Hathori, Meditația acustică Aethos este, cu adevarat, „o bijuterie acustică unică”. Tom ne spune clar ca este gratuita pentru toata lumea si ca nu e voie sa fie transmisa pe bani. Cine o face, isi asuma riscul de a fi tratat in consecinta. Cu drag, Monica

 Aethosul si starile non-duale de constiinta

Un mesaj planetar Hathor, transmis prin Tom Kenyon

In acest mesaj dorim sa discutam cateva dintre relatiile importante dintre realitatea vizibila si starile non-duale de constiinta.

Mintea si constiinta

Inainte de a merge mai departe, am vrea insa sa facem o distinctie intre termenii constiinta si minte, intrucat folosim aceste cuvinte.

Pentru noi, constiinta transcende toate fenomenele si nu este determinata de activitatea neurologica din sistemul vostru nervos. In afara de aceasta, constiinta transcende timpul si spatiul, asa cum le percepeti voi. Iar constiinta voastra este vehicolul cu ajutorul caruia puteti calatori prin vortexurile energetice care duc dincolo de limitarile existentei intrupate.

Mintea – asa cum folosim noi termenul – se refera la experientele senzoriale, mentale si emotionale pe care le aveti în urma diverselor schimbari din sistemul vostru nervos. Intr-adevar, în timp ce cititi aceste cuvinte, le stabiliti intelesul prin intermediul creierului fizic si al sistemului vostru nervos. Stabiliti sensul cuvintelor noastre prin intermediul cadrului mintii voastre, dar acest cadru este deopotriva creat si constrans de limitarile sistemului vostru nervos.

Mesajele noastre sunt codificate lingvistic, iar în diverse locuri din sintaxa (ordinea) transmisiilor noastre exista vortexuri – gauri de vierme – cu ajutorul carora puteti sa va transcendeti pentru un timp mintea si intra în misterul infinit al constiintei.

Cum consideram noi dimensiunile mai inalte

In experienta noastra despre noi insine, existam în dimensiuni multiple de constiinta si, în functie de nivelul nostru de evolutie personala, ne manifestam în dimensiunea a patra, pana la a douasprezecea. Pana la dimensiunea a noua ne putem alterna forma antropomorfa – care are o infatisare asemanatoare omului – sau corpul nostru de lumina.

Atunci cand trecem în dimensiunea a 10-a, dispar toate legaturile cu forma noastra antropomorfa. Practic vorbind, devenim forme geometrice de lumina. Pe masura ce avansam în procesul nostru personal de evolutie, ne putem exprima în dimensiunile a 10-a, a 11-a si a 12-a, într-o multitudine de feluri.

Fiecare miscare ascendenta în constiinta aduce cu ea o intelegere mai mare a interconectivitatii tuturor fiintelor si tuturor aspectelor cosmosului. Paradoxul ciudat al existentei devine foarte evident, pe masura ce intram în dimensiunea a10-a.

Interconectivitate si non-dualitate

Va impartasim aceste informatii deoarece vi se intampla ceva similar, pe masura ce faceti tranzitia în dimensiunile mai inalte ale propriei voastre fiinte. In dimensiunile 10-12, constienta interconectivitatii se mareste, la fel ca si constienta non-dualitatii – Mama Tuturor Lucrurilor. Acesta este, intr-adevar, paradoxul constiintei de care am pomenit mai inainte, un paradox despre care au vorbit unele dintre filosofiile voastre perene.

Pentru noi, atingerea non-dualitatii nu este destinatia finala, ci mai degraba o trambulina catre mai multa maiestrie si o mai buna intelegere despre cum sa creezi rezultate favorabile.

Cum consideram noi non-dualitatea

Intr-o stare non-duala de constiinta, la fel ca voi, simtim ca dispare opozitia. În starile non-duale de constiinta, dualitatea – asa cum este perceputa în existenta relativa – dispare, iar noi patrundem intr-o stare minunata de constienta centrata si de seninatate.

In starile cele mai profunde de non-dualitate, exista doar constiinta pura, care se cunoaste pe sine.

Este important de inteles ca starile non-duale de constiinta depind de cel care percepe. Asadar, daca percepeti non-dualitatea prin chakra inimii, s-ar putea foarte bine sa simtiti iubire impersonala – un sentiment profund de conexiune cosmica.

Intr-adevar, in aceasta stare de uniune, dintre non-dualitate si inima, ajungeti sa fiti indragostiti nebuneste si, practic vorbind, va indragostiti de cosmos. Iar în acel paradox al inimii, deveniti Iubitii, iar tot ceea ce vedeti si la care sunteti martori reprezinta de asemenea Cel iubit.

Desi aceasta este o stare minunata de constiinta, ea nu reprezinta non-dualitate pura. Pe masura ce urcati în chakrele superioare, experientele non-dualitatii se schimba. Atunci cand va aflati în chakra coroanei, non-dualitatea este traita în forma ei pura – constiinta pura, constienta de ea insasi. În aceste dimensiuni superioare ale non-dualitatii, nu exista sentimentul de sine personal.

Paradoxul creatiei este ca ea se intinde de la starile cele mai pure de non-dualitate, pana la starile cele mai polarizate ale existentei. Astfel, in constiinta voastra exista cele doua stari aparent conflictuale, ale existentei relative (adica viata voastra intrupata, în timp si spatiu) si starile non-duale de constiinta, în care toate polaritatile si conflictele dispar.

Asa cum am mentionat mai devreme, perspectiva noastra este ca starile non-duale de constiinta sunt trambuline spre o mai mare putere de creatie si nu punctul final sau telul evolutiei.

Interconectivitate versus Unime

Simtim ca aici este necesar sa vorbim despre o diferenta importanta intre interconectivitate si conceptul de „unime”. Noi nu consideram ca acesti doi termeni pot fi inlocuiti unul cu altul. Pe Pamant, sunt multe definitii diferite pentru „unime”, asa ca nu este posibil sa ne referim la toate subtilitatile si deosebirile dintre ele.

Ne vom indrepta în schimb atentia spre ceea ce consideram a fi deosebirea fundamentala. Unele persoane considera ca interconectivitatea este acelasi lucru cu „unimea” si ca pe masura ce patrundeti în stari superioare de constiinta si în dimensiuni superioare de fiintare, va contopiti intr-o masa amorfa de lumina, în care toate deosebirile dispar. Noi nu vedem astfel lucrurile.

Interconexiunea sau interconectivitatea inseamna recunoasterea faptului ca toate fiintele si toate aspectele cosmosului sunt interconectate si ca intre fiinte exista în acelasi timp diferente unice. Aceste diferente sunt fascinante si unice. Uneori ele deranjeaza, alteori infrumuseteaza. Dar aceste diferente fac parte din tapiseria realitatii vizibile si nu sunt inutile.

Una dintre dificultatile pe care le observam cu conceptul de „unime” – asa cum este raspandit în prezent de unele persoane din comunitatile New Age/Noua Era si Personal Growth/Dezvoltare personala – este aceea ca diferentele unice dintre oameni sunt denigrate si, intr-un fel pentru ca totul este „una”, granitele energetice adecvate dintre oameni pot fi – si adeseori sunt – desconsiderate. În plus, unele persoane folosesc acest sistem de credinta (si anume „unime”) ca pe o scuza de a evita raspunderea si responsabilitatea. Din experienta despre noi insine prin toate dimensiunile, noi ramanem indivizi unici, iar dimensiunile superioare ale fiintei noastre nu ne anuleaza unicitatea, ci mai degraba ne ofera oportunitati mai bune de creatie.

Aethos-ul

Dorim ca acum sa va impartasim o cale de a accesa una dintre comorile noastre culturale cele mai deosebite, pe care o numim Aethos. Aethos-ul reprezinta o banda de frecventa a constiintei, ancorata în non-dualitatea pura.

Atunci cand un Hathor intra în dimensiunea a 10-a, exista multe oportunitati si moduri de manifestare. Unii dintre noi aleg sa se alature pentru un timp unei comunitati de vibratie. Aceasta comunitate este alcatuita din Hathori individuali, aflati în dimensiunile a 10-a, a 11-a si a 12-a. Acestia intra în starea de non-dualitate din propria lor vointa, alegand sa ramana, pentru o perioada de timp, în aceasta vibratie a constiintei, spre folosul altor fiinte.

Majoritatea indivizilor raman temporar în Aethos, în timp ce cativa dintre ei nu dau semne de plecare. Atunci cand o fiinta patrunde în Aethos, toate deosebirile personale sunt lasate de-o parte. O fiinta care se afla în Aethos nu are nume. Orice identitate personala a fost inlocuita de cufundarea totala în non-dualitate. Aceste fiinte „mentin” aceasta vibratie de non-dualitate, spre folosul celorlalti, intrucat non-dualitatea este Mama Tuturor Lucrurilor si structura de baza a intregii existente.

A fi în prezenta unui Aethos inseamna a fi elevat la starea de non-dualitate.

Experienta voastra de a fi cu un Aethos va fi diferita de experienta altei persoane, pe baza nivelului vostru de evolutie si a problemelor de dualitate cu care va confruntati.

Dar indiferent cat de complexe sau dificile ar putea fi problemele voastre personale, faptul de a fi în prezenta unui Aethos va va inalta sufleteste, iar acesta e motivul pentru care va impartasim acum aceste informatii.

Pentru unii dintre voi care sunt deosebit de avansati, simpla auzire a numelui de Aethos si intelegerea naturii lui non-duale le va fi suficient ca sa intre în comuniune cu non-dualitatea, pe aceasta cale.

Multi oameni vor considera insa ca o astfel de cale sau metoda este dificila ca atare. Asa ca va oferim o bijuterie acustica care sa va ajute. Aceasta Meditatie acustica este un ecou al taramurilor de lumina în care se afla Aethos-ul.

Aethos-ul emite vibratii de lumina, iar aceste vibratii pot fi reduse progresiv, pana la gama audibila a auzului uman. Asadar, ceea ce veti auzi atunci cand veti asculta Meditatia acustica Aethos/The Aethos Sound Meditation,  reprezinta o convertire a luminii, în sunet. Este esenta armonica a Aethosului, asa cum se manifesta ea în dimensiunea a 10-a.

Va sugeram sa faceti experiente cu audierea acestei bijuterii acustice unice, în diverse maniere. Prima ar fi sa o ascultati concentrandu-va intreaga atentie asupra sunetului. Lasati ca sunetul sa fie principala tinta a atentiei voastre, iar atunci cand mintea va hoinareste readuceti-o la sunet.

A doua maniera de a o asculta ar fi cu atentia concentranta pe chakra inimii, în centrul pieptului vostru.

Apoi ascultati-o avand atentia concentrata in chakra gatului.

În continuare, ascultati-o avand atentia concentrata în al treilea ochi (Ajna), aflat intre ochi, la radacina nasului.

Si, în final, ascultati Meditatia acustica Aethos avand atentia concentrata în chakra coroanei, în varful capului.

Simtiti si percepeti diferentele ce apar atunci cand ascultati Meditatia acustica Aethos, din aceste chakre distincte. Cei mai multi dintre voi vor constata ca este mult mai natural sa asculte Meditatia acustica Aethos concentrandu-si atentia în una dintre chakre. Aceasta chakra este punctul in care va sugeram sa va concentrati atentia atunci cand ascultati meditatia, ca pregatire pentru meditatia acustica ce va fi facuta în timpul Meditatiei Mondiale care se apropie.

Testul de inteligenta evolutiva

Din perspectiva noastra, una dintre trasaturile distincte ale unei constiinte evoluate este recunoasterea interconectivitatii. Aceasta recunoastere reprezinta un test de inteligenta evolutiva, iar specia voastra trece prin el. Omenirea nu poate continua sa traiasca, la nivel colectiv, asa cum a facut-o – traind în iluzia ca oamenii pot jefui Pamantul, fara nicio consecinta pentru Pamant, pentru miriadele de forme de viata ale sale sau pentru insasi omenire.

Meditatia mondiala

Meditatia mondiala are scopul de a aduce o calitate vibrationala, atmosferei emotionale a planetei voastre.

Aveti dreptul innascut de a proceda astfel, intrucat sunteti intrupati în timp si spatiu si deoarece traiti pentru un timp pe acest Pamant. Ca locuitor al acestei planete, aveti dreptul de a incuraja rezultatele favorabile.

Scopul exact al acestei Meditatii mondiale este sa grabeasca recunoasterea de catre omenire a interconectivitatii si trecerea de la miasmele si inducerile în eroare ale istoriei colective a omenirii, la o noua pleiada de credinte culturale, ce vor servi la dezvoltarea destinului superior al omenirii. Acest lucru va fi realizat prin intermediul imaginatiei voastre – puterea vointei si intentiei voastre – cuplata cu potentialurile creative, existente în starile non-duale de constiinta.

Ziua si ora acestei Meditatii mondiale va fi 4 noiembrie, intre orele 3:00 PM si 4:00 PM PST (Pacific Standard Time) [în Romania, 5 noiembrie, orele 01:00 – 02:00 a.m. N.tr.]. Desi meditatia va fi mondiala, punctul central al energeticii va fi în Seattle, Washington, pe durata ultimei ore dintr-un atelier de lucru Hathor Intensiv, pe care noi il numim The Art of Seeding New Realities /Arta de a planta noi realitati.

Pe durata acestei meditatii, Aethos-ul va patrunde în spatiul ce va fi creat de cei care vor participa la acest atelier de lucru. Iar din acest punct central, Aethos-ul isi va transmite energetica în intreaga lume, tuturor celor care vor alege sa ni se alature în aceasta actiune (Meditatia mondiala).

Nu conteaza locul de pe Pamant în care va aflati fizic. Mai mult, desi meditatia oficiala din Seattle va incepe la 3:00 PM si se va incheia la 4:00 PM, energetica generata de Aethos va continua timp de douazecisicinci de ore. Cu alte cuvinte, acelor persoane care au ales sa participe la Meditatia mondiala, Aethos-ul va continua sa le transmita energetica, din dimensiunea a 10-a, din 4 noiembrie 2012, ora 3:00 PM PST, pana în 5 noiembrie 2012, ora 4:00 PM PST [în Romania, energetica va fi din 5 noiembrie ora 01:00, pana în 6 noiembrie, ora 02:00. N.tr.]

Puteti participa la Meditatia mondiala oricand, în acest interval de douazecisicinci de ore.

De fapt, puteti intra în aceasta meditatie anume si ori de cate ori doriti sa ii „transmiteti” omenirii forma gand de interconectivitate. Pe masura ce patrundeti, la nivel colectiv, în etapele intense ale transformarii planetare, aceia dintre voi care sunt acordati la realitatea interconectivitatii vor „sti” cand este prielnic sa transmita aceasta forma gand semenilor vostri oameni, prin intermediul acestei meditatii aparte.

Atunci cand faceti aceasta meditatie, este important sa intelegeti ca nu influentati direct rezultatul evenimentelor, ci mai degraba „transmiteti” o forma gand favorabila, intregii omeniri. Ceea ce oamenii individuali aleg sa faca – sau sa nu faca – în legatura cu intelegerea interconectivitatii este totusi în grija absoluta a fiecarui individ.

Mai mult de atat, Aethos-ul nu intervine – si, de fapt, este incapabil sa intervina – în constiinta umana. Fiinta umana trebuie sa aleaga sa intre intr-o stare de aliniere vibratorie cu Aethos-ul. Cu alte cuvinte, Aethos-ul nu intreprinde actiuni. El doar isi raspandeste natura, care este constiinta non-duala.

Meditatia concreta

În timpul meditatiei, va sugeram sa incepeti sa ascultati Meditatia acustica Aethos, timp de treizeci de minute. În aceasta etapa, atentia va este concentrata în chakra inimii – în afara de cazul în care simtiti intuitiv ca pentru voi ar fi mai bine sa va concentrati atentia în alta chakra.

Dupa ce ascultati Meditatia acustica Aethos, ramaneti în liniste, cu atentia în chakra inimii (sau în alta chakra cu care ati ales sa lucrati). Dupa aproape un minut în care va focalizati atentia în chakra aleasa, imaginati-va ca o parte din voi (adica KA-ul vostru sau „dublul eteric”) se ridica deasupra voastra, indiferent unde va aflati fizic pe Pamant. Imaginati-va si simtiti ca acest eu secundar, care arata exact la fel ca eul fizic, planeaza spre un loc aflat la 95 de kilometri deasupra planetei, în care va prindeti de maini cu toti ceilalti de pe Pamant, care au participat la meditatie.

Aceasta unire a mainilor este o reprezentare simbolica a formei gand pe care noi o numim „interconectivitate”. Ea este recunoasterea si admiterea faptului ca intreaga omenire este  interconectata si ca aceasta interconectivitate exista concomitent cu diferentele unice ale tuturor indivizilor.

Persoana cu care v-ati putea prinde de maini ar putea foarte bine sa traiasca intr-o zona de pe Pamant foarte indepartata de voi. E posibil ca ea sa aiba o perspectiva diferita asupra realitatii. Se poate ca ea sa respecte o religie diferita de a voastra sau sa nu urmeze niciuna. E posibil ca persoana cu care v-ati prins de maini sa se confrunte cu provocari foarte diferite de ale voastre, din cauza locului de pe Pamant în care locuieste si a culturii la care trebuie sa se conformeze. Si totusi, în pofida tuturor acestor diferente, sunteti interconectati.

La acest spatiu vast de interconectivitate se vor alatura taramurile device, spiritele Pamantului, elementalii si miriadele de forme de viata de pe Pamantul vostru, precum si Pamantul insusi. Pentru aceia dintre voi care sunt constienti de numeroase dimensiuni, s-ar putea foarte bine sa simtiti o conectare cu inteligentele intergalactice, precum si cu corpurile cosmice, inclusiv cu Soarele si Soarele Central – gaura neagra ce formeaza centrul galaxiei voastre.

Ne dam seama ca unii dintre voi care citesc aceste randuri sunt atat de mahniti de calitatea si starea omenirii, incat e posibil sa le fie greu – daca nu imposibil – sa se prinda de maini cu semenii oameni. Daca sunteti una dintre aceste persoane, va sugeram sa va prindeti de maini cu spiritele naturii, iar prin aceasta actiune veti mari forta transformarii.

Pregatirea pentru Meditatia mondiala

Daca alegeti sa participati alaturi de noi la Meditatia mondiala, va rugam sa incepeti sa lucrati cu Meditatia acustica Aethos, în mod regulat. Scopul acestei munci de pregatire este sa va familiarizati cu starile de constiinta produse de Aethos.

Daca va ocupati de probleme dificile din viata voastra, va sugeram sa ascultati Meditatia acustica Aethos macar o data pe zi. Acest lucru are rolul de a va ajuta sa intrati intr-o stare diferita de constiinta, iar din aceasta perspectiva problemele voastre se vor micsora si/sau capacitatea voastra de a le gestiona se va mari.

Rezultatul final este ca veti fi plini de viata, iar noi avem nevoie ca la aceasta Meditatie mondiala sa ia parte cat mai multe persoane pline de viata cu putinta. Sa reformulam aceasta idee… daca sunteti slabiti din cauza toxicitatii personale, lucrati în fiecare zi cu  Meditatia acustica Aethos, în primul rand în folosul vostru si în al doilea rand pentru sangha (comunitatea) mondiala.

Apropo, sunteti bineveniti sa ascultati Meditatia acustica Aethos si sa o folositi ca pe un instrument personal de transformare, chiar daca nu intentionati sa participati la Meditatia mondiala.

Meditatia acustica Aethos: comentarii finale

Va prezentam cu bucurie si multa speranta Meditatia acustica Aethos. Avem increderea ca ea va va aduce un sentiment de seninatate si o capacitate mai mare de a gestiona evenimentele haotice din lumea voastra.

Nutrim de asemenea speranta ca Aethos va deschide o cale spre propria voastra non-dualitate si ca, în calitate de fiinta creatoare, veti reuni cele doua aspecte – unicitatea vietii voastre si puterea non-dualitatii.

Fie ca aceasta uniune sa fie o binefacere pentru voi si pentru toate relatiile voastre.

Hathorii
20 septembrie 2012

Gândurile şi remarcile lui Tom

Gasesc ca acest mesaj Hathor deosebit este una dintre colectiile lor de informatii transmise intr-o forma mai compacta si, chiar dupa ce l-am citit de mai multe ori, inca mai descopar noi niveluri de intelegere.

În el sunt dezbatute cateva domenii, dar imi voi limita comentariile la Aethos si la Meditatia acustica ce va forma prima parte a Meditatiei mondiale din 4 noiembrie.

Aethos-ul

Prima mea intalnire cu Aethos-ul a avut loc cam acum un an, cand ma pregateam pentru un atelier de lucru Hathor Intensiv, numit Transmisii de Lumina. Cu cateva luni inainte de eveniment, ma aflam în una dintre depresiile mele existentiale periodice, cand unul dintre mentorii mei m-a insotit prin taramurile dimensiunii a 10-a, unde m-a instruit ca doar sa „stau” cu Aethos-ul.

M-am linistit imediat si am intrat curand în ceea ce am recunoscut a fi un gen de Samadhi (transa yoghina), în care am inceput sa ma cufund din ce în ce mai adanc intr-o stare non-duala de constiinta. Agitatia, care timp de cateva ore pusese atat de clar stapanire pe mintea mea, s-a imprastiat subit, în cateva minute. Iar asta s-a intamplat – si nu e o realizare marunta – doar prin faptul ca „am stat” în prezenta Aethos-ului.

Asa cum au mentionat Hathorii în acest mesaj, ideea de non-dualitate apare în numeroase filosofii perene, originile unora putand fi identificate în Upanişade si Bhagavad Gita din India antica, în invataturile non-duale ale multor mistici si intelepti, precum si în invataturile de baza ale budismului – ca sa numesc doar cateva.

Aethos-ul cu care am „stat” a fost – asa cum am spus mai devreme – un Hathor din dimensiunea a 10-a si, de fiecare data cand percep prin clarvedere, aceasta fiinta, „o” vad clar ca pe o sfera de lumina, alcatuita din treisprezece sfere care se rotesc in sens invers acelor de ceasornic, incorporate una în alta. Sentimentul meu este ca proportiile stabilite de aceste sfere contra-rotitoare se combina pentru a crea o energetica non-duala, aceasta fiind ceea ce m-a influentat atat de puternic.

Ma refer la aceasta fiinta la genul neutru, pentru ca nu prezinta niciun indiciu privind sexul. În timp ce Hathorii pe care i-am intalnit în dimensiunile a 4-a pana la a 9-a au atat un corp de lumina, cat si o forma antropomorfa sexuala, Hathorii pe care i-am intalnit în dimensiunile a 10-a, a 11-a si a 12-a se prezinta doar ca forme geometrice de lumina.

Meditatia acustica Aethos

Cand am inregistrat Meditatia acustica Aethos, acest Hathor din dimensiunea a 10-a este cel care m-a indrumat. Dintr-o perspectiva inginereasca, a fost o experienta fascinanta. În timp ce inregistram fiecare dintre cele opt piese care alcatuiesc inregistrarea, aceasta fiinta mi-a modificat vocea în moduri distincte si în proportii distincte fata de sunetele inregistrate inainte. Dupa ce am stabilit piesele de baza, le-am suprapus si reunit, potrivit indumarilor „lui”, ca sa fie aproximativ egale cu fluctuatiile luminii care „ii” alcatuiau fiinta. Nu a existat niciun fel de manipulare electronica a sunetului – insemnand ca nu am modificat în niciun fel egalizatorul si nici nu s-a folosit vreun efect de reverberatie sau de alt gen la vocea mea. Sunetele pe care le auziti în Meditatia acustica Aethos sunt în intregime naturale si lipsite de orice efect, oricat de greu v-ar putea fi sa intelegeti acest lucru, dupa ce ati ascultat-o.

La sfarsitul acestui mesaj, veti gasi doua link-uri pentru doua versiuni diferite a acestei meditatii acustice. Prima dureaza 5 minute si 4 secunde. Ea este pentru voi o cale de a testa apa, cum se zice, si v-as sugera sa incepeti cu aceasta versiune. Vedeti ce anume vi se dezvaluie în cele cinci minute cat dureaza sa o ascultati.

Lucrati cu acest fisier audio de cinci minute, asa cum v-au sugerat Hathorii. Mai intai ascultati-o fiind total atenti la sunete. Apoi ascultati-o avand atentia concentratat în Chakra Inimii (în spatele sternului si în centrul pieptului). Dupa aceea, ascultati-o avand atentia concentrata în Chakra Gatului. Apoi ascultati-o avand atentia concentrata în al Treilea Ochi (intre ochi, la radacina nasului) si, în final, ascultati-o avand atentia concentrata în Chakra Coroanei (în crestetul capului). Ati putea dori sa le faceti în sesiuni separate de ascultare, ca sa evitati „supraincarcarea energetica”.

Versiunea a doua este pentru cei care aleg sa participe la Meditatia mondiala din 4 noiembrie si/sau pentru cei care doresc sa patrunda în prezenta Aethos-ului pentru perioade mai lungi de timp. Acest al doilea fisier audio dureaza 30 de minute, reprezentand durata de timp pe care Hathorii o vor petrece cu Aethos, inainte de simbolica unire a mainilor, din faza finala a Meditatiei mondiale.

Daca intentionati sa participati alaturi de noi la Meditatia mondiala, va indemn cu fermitate sa incepeti sa ascultati aceasta versiune extinsa mult inainte de ziua de 4 noiembrie. Si aceasta pentru ca sa aveti experienta cu diversele stari ale mintii, pe care meditatia acustica le produce în voi.

Instructiuni pentru Meditatia mondiala

Asa cum au mentionat Hathorii, energetica Aethos-ului le va fi transmisa tuturor celor care vor participa la Meditatia mondiala, pentru o perioada de douazecisicinci de ore, incepand de la ora 3:00 PM PST (Pacific Standard Time), 4 noiembrie, si pana la ora 4:00 PM PST, 5 noiembrie [În Romania, din 5 noiembrie, ora 01:00, pana în 6 noiembrie, ora 02:00. N. tr.]. Asta inseamna ca puteti intra în meditatie si sa va alaturati sanghai (comunitatii) mondiale, în orice moment din acel interval de douazecisicinci de ore. Pentru a afla ora exacta a Meditatiei din Seattle pentru fusul vostru orar, puteti consulta numeroase site-uri cu orele de pe glob, inclusiv http://www.timeanddate.com/worldclock/

Incepeti Meditatia ascultand timp de 30 de minute Meditatia acustica Aethos. Ea este destinata sa va eleveze starea de constiinta si sa amorseze pompa creatiei, intrucat Hathorii afirma ca starile non-duale de constiinta sunt trambuline catre starile creative.

Apoi imaginati-va cum KA-ul vostru (dublul vostru eteric) sau alta versiune a voastra planeaza spre un punct aflat la 95 km deasupra locului în care va aflati pe planeta. Va imaginati apoi ca va prindeti de maini cu ceilalti, din intreaga lume. Aceasta unire a mainilor este o actiune imaginara, ce semnifica recunoasterea interconectivitatii. Asa cum au explicat Hathorii, acest gen de interconectivitate nu ne neaga diferentele. Ea le include. Actiunea de a ne tine de maini deasupra Pamantului este o recunoastere a faptului ca toti suntem interconectati, inclusiv cu alte forme de viata si chiar si cu inteligentele energetice.

Depinde de voi cat timp ramaneti în aceasta stare imaginara. Eu as sugera cel putin 5 – 10 minute. Atunci cand mintea va hoinareste – si este foarte probabil ca o va face – doar concentrati-va din nou atentia asupra „eu”-lui care pluteste la 95 km deasupra Pamantului.

Dupa ce incheiati Meditatia mondiala, ar fi momentul ideal sa folositi http://tomkenyon.com/sfera-tuturor-posibilitatilor, ca sa va energizati orice rezultate personale pe care vreti sa le materializati. Daca nu ati citit acest Mesaj Planetar Hathor, ar fi bine sa o faceti inainte de Meditatia mondiala.

Daca ea va fi asemenea altor Meditatii mondiale Hathor din trecut, ar putea fi o experienta incarcata din punct de vedere energetic. Daca în timpul meditatiei simtiti foarte multa intensitate, ar fi bine ca dupa aceea sa va odihniti si chiar sa va intindeti, daca e posibil.

Daca sunteti dispusi, puteti intra în mai multe randuri în Meditatie si de cate ori doriti, în intervalul de douazecisicinci de ore. În acest caz, zona voastra de confort va fi ghidul vostru.

 

Comentarii (11)
  1. Domnul sa-ti calauzeasca fiecare clipa a vietii tale. Multumesc Razvan pentru munca ta de a aduce si in mintea si sufletul meu o clipa de pace, armonie si bucurie. Multumesc intregii echipe de la for you .

     
  2. nu gasesc meditatia acustica restaurarea——la timpul cand sa facut meditatia mondiala pt pamant in secunda cand primul sunet din meditatie am fost plonjata in univers –erau deja doua cercuri in jurul pamantului si se forma al 3lea cerc in care eram si eu cercurile formate din oameni tinandu se de mana —-primul cerc cel mai aproape de pamant se invatea in sensul acelor de ceasornic al doilea invers iar al treilea iar in sensul acelor—-am vazut ca la dreapta mea era prinsa in cerc o entitate de lumina doar contur uman si ma uitam curioasa la acea entitate pt ca nu vedeam decat lumina radiata din acea forma -”’apoi se desenau ochii nasul si gura -”’gura a luat forma unei liniii care zambeste–”ne am uitat unul la altul zambind amandoua si sa estompat totul cu lumina ramanand doar forma capului care radia lumina —-totul a durat o jumatate de ora apoi brusc am revenit la realitate —acum vreau sa incerc meditatia restaurarea si nu gasesc—-‘multumesc mult

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top