skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Nimic nu este întâmplător

 

Nimic nu este întâmplător în viața ta.

Ești în locul și momentul potrivit pentru tine.

Ești alături de oamenii de care ai nevoie.

Comentarii (17)
 1. Asa este fiecare are drumul sau ,hotarat de Dumnazeu,pe acest pamant ;
  numai de noi depinde sa nu ne abatem de la el.
  Multumesc mult Razvan am citit cu multa placere si „Basmul din Carpati”

   
 2. Multumesc mult ,esti inspirat,sensibil si reusesti sa transmiti astfel foarte mult .Mi-ar placea ca fiul meu,tot un Razvan sa-ti semene…Mult succes si ginduri bune.

   
 3. Foarte adevarat.Multumesc pentru tot ceea ce Dumnezeu imi transmite prin tine.Dumnezeu sa te binecuvanteze in fiecare moment al vietii tale sa ne poti darui aceste file de lumina.

   
 4. Nu am sa obosesc sa multumesc,nici voi sa nu obositi surprinzandu-ne mereu cu articole minunate.Multam.

   
 5. imi plac comentariile voastre si ma bucur ori de cate ori le citesc ,ptr,.ca rezoneaza cu felul meu de-a fi!1multumesc

   
 6. Adevarat, Razvan ! Acest material a ajuns in viata mea, ca sa-mi intareasca convingerea inca odata, ca absolut nimic nu este intamplator in viata noastra. Totul se intampla cu un scop anume. Totul este bine oranduit, pus la punct, bine definit, de catre Divin, ca orice, sa se petreaca exact asa cum am ales Noi, conform Planului Sau Divin, Spre Binele Nostru Cel Mai Inalt si al celor din jurul Nostru. E bine sa ne amintim mereu acest lucru. Tu ne amintesti, Razvan mereu ! Precum si multe alte lucruri prin materialele tale, exact la momentul potrivit. Nu intamplator ajung in vietile noastre, exact ceea ce avem nevoie si fix la momentul potrivit ! Multumesc !
  Iubire, Pace, Armonie, Bucurie Tuturor !

   
 7. Sunt Recunascatoare lui Dumnezeu pentru toate Sincronicitatile aparute in viata mea …pe care le-am considerat mereu un dar Divin si pe care , le-am tratat ,cu mare atentie ….si daruire …Acum ,se vad ,,roadele ,,muncii mele …Am devenit un alt Om ..total diferit …Mi-am redescoperit Stima de sine …,,.Cand ai o imagine de sine buna poti afirma : „pot sa fac acest lucru sau macar pot incerca” cand ai o imagine negativa de sine afirmi : „nu pot sa fac acest lucru este prea greu, nu voi fi in stare”. Diferenta este ca cel cu imaginea buna de sine va avea ocazia sa-si demonstreze daca poate sau nu, dezvoltand convingeri realiste despre sine printr-o perceptie corecta a capacitatilor dar si slabiciunilor. Cel cu imaginea negativa de sine nu va avea decat ocazia de a se inchide in cercul vicios descris mai sus, intarindu-si astfel convingerile negative.,,….Viata mea a cunoscut o schimbare in bine uimitoare ….pot spune ..ca Sunt Fericita …intr-o Lume ..pe care cu greu am reusit sa o inteleg ..Acum totul mi se pare Minunat ….Oare nu toti ne dorim o viata plina de frumusete interioara ? Faptul ca sunt in aceasta ,,Oaza de Lumina ,,..File de lumina ..nu este intamplator …Apreciere si Respect pentru tot ce faceti pentru noi ..Multumesc ! Razvan …Multumesc ! File de Lumina …. Va imbratisez :)

   
 8. Totusi eu ma mir intotdeauna cand se intampla ceva sincronic cu ceea ce am intuit, gandit…Va multumesc tuturor pt.tot ce primesc aici la File de Lumina.

   
 9. Nimic nu este intamplator… oare de ce nu mai primesc de la For You mesaje? Am lipsit de acasa o perioada, cand am venit, nu mai era nici o informatie de la For You sau Monica Visan. Ma puteti ajuta sa reprimesc, mai ales File de Lumina imi lipseste. Multumesc!

   
 10. A venit in vacanta un nepot de al nostru si mi-a bulversat un pic linistea, si cum nu e nimic intamplator, am ascultat si citit din nou filmul de mai sus. Prima fraza a fost” Esti alaturi de oamenii de care ai nevoie” Multumesc din nou…

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top