skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Potrivirea

 

Daca nu îmi fac cunoscute propriile dorinte, pot sa-mi reamintesc ca aceasta nu se intampla din cauza faptului ca nu le merit, sau pentru ca Dumnezeu este suparat pe mine, sau pentru ca destinul meu este acela de a lucra mult la karma mea, sau pentru ca ma aflam la capatul sirului la care se distribuia mintea si norocul. Exista un motiv major pentru care nu am slujba pe care o visez, relatia de vis, abundenta, sanatatea – tot ceea ce tanjesc: nu ma potrivesc cu ele.

Universul este condus de Legea Atractiei: ceea ce se aseamana se atrage.
În timp ce rugaciunile mele sunt ÎNTOTDEAUNA raspunsul dorintelor mele si dorintele mele ÎNTOTDEAUNA vin spre mine, nu pot primi fericirea maine, daca sunt nefericita astazi. Astfel blochez binele care ma cauta întotdeauna.

Astazi îmi propun sa ma concentrez asupra a ceea ce le face placere altor oameni, asupra serviciului meu, a casei mele, a corpului meu, da, chiar asupra orelor de trafic intens si o coada lunga la magazinul alimentar. Caut deliberat ceea ce este satisfacator si amuzant în experienta mea. Încetinesc. Ma relaxez, Ma distrez. Încep sa apreciez mai adanc viata pe planeta Pamant.

Si dorintele inimii mele sunt ale mele.

Text de Karen Williams, 2003

Text pus la dispozitia dvs. de Editura For You

Comentarii (12)
 1. „…….Incetinesc. Ma relaxez.Ma distrez.Incep sa apreciez viata pe planeta Pamant „. Consider ca acesta este in mod de declansare a IUBIRII DE SINE (ceea ce nu trebuie confundata cu egoismul). A te IUBI PE TINE INSUTI (INSATI) echivaleaza cu a TE STIMA si A TE RESPECTA pe tine ca FIINTA CU SUFLET,inseamna A-TI ASCULTA INIMA . Numai in aceasta stare , poti IUBI CU ADEVARAT OAMENII si TOT CE TE INCONJOARA. Pace si bucurie

   
 2. multumesc… ! E uimitor cum cuvinte/ idei de care ai nevoie imperioasa intr-un moment/ 2/3/ 1000 … de viata apare in mailul tau, atunci cand te simt pustiit de nefericire etc. si fara sa ai puterea de a te gandi la o varianta mai senina decat cea „adevarata” pe care o simti .. Si uite, vindecarea! va imbratisez

   
 3. Este minunat cand „incetinesti si te relaxezi”,atunci vezi totul altfel ,atunci stii cum sa te rogi ,atunci simti ca traiesti viata .Deosebit comentariul batanului Dan,asa este, cand faci pace cu tine,faci pace cu tot ce te incojoara.Pace si bucurie!

   
 4. prin ceea ce facem , in fiecare zi, NU-L PUTEM FACE PE DUMNEZEU SA NE IUBEASCA MAI MULT DECAT A FACUT-O DEJA SAU O FACE ..facand ce lace lumii nu ne face decat ..normal de lumesti ..AVEM DREPTUL SA FIM DEOSEBITI !

   
 5. Va multumesc tuturor ca existati! Cu ajutorul luminii si iubirii voastre, lumea va fi mai buna si vom trai cu adevarat Era de Aur! Namaste!

   
 6. Stiu ca multe lucruri asa SE fac, dar pana sa intrupez acea calitate trebuie sa „muncesc” cu mine. De exemplu : PERSEVERENTA , parca mereu intervine ceva de nu am timp sa perseverez la un exercitiu. Sau PUTEREA – parca mi-am spus f. pregnant, deci e in subconstient, ca nu am aceasta abilitate si mi-e greu sa schimb aceasta afirmatie, chiar si numai in vorbe. Sa spun SUNT PUTERNICA …Consider ca e bine sa scriem din experienta noastra. Poate sunt si altii asa, sau au fost si acuma stiu cum au iesit din aceea stare, Intr-un mesaj mi-au sugerat sa intrupez zece calitati. Mi-a fost usor cu celelalte dar astea inca nu merg cum trebuie…Am scris astea la articolul din File de Lumina de azi, pt. ca autoarea scrie ca si-a propus azi sa faca ceva anume. Da, e bine sa-ti propui si sa monitorizez cum ai reusit in ziua aceea.. Multumesc !

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top