skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Ești doborât? Ridică-te!

 

Te gândești că ai dat de necaz?
Ai nevoie de încurajare?
Ești doborât?
Ți se pare că nu ai puterea de a te ridica?
Greutățile în viață au rolul de a ne forma caracterul. Ele nu au rolul de a ne distruge.
Să facem un scurt popas prin mintea si sufletul lui Nick Vujicic – o temă de meditație pentru noi.

Comentarii (22)
 1. Chiar daca am inceput ziua cu lacrimi in ochi,exemplul acestui OM te lasa fara cuvinte.Avem de toate si tot nu suntem multumiti,(nici gand sa-i multumim LUI pt ele) iar acest OM gaseste in el nu numai puterea de a se ridica, ci de a” ridica „si pe altii.Este magnific sa vezi ca si acum multumeste BUNULUI DUMNEZEU!Multumim si noi DOMNULUI pt ca existati si va ganditi si la sufletele noastre(pote ne vom ridica si noi la inaltimea sufletului lui NICK ).

   
 2. Este impresionant. Este un exemplu din care trebuie sa invatam cu totii. Toti avem urcusuri si coborari. Problema este ca nu toti stim cum sa coboram, atunci cand ne vine randul si suntem nevoiti s-o facem. Despre a urca din nou ce sa mai vorbim! Ma bucur ca v-am descoperit. Faceti un lucru mai util decat acela de a ajuta oamenii financiar spre exemplu. Va multumesc.

   
 3. Aceasta terapie ne face bine, ne evalum, ridicam fruntea si mergem mai departe. Sa nu obositi niciodata va urez eu. Sanatate tuturor si toate bune.

   
 4. Chiar impresionant pot spune. De unde ai ce sa inveti si sa-ti aduci aminte ca te poti ridica atunci cand cazi…dar asta…numai daca vrei .
  Iti multumesc pentru acest minunat material.
  Sa ai o zi minunata.

   
 5. IMPRESIONANT ,,,,,,,,,,,ASA ESTE , MULTI DIN NOI AM AVUT ASTFEL DE INCERCARI IN VIATA ASTA SI AM CREZUT CA NI O SA NE MAI RIDICAM
  DAR ,,,,,,,,,,BUNUL DUMNEZEU PRIN DIFERITE MIJLOACE SI CU VOINTA NOASTRA ,,,,,,,,,,,,NE-A AJUTAT SA NE RIDICAM ,,,,,,,,MULTUMESC
  IUBIRE ,PACE ,BUCURIE ,,,,,,,TUTUROR

   
 6. MULŢUMESC, pentru „lecţiile” de fiecare zi…sunt uneori ca farul care luminează calea călătorilor…

   
 7. MULTUMESC E PUTIN SPUS, SA FII SANATOS CA SA NE AJUTI SA MERGEM DREPT IN ACEASTA VIATA PLINA DE ECHILIBRISTICA, LUMINA, IUBIRE, ARMONIE.

   
 8. Oare cati dintre noi si-ar fi ACCEPTAT aceasta STARE ?. Consider ca in clipa cand acest OM FRUMOS (cum zice Dan Puric) S-A ACCEPTAT ASA CUM ESTE si nu a mai ascultat „freamatul mintii” care il indemna sa se vaite, sa urle a deznadejde, sa-si urasca soarta sau sa se sinucida SI-A GASIT LINISTEA SUFLETEASCA SI A INCEPUT SA PASEASCA PE CALEA SPRE LUMINA., DARUIND TUTUROR „PUTERE SA SE RIDICE” ATUNCI CAND AU CAZUT. Multumesc .Pace si bucurie

   
 9. Minunat! Multumesc mult pentru Filele de Lumina trimise in fiecare zi! Le astept in cu multa nerabdare si dragoste.

   
 10. Doamne cat avem de invatat de la acest om minunat care a reusit atat de multe lucruri cu ajutorul BUNULUI DUMNEZEU .Multi dintre nu facem nimic si avem totul.Multumesc pentru aceasta marturie.

   
 11. Ce mai pot sa spune eu in fata acestui exemplu? Bunul Dumnezeu sa ma ierte ca sunt de multe ori nemultumita. Felicitari, minunate invataturi pt noi si trebuie sa ne dea de gandit.

   
 12. CUVINTELE SUNT INUTILE. SUPERBA SI ADEVARATA LECTIE DE VIATA .MULTUMESC CA EXISTATI.LUMINA,DRAGOSTE SI IUBIRE.

   
 13. este una din cele mai frumoase,reale si incredibile ,lectii de viata.Cuvintele sunt de prisos.Iti multumesc ca existi,FILE DE LUMINA….trimit tuturor,Sanatate la minte,trup si suflet,LUMINA,IUBIRE,ARMONIE..!!!

   
 14. Și când vedem cu ochii,câți oameni ale căror picioare și mâini sunt folosite numai spre păcat,spre rău….Oare,aceste mădulare ale noastre,ce facem cu ele?
  Trebuie realizăm că acest om a devenit un simbol al speranței și al tăriei de învingător,numai,și numai printr-o credință extrem de puternică în D-zeu și în Domnul Isus Cristos.

   
 15. Da,INCREDERE in propria Divinitate .Stie ca imparatia cerurilor e in el (ca-n oricine) si o foloseste,ca de aceea o avem.

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top