skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Jasmuheen la București – ziua1 video

 

Seminarul susținut de Jasmuheen la București este unul dintre cele mai importante seminarii din acest an. Privilegiații care au reușit să participe la acest seminar au fost impresionați de pofta de viață și bucuria cu care ea a reușit să transmită cele mai importante învățăminte. Este demn de remarcat că semniarul s-a desfășurat într-un an plin de transformări. Oamenii, însetați de cunoștere, au sosit din orașe extrem de îndepărtate cu singurul gând de a participa la acest eveniment deosebit.

Notă: Vă recomandăm să folosiți browser-ul Mozilla pentru vizualizare. Unele versiuni de Internet Explorer nu accepta tab-urile si de pe aceasta pagină nu poate fi vizualizat decât un singur clip dintre cele patru.

Dacă nu aveți posibilitatea de a viziona toate părțile corect, puteți accesa pagina: http://filedelumina.ro/2012/06/25/jasmuheen-la-bucuresti-2012/

[tabsnice] [tabnice title=”Partea 1″] [/tabnice] [tabnice title=”Partea 2″] [/tabnice] [tabnice title=”Partea 3″] [/tabnice] [tabnice title=”Partea 4″] [/tabnice] [/tabsnice]

Filmare și montaj: graficadesign.ro

Comentarii (16)
 1. In ceea ce ma priveste, din diverse motive, nu am participat direct, dar vizionarea primei parti a seminarului are pentru mine o valoare INESTIMABIILA, si de aceea nu pot decat sa fiu RECUNOSCATOR pentru aceasta.
  Sunt sigur ca sunteti binecuvantati pentru aceste eforturi .

   
  1. Trebuie sa-i multumim in primul rand doamnei Monica Visan de la Editura For You. Dansa a invitat-o pe Jasmuheen, tot editura s-a ocupat si de organizarea evenimentului. Eu si colegii mei de la Graficadesign ne-am ocupat doar de inregistrarea video, prelucrarea materialului si postarea lui pe site.

    
  1. Ne bucuram ca am reusit sa surprindem atmosfera. Totusi, aceasta inregistrare nu poate fi decat o copie palida a ceea ce s-a intamplat acolo.

    
 2. Foarte buna traducatoarea de la seminarul cu Yasmuheen si foarte simpatica. Multumim traducatoarei si doamnei Monica pentru eveniment.

   
 3. Foarte frumos, interesant si plin de aplicabilitate ,
  Multumesc tuturor implicati in acest eveniment .

   

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top