skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Suferință la 17 ani

 

Un părinte disperat ne-a scris:

Va trimit acest mail in speranta ca voi gasi sprijin din partea dumneavoastra, in greaua incercare prin care trece familia noastra!

Catalin, copilul nostru, in varsta de 17 ani, este diagnosticat cu Osteosarcom osteoblastic 1/3 superioara humerus stang(cancer osos aparut la umarul stang). De asemenea prezinta conform investigatiilor imagistice posibile metastaze pulmonare. Urmeaza incepand cu data de 11.05.2012 tratament chimioterapic in cadrul sectiei de oncopediatrie a Instututului Oncologic Bucuresti, sub directa supraveghere a Doamnei Conferentiar Doctor Dragomir Monica.

 In acest moment noi suntem in cautarea unei locatii adecvate efectuarii operatiei, operatie care trebuie sa aiba loc imediat dupa terminarea tratamentului chimioterapic(in saptamana 30 a acestui an). Din pacate, in Romania, tehnica medicala existenta nu permite o operatia conservatoare de membru cu garantia indepartarii integrale a tesuturilor afectate. Din acest motiv, singura varianta este o operatie intr-o tara europeana, varianta unei operatii in Romania fiind amputarea mebrului superior stang. Costurile unei operatii in strainatate se ridica la aproximativ 60.000 Euro, suma de care nu dispunem, iar datorita faptului ca operatia poate fi efectuata si in tara(nu se tine seama cum!!!), ne este aproape imposibila obtinerea formularului E112, formular care ne-ar ajuta la decontarea unor cheltuieli de catre statul Roman.

 Catalin este un copil cu activitate scolara deosebita, fiind bursier de merit, elev in clasa a X-a, la Colegiului National „Matei Basarab”, pasionat de sport(11 ani de arte martiale) si muzica(canta la chitara electrica si acustica in formatia colegiului).

In aceste conditii, orice sprijin, de orice natura, menit sa ii faciliteze fiului nostru o operatie salvatoare, este mai mult decat bine venit!

Cei care doresc sa ne sprijine financiar, o pot face in conturile de mai jos, deschise pe numele meu, tatal lui Catalin.

RO08INGB0000999902392399 – EUR

RO27INGB0000999902726804 – RON

Cu Speranta si Credinta, multumim tuturor celor in posibilitate sa ne ajute!

Va stau cu drag la dispozitie pentru orice intrebari, documente necesare sau clarificari, pe mail sau la numarul de telefon din semnatura.

Multumim din tot sufletul in numele lui Catalin!

 

Mihai TUDOR

Phone: +40 766.337.864

Mail to: mihait70@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top