skip to Main Content
0744.135.444 Redactia@filedelumina.ro

Calea celui care se hraneste cu Lumina, amintiri si motivatii

 

Dragii mei,

Mai e putin pana ce Jasmuheen (doamna care nu mai manaca de 15 ani, pentru cine nu a auzit de ea) va fi din nou alaturi de noi, intr-un seminar de 3 zile si va spun sincer ca abia astept sa o vad si sa o aud. Cei care ati vazut-o in anii trecuti, stiti ca simpla ei prezenta este vindecatoare si datatoare de bucurie. Drept care am publicat ultima ei carte, Calea celui care se hraneste cu Lumina, amintiri si motivatii, care este diferita de celelate si deosebit de frumoasa.

A fost o adevarata bucurie sa o lucrez si sa v-o daruiesc. Sunt convinsa ca, atunci cand o veti citi, veti avea acelasi sentiment de bine si de inaltare spirituala, pe care l-am avut si eu.

Va doresc lectura placuta si bucurie… si va astept la seminar. (25, 26, 27 mai ,tel 021/6656223)

Cu drag, Monica

Calea celui care se hraneste cu Lumina, amintiri si motivatii - pret 18 lei

Calea celui care se hraneste cu Lumina, amintiri si motivatii - pret 18 lei

Peste tot in lume, oamenii imi pun mereu intrebarile de ce si cand. De ce am decis sa traiesc cu prana (ca sursa de hrana) si cand am inceput sa fac asta.

Unii cred ca, la un moment dat, am luat decizia de a face afirmatia ca oamenii – inclusiv eu insami – se pot elibera de nevoia de a consuma alimente fizice si pot trai doar cu lumina, si ca luarea acestei decizii a fost motivata de o dorinta de a atrage atentia, de a vinde carti, de a face bani si, in general, de a-i insela pe cei naivi. La toate acestea nu pot decat sa zambesc cu tristete, deoarece, daca asta ar fi fost cu adevarat intentia mea, nu as fi ales niciodata exact aceasta cale a „hranirii cu prana”.

Dar, pana cand se re-educa, oamenii au dreptul de a fi sceptici, critici si neincrezatori. Stim cu totii ca educatia este cheia cu ajutorul careia ne eliberam de ignoranta si frica.

Motivatia, intentia, curatenia inimii, o vocatie superioara care sa fie benefica intregii lumi – acestea sunt lucrurile care ne determina adeseori succesul in viata. In cartea de fata, speram sa mai revelam un aspect despre povestea cand si de ce.

Dupa ce ne-am asigurat locul in istorie – prin intermediul diverselor puncte de vedere – si in timp ce filmul documentar La inceput a fost Lumina devine tot mai cunoscut, adaugam povestirile ce urmeaza, pentru o intelegere mai profunda a caii celui ce se hraneste cu Lumina.

In urmatoarele pagini va fi prezentata povestea propriei evolutii spirituale de pe aceasta cale. Nu a existat niciun moment in viata mea cand sa hotarasc ca nu mai vreau sa consum hrana fizica. Pentru mine, aceasta cale nu a reprezentat niciodata o curiozitate si nici macar o chemare launtrica. Si totusi, s-a intamplat.

Capacitatea, sau darul, a aparut, pur si simplu, ca un derivat natural al initierii spirituale pe care am avut-o in anul 1993. Chemarea – sau motivatia mea – de a trece prin aceasta initiere spirituala avea de-a face cu inaltarea, cu unirea mai profunda cu esenta divina din interior, cu experimentarea taramului pur al lui Buddha – a Imparatiei Cerurilor launtrice, despre care se vorbea in invataturile lui Iisus. Despre invataturile respective am auzit la varsta de sapte ani si, de atunci, am ramas cu dorinta de a avea experienta directa a acestei Imparatii.

 

Jasmuheen a scris 18 carti, este lector international, cercetatoare in domeniul nutritiei pranice, fondatoarea Self Empowerment Academy. S-a nascut in Australia din parinti norvegieni si este initiata in Meditatia Vedica straveche si in filozofia orientala. Are capacitati telepatice si o mare cunoastere de spiritualitate. Din1993 a urmat initierea pranica si a inceput sa traiasca cu Lumina, fara sa manance altceva.

Cartea poate fi achizitionata de la www.editura-foryou.ro

Comentarii (3)
  1. Incredibil! demonstreaza ca avem divinitatea in noi! Dar obiceiurile adoptate in timp ne-au obstructionat legaturile!

     

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/angel.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1zambet-mare.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1hohot de ras.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/dracusor.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/ganduri.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Astept.gif 
https://filedelumina.ro/wp-content/plugins/wp-monalisa/icons/1Bataile inimii.gif 
more...
 

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back To Top